nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 18. – Vonzó leszel

Kisugárzásodnak köszönhetően ma minden ajtó kinyílik előtted a napi horoszkóp szerint.

Kos

A nyár legjobb napja vár a napi horoszkóp szerint, már ami a pasitémát illeti. Ragyogsz, vonzó vagy, de ez még semmi! Szinte királynő módjára fogadod a bókokat és kezeled a rajongóidat. Nyiss egy külön lapot a telefonkönyvedben az új jelöltek számára. Ennyi jó hír után mi jöhet még? A pénzedre azonban vigyázz! Kollégák vagy ismerősök köréből kedvező üzleti ajánlat érkezhet, de lehetőleg ne fogadd el, mert a látszat csalhat.

Napi horoszkóp

Felszabadultan (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A nagy célok és tervek idejét éled. Persze mivel nyár van, nagy szükséged van az oldott hangulatra. Lesz is benne részed, különösen ma, amikor minden társaság kedvence lehetsz. Ráadásul olyan mértékben felhívod magadra a figyelmet, hogy sok dicséretet kapsz. Szép a hajad, ezt az előnyös tulajdonságodat pedig most a magad hasznára fordíthatod. Nemcsak megcsodálják a hajkoronádat, de te lehetsz az, aki másoknak is ápolási tanácsokat adhat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Veled élmény együtt lenni, olyan vagy, mint egy megállíthatatlan repülő, egy energiabomba. Mindezek mellett nem vagy önző, másokra, különösen a barátaidra sok időt szánsz, és gondot fordítasz rájuk. Szerelmi életed érdekesen alakul, ma összeismerkedsz valakivel, aki a tenyerén fog hordozni. Ez nem jelenti azt, hogy a kitartottak eleinte vonzó, hosszú távon azonban rögös útjára lépsz, egyszerűen csak élvezed a nagyobb lehetőségeket és végre kényeztetnek, ahogy azt megérdemled.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kellemes, a te jegyed szülöttei számára kifejezetten harmonikus nap vár. Felelevenítheted a régebbi baráti kapcsolatokat, és a kedvesed is sokkal kevesebbet zsörtölődik a munkád miatt. Anyagi ügyekben azonban, különösen, ha külföldi munka érdekel, adj magadnak időt. Mostanában sokkal több lehet az önámítás ezekben a kérdésekben, mint a valódi áttörés. Este egy eseményre mész, ahol hallgass majd a megérzéseidre, nagyon jól működnek ugyanis az ösztöneid.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Imádod az élet sűrűjét. Most az égitestek mind azon fáradoznak, hogy egy percig se unatkozz. Bulit buli követ, flörtök színesítik a napjaidat. Ma jöhet valaki, aki nagyon megdobogtatja a szívedet. Meglepő módon nem a harsány viselkedés, hanem az érzéki odaadás lesz ennek a kapcsolatnak a jellemzője. Ha már együtt élsz valakivel, kellemes meglepetést hozhat, ha a komoly szándékairól kezd beszélni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Okos vagy, de vigyázz, hogy ne legyél túl sok. Vedd sokkal lazábban az életet. Amíg túlságosan aprólékosan kidolgozod egy-egy napodat, estédet, addig jön egy vidám csaj, és eloroz mindent előled. Pasikkal szemben hatalmas elvárásaid vannak. Jogos, hiszen a kalandozások helyett jó lenne már megállapodni. Arra azonban ügyelj, hogy a túlságosan irányító és követelőző nőket nem nagyon kedvelik.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Mostanában nem volt túl megbízható a szerelmi életed. A volt párod bukkant fel, vagy már éppen az a baj, hogy nem keres, esetleg a meglévővel lazult meg a kapcsolatod. Jó hír, hogy szerdára már biztosan van esélyed egy új kapcsolat kialakítására. Persze ezért neked is tenned kell valamit. Legfőképpen azt, hogy morcos ábrázat helyett újra mosolyogsz. Kishitűségedet pedig felejtsd el!

Napi horoszkóp

Kapcsolat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Fontos, hogy lazíts ma. Munkádban már sokkal többet is tettél, mint amit várnak tőled. Egy régebbi ismerős pedig még segítséget is nyújthat a karriered építésében. Munkahelyedet néhány nem túl kellemes változás érintheti, de ezek inkább pozitív hatással lehetnek rád. Mindenesetre a szellemi fejlődésedben sokat segítenek. Szerelemben szinte minden álmod valóra válik. Igazi kibontakozás az esti órákban lehetséges.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyon pozitív kisugárzásod és mindent elsöprő lelkesedésed akkor érvényesülhet legjobban, ha engeded magad a társasággal együtt sodródni. Szingliként talán még az igazit is megtalálhatod. Kifejezetten szórakoztat, hogy részese lehetsz este egy nagy pasimustrának. Ha van párod, ő egy kicsit felborzolhatja a kedélyedet. Nem ért egyet veled, és néha elpimaszodik. Ezt pedig rossz néven veszed.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nagyon vágysz az érzelmi biztonságra. Ma mindent latba vetsz, hogy a szerelmedet is valahogyan rátereld erre az útra. Azonban, ha elmélyülnél magadban, látnád, hogy saját karriered építése lényegesen fontosabb, mint bármelyik szerelmes óra. Próbálj egyensúlyt teremteni a hivatalos ügyek, a család és a párod elvárásai között. Jelenleg úgy tűnik, csak az számít, amit te gondolsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egyik családtagod nagyon fontos a számodra. Mint mindig, így most is számíthat rád, ha segítséget kér. Pénzt azonban ne nagyon adj neki, különben soha nem lesz megállás. Ha szingli vagy, szabad a pálya. Különösen az esti partin tudod megbolondítani a pasikat. Lehet, hogy olyat is találsz, aki több lehet majd, mint kaland. Kérdés persze, hogy szeretnél-e megállapodni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sokat gondolkodsz szerdán, hogyan is lehetne javítani a megélhetéseden. Ne csak pénzre számíts. Találd meg a belső egyensúlyodat, amit csak úgy érhetsz el, hogy legalább rövid időre elengeded az összes negatív gondolatodat. A nap második felében elveszítheted a türelmedet a családoddal. Nem érdemes azonban bosszankodni. Inkább gondold át, hogy mi lenne, ha sokkal engedékenyebb lennél!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top