nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 21. – A változás kezdete

Talán az utóbbi időszakban nem voltak nyugodt napjaid, azonban ez a mai napon megváltozik a napi horoszkóp szerint. Pihend ki a fáradalmakat, mert megérdemled!

Kos

A mai nap egy új időszak kezdetét jelentheti számodra, ami azt is jelenti, hogy itt lenne az ideje egy számvetésnek, amely során áttekinted, mit sikerült elérned eddig és mit tervezel a közeljövőben. Könnyen lehet az is, hogy a régebbi célok egy részét módosítanod kellene, mivel a körülmények közben megváltozhattak. Vedd figyelembe a jelenlegi céljaidat és annak megfelelően tervezd tovább a jövődet!

Napi horoszkóp

Áldás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha az elmúlt hetek hajtósak voltak számodra és úgy érzed, hogy az év eddigi legkeményebb időszakán vagy túl, akkor itt az ideje, hogy az agyadat lassan átfordítsd és a pihenéssel, kikapcsolódással is foglalkozz egy kicsit. Mindent megszerveztél már ehhez? Megvan a pontos terved? Törődtél a biztonságoddal is? Mindenre gondolj! Erre a hétvégi napra a relaxáción kívül ne tervezz semmit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Néha egy elképzelt dolgot a valóságban megtapasztalni csalódással jár együtt. Ma pontosan így járhatsz te is, amikor kiderül, hogy az a bizonyos elképzelés korántsem annyira ideális, mint ahogyan azt előre elképzelted. Most akkor döntened kell, bevállalod-e így a dolgot, vagy inkább vársz és ragaszkodsz az álmaidhoz. Mielőtt határoznál, vedd számba a lehetőségeidet. Mérlegelj!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma néhány szálat muszáj lesz elvarrnod magad körül, lehet ez elmaradt házimunka, baráti találkozó, amit meg kell szervezni, de az is előfordulhat, hogy valamilyen családi ügyben lesz tennivalód. Ez nem kevés munka, de jelentsen bármekkora terhet is, ne feledd, ezután ezekkel már nem kell majd foglalkoznod többet. Viszont ezeket el kell végezned, hogy a mai nap többi részét nyugodtan tölthesd.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai és talán az elkövetkező időszaktól nem várhatsz nagy csodát. Maradjunk annyiban, hogy kielégítően tudsz teljesíteni és a külső körülmények is úgy-ahogy rendben lesznek. Javíthatod az esélyeket, ha igyekszel egészségesen étkezni, valamennyit mozogni és elkerülni a zavaró tényezőket, kiemelve különösen egyvalakit. Figyelj oda jobban magadra, hogy ne csak kívül, de belül is megerősödj.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Bármi is történt veled az elmúlt időszakban, már valószínűleg kezdesz kissé besokallni és az agyad már inkább a közelgő pihenésen jár. A sok stressz ellenére valószínűbb, hogy most egy kicsit nyugodtabb időszak vár rád. Biztonság és stabilitás jön és ez igaz lesz a magánéletedre is. Lazulj el, és élvezd ki a Nap nyújtotta napsütést. Egy kis pihenés nem árt senkinek.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A nagy változás néha nagyon nehéz tud lenni, különösen akkor, ha a dolgok, amelyeken változtatnánk, rajtunk kívül másokat is érintenek. Hiába szeretnél te kilépni egy helyzetből, ha minden és mindenki két kézzel visszahúz oda, ahol vagy. Ha komolyan gondolod a dolgot, nem úszod meg azt, hogy kimozdulj a komfortzónádból és azt sem, hogy ellentmondj másoknak. Ha ezt nem vállalod, barátkozz meg azzal, hogy marad minden a régiben.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma könnyen lehet, hogy legszívesebben a bolygó másik oldalára menekülnél abból a helyzetből, ami kialakul körülötted. Ez különösen akkor lehet igaz, ha csapdában érzed magad, mivel olyan elvárások feszülnek neked, amit nem tudsz, vagy nem akarsz teljesíteni. A gond az, hogy legyen bármekkora is a rád nehezedő nyomás, te végül elvégzed a rád rótt feladatokat, legyen az bármennyire is nehéz számodra. Lelkiismeretes vagy, ilyen a természeted.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Azt mondják, ha valamit nagyon akarunk, arra tudunk magunknak időt szakítani és ez, hidd el, hogy igaz rád is. Talán az időbeosztásodat kellene átvizsgálnod, de az is lehet, hogy a vállalt terhek közül lesz néhány, amit újra kell gondolnod. Biztosan minden feladatod olyan, ami a te válladat kell, hogy nyomja? Szabadulj meg a felesleges tehertől, és vedd végre kezedbe az irányítást!

Napi horoszkóp

Kapcsolat (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A következő időszakban egy kicsit nyugalmasabb időszak vár rád és lesz egy kis időd arra, hogy az életeddel kapcsolatosan meghozz néhány fontos döntést is. Ezek közül lesz egy, amelyik nem csak rövid távon határozza meg a jövődet, így légy körültekintő, és ha kell, vonj be valakit, aki jó tanácsokat tud neked adni ez ügyben. Fontos, hogy mielőtt megkezded a munkálatokat, legyen egy pontos ütemterved.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A valóság gyakran nem olyan izgalmas, mint ahogyan azt látni szeretnénk, de ez gyakran amiatt is van, hogy nem megfelelő szemüvegen keresztül nézzük a képet. Ha elveszel az apró részletekben, ha mindenben főleg a negatívumot látod, akkor könnyen lehet, hogy számodra ugyanaz a pohár félig üres, ami másnak félig tele. Vegyél fel egy másik szemüveget és szemléld meg jobban a környezetedet!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az utóbbi napok történései megerősíthettek abban, hogy jó irányba halad az életed, így elégedett lehetsz magaddal. Van azonban egy terület, ahol bármennyire is szeretnél, nem te irányítasz. Az elkövetkező időszak választ adhat arra is, hogy meg tudsz-e ezzel barátkozni hosszú távon, vagy inkább borítod az asztalt. Bárhogy is alakul a dolog, ne hamarkodd el a döntést.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top