nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 21. – Jó hírt kaphatsz

Ma csupa örömben lehet részed és ez több energiát adhat a pénteki napra a napi horoszkóp szerint. Ne adj helyet a negatív gondolatoknak!

Kos

Szenvedélyességed most még inkább kidomborodik, mint máskor – ezúttal a hobbid kapcsán kap el a lendület a napi horoszkóp szerint. Megszáll az ihlet, és valami korszakalkotót szeretnél alkotni. A siker már-már garantált, de alaposan gondold át, mit és hogyan csinálsz. Párkapcsolatod romantikus este fogja táplálni. Ha még várod a nagy Őt, egy rokonod ismerőse ragadja meg a figyelmed. Ismerkedj meg vele!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A péntek jó hírt hozhat: egy lépéssel közelebb kerülsz régen dédelgetett álmodhoz. Azt, hogy ez a lépés mekkora, csak te tudhatod, de mindenképpen bizakodóvá és pozitívvá tehet. Pároddal egy régen görgetett problémát beszéltek át, így harmonikusabb folytatás vár rátok. Ha még nem találtál párra, akkor egy olyan valaki kezdeményezhet, akit a munkád kapcsán ismersz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Öröm érhet, és ez olyan sok pozitív energiával tölt fel, hogy sokkal lendületesebben, mosolygósabban telik a péntek, mint az utóbbi időben bármikor. Kedvesed is észreveszi, hogy ragyogsz, és bókok tengerével áraszthat el. Ha még a szinglik táborát erősíted, akkor egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Az illető lehetett egy plátói vonzalom tárgya is, de nem árt, ha ezúttal kicsit többet tudsz meg róla.

Napi horoszkóp

Jó hír jöhet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy régi jó döntésnek hála, pénzügyeid jó irányt vehetnek. Az anyagi javulást örömmel nyugtázod, de vigyázz, hogy ne kezdj meggondolatlan költekezésbe. Pároddal kis vita kerekedhet egy egyszerű, hétköznapi dolog miatt. Ne aggódj, még a mondás is úgy tartja, hogy nincsen tányér csörrenés nélkül! Szingliként egy barátnőddel ugyanaz a pasi tetszhet meg mindkettőtöknek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy régi jó döntésednek most érik meg a gyümölcse: büszke leszel magadra, hogy egykor olyan megfontolt voltál. Pároddal kellemesen telhet a péntek délután, a természetben tett sétával, akár túrával várhatjátok a közelgő nyarat. Még szingli vagy? Ideje egy jelet küldened a jelölted felé, hiszen máskülönben semmit sem fog észrevenni a vonzalmadból. Egy mosoly jó kezdés lehet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Már most nyári hangulatban telhetnek a napjaid, és bizony nincs is olyan messze ez a gyönyörű évszak. Ha kedvet kapnál, bátran díszítsd ki az otthonod egy-egy virágos dísszel. Ezek az apróságok sok pozitív energiát adnak. Párod a tanácsod kérheti egy olyan dologban, amiben jártasabb vagy. Ez bizalmáról árulkodik. Szingli vagy? Régi jelölted ismét érdekelni kezd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai nap folyamán egy váratlan kiadás tizedelheti meg a költségvetésed, de ne aggódj, minden flottul megy majd, csak egy kis plusz megfontoltságra lesz szükséged pénzügyi téren. Szerelmeddel egy, a távolabbi jövőben esedékes esemény adhat közös témát. Az örömteli tervezgetés mindkettőtöket feltölti. Ha még nincs párod, egy régi randipartnered ismét próbálkozhat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Pénzügyeid sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetnek ezután, ha hagysz magadnak egy kis időt, hogy átgondold, min változtatnál. Számos helyen lefaraghatsz a kiadásaidból. Most jó szemed lehet ahhoz, hogy meglásd, hol van a probléma. Pároddal felizzik köztetek a levegő, flörtölős, játékos kedvetekben lesztek. Ha még nincs párod, valaki bátortalanul, de randira hívhat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Talán már tűkön ülve várod, hogy a sok munka után végre learathasd a babérokat, de erre még lehet, hogy várnod kell. Főnököd mindenesetre elégedetten figyelheti a tevékenységed. Szerelmed és közted féltékenység bontakozhat ki, amit csak úgy oszlathattok el, ha megbeszélitek a dolgot. A szinglik közé tartozol? Egy másik illető kerülhet a képbe, aki érdeklődik jelölted iránt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy régebbi, rossz döntésed kellemetlen helyzetbe sodorhatott. Ha úgy érzed, hogy hibáztál, akkor soha nem késő, hogy megpróbáld helyrehozni a dolgot. A csillagok melletted állnak, és szerencsés útra terelhetik a dolgok menetét. Pároddal csodásan alakul a péntek, egyetértés és harmónia jellemezheti az estét. Ha még egyedül vagy, exed kapcsán fontos felismerésre juthatsz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Összebújás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Sok feladat vár a nap folyamán, és ezt csak úgy menedzselheted jól, ha ügyesen osztod be az időd és priorizálsz. A közeledő nyár ugyan sokszor elvonja a figyelmed, de próbálj koncentrálni. Szerelmeddel egy kis félreértésbe bonyolódtok, de hamar kiderül, hol csúsztatok el, és az egész csak egy vicces emlék marad. Szingli vagy? Most nézz szét egy online társkeresőn!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sikert aratsz, és ez sok önbizalmat adhat a számodra. Sajnos akadhat egy irigyed, de szerencsére jól kezeled a helyzetet. Szerelmeddel most még az átlagosnál is gördülékenyebben működik a kommunikáció, így hatékonyak lesztek a problémamegoldásban. Ha még a szinglik táborát erősíted, egy titkos hódoló bármelyik pillanatban felfedheti számodra a vonzalmát.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top