nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 28. – Új szerelem, több barát jöhet

A józan, gyakorlatias életszemlélet jól ismert számodra. Párkapcsolatban, barátságokban és új ismeretségekben egyaránt kamatoztathatod a napi horoszkóp szerint.

Kos

Ma végre valahára az életednek egy olyan fázisába érkeztél a napi horoszkóp szerint, amikor boldog lehetsz. Egyszerűen így kerek minden. Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben vagy. Igyekezz minél tovább fenntartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság. Ugorj fejest, élvezd minden pillanatát és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik nem visznek előre vagy nem is érintenek egyáltalán.

Napi horoszkóp

Egy mindenkiért (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Péntekre mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak, a vártnál ugyan kicsit lassabb sebességgel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szíved szerint ma kilépnél egy igen kellemetlen szituációból, de magadra vállaltál valamit, ami egyelőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, mert egyfolytában azon jár az agyad, hogy miként zárd minél rövidebbre a dolgot. Ne gondolkozz túl sokáig rajta, próbáld meg a lehető legkevesebb buktatóval, logikusan befejezni, amit elkezdtél. Ha egyszer már vállaltad a dolgot, nem lenne korrekt most kihátrálni a helyzetből, vállald a felelősséget, hisz így lesz nyugodt a lelkiismereted!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy tűnik, elég ingoványos talajon haladsz a cél felé, rengeteg az akadály és az olyasfajta külső befolyásoló tényező, melyekre nincs ráhatásod. Igyekezz azonban kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Ezzel pedig nem csak, hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A ma érkező váratlan helyzetben meglepően jól reagálsz, te sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, mert hosszú távon kedvezően hathat rád, az élet minden területén!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, valaki ma túlzottan nyomul rád, anélkül, hogy jelét adtad volna bármilyen szimpatizálásnak. Idegesítően legyeskedhet körülötted, te pedig nem tudod, hogyan rázd le magadról anélkül, hogy durván elutasító lennél. Amennyiben nem ért a szép szóból, illetve semmiképp nem akarja megérteni, hol van az a bizonyos határ, ne legyél szégyenlős! Mondd meg neki kerek-perec, hogy mit gondolsz róla és hogy neked ez az udvarlási módszer nem jön be.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vannak olyan szituációk, amiken jobb csendesen túllépni, nem érdemes benne ragadni. Meg kell tanulnod neked is leereszteni a lufit anélkül, hogy nagyon felhúznád magad rajta. Vannak helyzetek, amikor okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen perceket azzal, hogy olyan dolgokon morfondírozol, amelyek megtörténtek és el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és a jövőbe tekinteni!

Napi horoszkóp

Szeretetben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Bemelegítettél és ma rajthoz álltál a maratoni futóversenyen, már csak arra vársz, hogy eldördüljön a startpisztoly. Mielőtt azonban eszeveszett futásba kezdesz, igyekezz kidolgozni egy ütős taktikát, mert ha azt tartod szem előtt, hogy az elején lehagyj mindenkit, a végére nem marad majd szufla benned! Nézz körül, ki és hol áll a mezőnyben, majd úgy indulj neki, hogy okosan osztod be az energiád. Hajrá!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nagy célt tűztél ki magad elé, pontosan tudva azt, hogy ez nem lesz sétagalopp. Tisztában voltál a ténnyel, hogy magasra tett léceket kell majd megugranod ahhoz, hogy sikeresen elérd a hőn áhított sikert és csillogást. A jelenlegi pozíciód elég előkelő ahhoz, hogy véghez tudd vinni, amiért olyan régóta dolgozol és fáradozol. Légy magabiztos, nehogy kizökkenj egy pillanatra is, mert ebben neked is hinned kell. Ha pedig magadban hiszel, legyőzheted akár az egész világot!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Megeshet, hogy pénteken nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra, ami szembejön veled. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgysem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla. Várj az alkalmas pillanatra és tudasd vele, hogy nem közömbös számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, viszonozni fogja a kezdeményezést és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, ha rámenős vagy, csak kiábrándítod magadból. Légy türelmes és meglátod, sokkal messzebbre el fogtok érni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma egy olyan lehetőség kínálkozik, amely hosszú távra szól és sikereket adhat. Ne félj elfogadni, mert nagyon ritkán akad olyan ajánlat, amelynek nemigen vannak hátulütői. Ennek egyelőre nem látszik az árnyoldala, de elképzelhető, hogy csak azért, mert most kicsit elvakult vagy a dologgal kapcsolatosan. Mielőtt azonban igent mondasz rá, ülj le és mérlegeld, kell-e áldozatokat hoznod érte. De ha a hetedik érzéked azt súgja, fogadd el, ne habozz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top