nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 23.: Ne hagyd magad elnyomni!

Megpróbálhatnak téged tőrbe csalni, esetleg nem hagynak érvényesülni a napi horoszkóp szerint. Mutasd meg, hogy te ezt nem tolerálod és állj ki magadért!

Kos

Ma egy kis furfanggal vagy szokatlan hozzáállással olyasmit is elérhetsz, amit amúgy még te magad sem gondoltál volna. Néha csak annyi kell a sikerhez, hogy a dolgokhoz lazán és talán egy picit a szokásokat felrúgva kell közeledni. Ma sikeres lehetsz, de azért ne ez legyen ezentúl az alap nálad, mert nem minden esetben és nem mindenkinél működik ez a megoldás. Ma viszont lépj ki a komfortzónádból!

Napi horoszkóp

Szabadság (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy pillanatra sem szabad elfelejtened, hogy a boldogság döntés kérdése is. Nem történik meg ugyanis magától a dolog. Neked kell tenned érte és megfogalmaznod azokat a célokat, amelyeket ennek érdekében el kell érned. A mai nap kiváló lehetőséget ad számodra, hogy egy újabb elemet a helyére tegyél ebben a kirakósban. Dolgozz meg a sikerért, és ne feledd el, hogy miért vágtál neki ennek a kalandnak!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Igyekezz a legjobb formádban kilépni az otthonod ajtaján. A frizurád, a ruhád legyen kifogástalan, adj a megjelenésre. Ma ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban nem szeretnéd hátrányban érezni magadat amiatt, hogy nem túl előnyös állapotban hozott össze vele a sors. Az összkép végül annyira megtetszhet neked, hogy megjelenésed csak úgy sugározza majd az önbizalmat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha valamiben határozott véleményed van, vagy úgy érzed, hogy stabil tudással rendelkezel valamiről, akkor nem kell hagynod, hogy mások mondják meg, mit tegyél vagy mit gondolj. Állj ki magadért határozottan és tedd helyre azt, aki megpróbál hatalmat gyakorolni feletted. Ha pedig ez valakinek nem tetszik, az legyen az ő baja. Nem szabad elnyomásban maradni, különben csak rosszabb lesz a helyzet. Mutasd ki a fogad fehérjét!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Vannak esetek, amikor legszívesebben a szőnyeg alá söpörnéd a problémát azzal, hogy majd később visszatérsz a dologra. Általában azonban az ilyen gondok sohasem oldódnak meg maguktól, inkább arra van esély, hogy egy szép napon csontvázként hullnak ki a szekrényedből, szóval igyekezz inkább most melegében megoldani a helyzetet, legyen bármi is az. Zárd le a szituációt, és lépj tovább!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma alkalmad lesz arra, hogy valamilyen nemes cselekedetet hajts végre. Talán segíthetsz valakin, aki nem tud kellőképpen gondoskodni magáról, de az is előfordulhat, hogy valakinek támogatást tudsz nyújtani egy nehéz pillanatában. Tedd meg, amit tudsz és légy büszke önmagadra! Nemcsak másnak teszel jót vele, hanem magadnak is. Ez jelentősen fog javítani a közérzeteden.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A tüzet nem csak meggyújtani kell tudni, hanem folyamatosan táplálni is érdemes, ha nem akarjuk, hogy kialudjon idő előtt. Használd erre a mai napot! Szervezz valami váratlan, de kellemes programot a pároddal, hogy keveredjen egy kis kaland is a hétköznapokba. Teremts egy kis izgalmat magatok körül, kedvesed értékelni fogja. Rázzátok fel a kapcsolatotokat, hogy újra égjen a láng!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma lehet, hogy valaki igyekszik majd kihasználni a nagylelkűségedet és talán még a hiszékenységedre is apellál majd. Te mindig alapvetően jóindulatúan közeledsz az emberekhez, de most érdemes lenne egy kicsit más szemmel is nézned arra, aki egy ajánlattal vagy kérésekkel keres meg. Nem biztos, hogy tiszta szándékkal közelednek feléd. Ne légy áldozat mások játékában! Járj túl rosszakaróid eszén!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Néha elég csak utalni rá, de vannak helyzetek, amikor érdemes az embereket külön emlékeztetni is arra, hogy mennyit jelentenek számodra. Légy ma egy kicsit érzelmes és kitárulkozó és biztosítsd külön is a támogatásodról, szeretetedről azt, aki ezt igényli. Neki nagyon sokat fog jelenteni mindez. Ezzel a kis gesztussal sokat erősíthetsz a közöttetek lévő kapcsolaton.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha azt hiszed, hogy a béke és a nyugalom megtartása érdekében ajánlott lenne feláldoznod önmagadat, akkor elég nagyot tévedsz. Egyáltalán nem szabad, és nem is érdemes mindezt megtenned, mert akkor mégis te hol vagy ebben a történetben? Változtass a viszonyokon úgy, hogy az minden érintett számára arányosan működjön, még ha emiatt egy kis feszültséget is be kell vállalnod.

Napi horoszkóp

Nehézségek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma érhet el valami az életedben a csúcspontra. Talán befejezel egy projektet vagy egy rég várt hírt, eredményt kapsz meg ma, a lényeg az, hogy fontos időpont lehet számodra a mai. Készülj hát fel lélekben az örömre és a megkönnyebbülésre, mert nagy valószínűséggel pont ez az, ami vár ma rád. Az is előfordulhat, hogy egy rég nem látott baráttal hoz össze a sors. A találkozás meglehetősen kellemes lesz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mindenkinek szüksége van visszajelzésekre a környezetéből, melyek segítenek megítélni a tetteinket és gondolatainkat saját magunk számára is. A gond akkor van, ha valaki csak a negatív dolgokat hajlandó észrevenni és a jó felett csak úgy nagyvonalúan elsiklik. Ne légy ilyen! Vedd észre azt a számtalan pozitív reakciót, ami végigkísér mindennapjaidon akár egy mosoly vagy egy bátorító dicséret formájában.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top