nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 30.: Te sem vagy tévedhetetlen!

Merj tenni a jövődért a napi horoszkóp tanácsa szerint, hogy később aztán nyugodtan élvezhesd annak gyümölcsét!

Kos

Hiába fektettél sok energiát és időt valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted és ez elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is megemlítik, ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. A napi horoszkóp szerint érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy a várt eredményt produkáld.

Napi horoszkóp

Légy önmagad! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Úgy érzed, a dolgok nem olyan tempóban haladnak előre, ahogy azt az elején eltervezted. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, ne erőltesd a munkát vasárnap! Menj el sétálni, szellőztesd ki a fejed. Meglátod, segíteni fog a megoldásban, hiszen pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, a receptet régóta tudod, csak megfelelően kell alkalmaznod. Menni fog, csak koncentrálnod kell!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy ideje zavarhat valami a barátnőddel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj annak, ami bánt, természetesen gondosan ügyelve a stílusra és a hangnemre. Fel kell arra készülnöd, hogy egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet, most viszont ő is rávilágíthat olyan részletekre, amelyeket eddig nem láttál. Ez is azt bizonyítja, hogy korántsem biztos, hogy mindig az a megfelelő szemlélet, amit te vallasz, nyitottnak kell lenned más véleményére is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy érzed, sok volt mostanában a történés, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataidat. Ne is szervezz vasárnapra olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen lazítva élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek nekivágni a hét hátralévő részében!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Túl sok feladatot vállalsz el, mindenki téged talál meg azzal, hogy szívességet kérjen. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a kétségbeesés érzése, szedd össze a gondolataid, rendszerezd a tennivalókat és mindent szép sorjában igyekezz megoldani úgy, hogy az eredmény fogyasztható legyen. Nemes tulajdonság a segítőkészség, de legközelebb inkább csak akkor vállalj ekkora terhet, ha már letudtad a saját feladataidat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy egy régóta kitűzött célt el tudj érni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll az alapvonalra, hogy ha majd eldördül a startpisztoly, mindannyian együtt rugaszkodhassatok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a taktikát és megpróbálsz a társakkal csapatban együttműködni, így sokkal előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítő szándékkal megfogja a kezed!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kollégáid olyasmibe szeretnének belevágni, amellyel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogy tudasd ezt velük, hisz nagyon lelkesek, és nem akarnál nekik rosszat. Mivel azonban te már megjártad ezt az ösvényt, óvatosan figyelmeztesd őket arra, milyen fajta veszélyekkel járhat, így nem fog később lelkiismeretfurdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Ez az ő döntésük, te viszont igyekezz minden tőled telhetőt megtenni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz. Vasárnapra végképp kezded elveszíteni a türelmedet, mert egyelőre nem látod a fényt az alagút végén. Megfelelő kitartás nélkül azonban nem fogod tudni elérni azt, amire vágysz. Ne sürgess semmit, a dolgok haladnak a maguk útján, ne akard a természetes folyamatokat befolyásolni. Azt sem parancsolhatod meg, hogy essen az eső vagy süssön a Nap, hát ezzel az üggyel is valahogyan így vagy!

Napi horoszkóp

Gondolj a jövődre (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Általában véve, ha valamire igent mondasz, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyannyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy szinte már a zsebedben érezheted a győzelmet. Eltökéltséged azonban egy váratlan fordulat tompítja, melyhez most az eszednek a helyén kell lennie, hisz ha nem avatkozol be azonnal, úgy fog elúszni a siker lehetősége, mintha soha nem lett volna ott előtted. Szedd össze minden tudásod és tapasztalatod, hisz globálisan tekintve a helyzetet, úgy kell tudnod megakadályozni a katasztrófát, hogy közben ne térj le az útról.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzásegít ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass minden szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök és hatalom híján képtelen lennél. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen leszel végigvinni azt, amit el szeretnél érni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket érettnek és alkalmasnak tartasz arra, hogy beavatva őket, egy jól működő csapatban tudjatok együttműködni és meghódítani a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Légy azonban óvatos, hisz lesznek, akik csak azért legyeskednek majd körülötted, mert a babérokat szeretnék learatni, komoly hírnévre téve szert ezzel. Szelektálj, kik azok, akik őszinték és megbízhatóak és kik akarnak csupán hasznot húzni belőled!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top