nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 13.: Tervezd meg a vasárnapod

Nálad normál esetben inkább a tettek dominálnak. Ha valódi eredményre vágysz, jót tesz a tervezés, az előrelátás a napi horoszkóp tanácsa szerint.

Kos

A nap mai állása szerint számodra igen jelentős tendenciák, lehetőségek érkeznek a napi horoszkóp szerint. Fontos, hogy bármilyen helyzet áll elő, őrizd meg a higgadtságod. A türelem most valóban rózsát terem. Az égitestek határozottságot és vállalkozó kedvet is adnak. Használd ki a hétvégi napsütést, menj ki a szabadba. Keress fel egy vízpartot és lazulj el picit, hogy holnap újult erővel és energiával telve vághass bele a munkahétbe.

Napi horoszkóp

Tervezés (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Nem férsz a bőrödbe. A nyár napsugarai tetterővel ruháznak fel. Most nem állsz meg, nem gondolkodsz: a cselekvést részesíted előnyben. A környezeted meglepve tapasztalja ezt a soha nem látott gyorsaságot. Különösen pénzügyekben leszel hatékony. Amennyiben külföldi ajánlatot vagy hírt kapsz, ott is elsősorban a pénz játszik szerepet. Talán egy nagyobb összeget kell kiadnod, de van miből. Ideje a ruhatáradat is bővíteni, vegyél magadnak egy szép nyári ruhát is.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kisebb-nagyobb magánéleti csalódások nehezíthetik meg a vasárnapodat. Túlságosan megbíztál valakiben, aki ezt nem érdemelte meg. Most nincs más hátra, mint begyógyítani a sebeket, és kialakítani egy új elfoglaltságot. Lehet ez egy hobbi, vagy még jobb lenne valamilyen sport. Itt a szép idő, válassz valami kültéri edzést, hidd el, segíteni fog a friss levegő is. Szükséged van arra, hogy csak önmagaddal foglalkozz. A hivatásod területén szinte maguktól mennek a dolgok.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rendkívül pezsgő, lehetőségekkel teli nap előtt állsz. Szinte percről-percre újabb kihívások várnak. Válogatás nélkül elfogadhatod a felkéréseket. Lehet, hogy eleinte megterhelő lesz, de hamar megtapasztalod ennek a felfokozott tempónak az előnyeit. Lehetőséged lesz önállóan is megmutatni a tehetséged. A nyár teljes megújulást hoz az életedbe. Pont jókor jön ez a változás, hiszen mostanában nem voltál túl jókedvű és energikus.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vasárnap van, így kapkodásra semmi okod. Játszd el a lusta, nyújtózkodó oroszlánt. Hidd el, ha megfigyelő pozícióba helyezkedsz, az információk akkor is megtalálnak. Amibe belekezdesz, azt mindig szenvedéllyel töltöd meg, mindemellett óriási a kitartásod is. A magánélet most a háttérbe szorul. Elsősorban a hitelességed, hűséged és kreativitásod megalapozásán dolgozol.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A pénz megszerzése és elköltése most helyet cserél egymással. Előbb költesz, és csak utána gondolod át az anyagi lehetőségeidet. Ez a kissé kényelmetlen helyzet azonban már a nap első harmadában megoldódik. Jó a kommunikációd, így hamar megtalálod azt az embert, aki tanáccsal szolgál, vagy éppen felvillant előtted egy új lehetőséget. Itt pedig már csak okosan kell döntened.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kifejezetten különc leszel. Elsősorban a megjelenéseddel hívod fel magadra a figyelmet, de néhány rendhagyó ötlettel is előrukkolsz. Társadat, párodat rendkívül szórakoztatja az új személyiséged. Néha azonban meginogsz. Elvész az önbizalmad, és olyankor legszívesebben csak a háttérből figyelnéd az eseményeket. Ez a lehetőség most nem adott. Mindig a porondon kell lenned.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Ma azt látod megfelelő taktikának, ha csendes magányodba vonulsz, és felméred a helyzetet. A párkapcsolatodat átszövi a szenvedély, de némi gyanakvás is. Bármit észlelsz, nem biztos, hogy az a valóság. Egy érzéki csalódás miatt pedig kár lenne dühöngeni. Ha kételyeid vannak és kérdések gyötörnek, ülj le és beszéld át a pároddal, nem tesz jót az alaptalan vádaskodás. Taktikusan és türelmesen – legyen ez a jelszó. Szellemileg abszolút a topon leszel. Az újdonságokat ilyen területeken kell megkeresned és hasznosítanod.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ahol bátor, kreatív személyiségre van szükség, ott a helyed. Lehet ez egy új poszt a meglévő munkahelyeden, de egy vadonatúj lehetőség is. Kihívásokban, érdekes feladatokban nem lesz hiány. A nyár az önállóvá válás útján egy újabb lehetőséget tartogat számodra. Minden vonzó tulajdonságodat latba veted, így szép számú csodálód, követőd lesz a mai nap végére.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma több fizikai és kreatív energiával rendelkezel, mint máskor. Ez jó érzéssel tölt el, és tettekre sarkall. Őrizd is meg ezt a felfűtött állapotot. Érdekes kapcsolatok kialakítására, izgalmas feladatok elvégzésére kapsz lehetőséget. Hiába van hétvége, most nem a pihenésre, hanem a munkára koncentrálsz. A máskor hűvös, inkább szemlélődő, megfontolt Bak éned szívesen megmutatja egy egészen más oldalát is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap nagy szükséged lesz arra, hogy ápold a kapcsolataidat. Sokkal sarkosabb jellem vagy, mintsem ok nélkül dicsérj valakit. Erre továbbra sem lesz szükség, arra azonban igen, hogy a korrekt véleményedet selyempapírba csomagold. A diplomácia fél siker, ezt tartsd szem előtt. Nem kell, hogy magadra haragíts bárkit is feleslegesen, azonban az egyenesség mindig is a fő jellemvonásaid közé tartoztak.

Napi horoszkóp

Új utakon (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A barátságokat illik ápolni. Ne csak akkor legyetek kedvesek egymás számára, ha az érdekeitek úgy kívánják. Vasárnap a barátságokat inkább a pénz oldaláról szemléled. Ne érezd kihasználásnak, ha adnod kell, de ne is ess túlzásokba. A hivatásodban nagy célt tűztél magad elé. Használd fel a nyár erejét, legyél kitartó. Tettekben is mutasd meg, ki vagy, de azért hagyj időt a feltöltődésre is és menj el pihenni valahová.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top