nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 05.: Lételemed az akadályok legyőzése

Képzeld, mi lenne, ha nem lennének kihívások és nem ütköznénk akadályokba! Minden túl egyszerű és unalmas lenne a napi horoszkóp szerint!

Kos

Egy családtagod megbánthat valamivel a napi horoszkóp szerint, ami hatalmas csalódást okoz, emiatt jelen pillanatban úgy érzed, nem is igen szeretnél a jövőben szóba állni vele. Amikor csak teheted, elkerülöd a társaságát, noha nagyon úgy tűnik, őt nem hatja meg a kialakult helyzet, abszolút könnyedén és lazán kezeli a dolgot. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy a lelked védelme érdekében miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

Napi horoszkóp

Kihívások várnak (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, kevésbé viseled ugyanis jól a vele járó kellemetlenségeket. Jelen pillanatban egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass végre mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pont is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! A türelem fog majd sikert hozni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hiába igyekeztél, ha nem vigyázol, egy régóta dédelgetett álmod ma összetörhet. Még nem késő azonban a bizonytalan elemeket eltávolítani és úgy korrigálni, hogy ne dőljön össze egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd a hibát, mielőtt késő lesz. Meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban! Hagyj időt a pihenésre és a feltöltődésre is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez megbélyegzi az alaphangulatodat is. Amennyiben nem szeretnéd az egész szombati napod ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, jobban teszed, ha utánajársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel. Ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, emiatt kissé el voltál keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak! Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szombaton nagyon érzékeny lehetsz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, ez kihat a párod hangulatára is, te pedig folyton kötözködsz vele, ami egyikőtöknek sem tesz jót. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveidhez minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Segítő szándékkal szeretnél valaki felé fordulni, aki azonban nem feltétlenül a jóindulatot látja benned, így arrogánsan utasít el az első pillanatban. Ne haragudj rá emiatt, hisz nem tudhatod, milyen múltbéli, negatív tapasztalatok keményítették meg ennyire, hogy mindenkiben a rossz szándékot látja. Igyekezz türelmesen elmagyarázni neki, próbáld megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni. Mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szereted a saját utad járni, nem igazán örülsz, amikor mások diktálnak és aszerint kell cselekedned. Kifejezetten frusztrál, ha nem te irányítasz bizonyos helyzetekben. Ennek ellenére bele kellene törődnöd, hogy akadnak olyan helyzetek, amelyekben egyszerűen nincs más választásod, mint alkalmazkodni. Tekints úgy a szituációra, hogy mindenből tanulhatsz és ezek azok az esetek, amelyek elfogadásra, türelemre és toleranciára nevelnek, és ez kifejezetten hasznos számodra!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétvégére sikerül mindent befejezni, amit elterveztél. Ma nyugodtan visszavehetsz a tempóból, végre másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne kötelező jellegű dolgokkal foglalkozz és főleg ne vállalj nagy felelősséggel járó kihívásokat. Találkozz a barátaiddal, menjetek el kirándulni, töltődjetek fel, hiszen megérdemled. Ha nincs kedved társasággal menni, akkor egyedül is felfedezhetnéd a közeli turistaösvényt.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Titkok (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy barátod ismét rád támaszkodik, a segítséged kéri, ahogy általában az lenni szokott. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy csak kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mintha direkt keresné azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson sétálgatni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Az állandó felelősség kezd teljesen felemészteni, úgy érzed, kezdesz belefulladni abba a vízbe, amelybe csak úgy, kérdezés és mentőöv nélkül bedobnak, nem törődve azzal, hogy te mit gondolsz a dologról. Ne feledd, elsősorban magadra kell koncentrálnod, csak a saját biztonságodra ügyelj és akkor segíts másokon, ha valóban marad erre energiád és nem kell a hegyet is a hátadon cipelned! Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hisz egyáltalán nem hagysz cserben senkit, csupán átadod másnak is a lehetőséget, hogy a nép őt is felemelhesse egy kicsit!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Olyan fába vágtad ma a fejszéd, amit az eddigieknél jóval nehezebb lesz kivágnod, rengeteg kitartásra és erőfeszítésre lesz hozzá szükséged. Attól azonban, mert jönnek az első akadályok, még nem szabad feladnod, higgy abban, hogy minden szükséges feltétel megvan benned ahhoz, hogy végül elérd a célod. Csak az lebegjen a szemed előtt, hogy nem véletlenül döntöttél és indultál el azon az úton, amelynek végén learathatod a babérokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top