nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 08. 24.: Ne húzd az időt!

Jobb lenne lezárnod néhány személyes ügyet a mai napon a napi horoszkóp szerint, ha nem akarod, hogy tovább feszüljön a húr. Ne halogasd a témát!

Kos

Ha levert, szomorú vagy és nem igazán látod ennek konkrét okát, akkor a legjobb megoldás a napi horoszkóp szerint, ha társaságba mész és minél több emberrel beszélgetsz. Ez egyrészt felvidít majd, másrészt pedig ma olyan információkhoz juthatsz, amelyek miatt eszedbe sem jut azon gondolkodni, miért volt még nemrég olyan rossz kedved. Az ilyen időszak csak átmeneti, a barátaid biztosítani fognak róla, hogy nincs okod elkenődni.

Napi horoszkóp

Az idő pereg (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vannak dolgok, melyek mennek a maguk útján és akkor sem siettetheted őket, ha már majdnem szétfeszít a türelmetlenség. Ma nem az a nap van, amikor bármilyen érdemleges történik, úgyhogy te is törődj elsősorban önmagaddal. Regenerálódj, pihenj, már csak azért is, mert hamarosan nagyon alaposan oda kell tenned magadat egy ügyben. Készülj fel ennek megfelelően és használd ki azt az időt, amit kaptál.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ügyelned kell arra, hogy ne adj hitelt olyan információnak, amelyet nem tudtál alaposan leellenőrizni, nehogy valaki szándékosan, vagy akár akaratlanul is tévedésbe ejtsen téged. Különösen akkor légy óvatos, ha mindezekre az információkra terveket alapoznál. Jó tervet ugyanis csakis biztos alapokra lehet építeni. Ha valamiben nem vagy biztos, inkább ellenőrizd le személyesen a dolgokat a biztonság kedvéért.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha azt szeretnéd, hogy egy számodra fontos ügyben végre elmondja az álláspontját egy számodra fontos személy, akkor a mai nap igazán alkalmas lehet arra, hogy színvallásra késztesd. Készítsd elő a terepet, szervezz egy kellemes programot és egy alkalmas pillanatban kérdezd meg, amit tudni akarsz. Bármi is lesz a válasz, legalább túl leszel rajta és megkönnyebbülhetsz. Megszabadulhatsz a feszültségtől és végre fellélegezhetsz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lehet, hogy ma nem leszel különösebben jó passzban, talán a fáradtság, kimerültség okán, de az is lehet, hogy ezt most a bioritmusod okozza. Olyan ez, mint a hullámvasút, melynek te most talán éppen az alján vagy. Ne feledd azonban, hogy innen már csak felfelé vezet út! Szedj vitamint és étkezz egészségesen! Egy kis életmódváltás talán segíthet kimozdulni a gödörből.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma csupa földhözragadt, egyszerű dolgot kellene megtenned, mint a takarítás, rendrakás, átrendezés. Talán mindez nem felel meg annak az idilli képnek, amit a pihenésről, kikapcsolódásról előzőleg gondoltál, de ne aggódj, mert hamarosan eljön az is. Ráadásul ez ügyben éppen ma érkezhet be egy remek hír. Addig is csinosítsd ki a környezetedet, hogy rendbe hozd a közérzetedet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lehet, hogy van egy probléma valakivel a környezetedben, amely már egy ideje megoldatlan, de te ösztönösen igyekszel elkerülni azokat a helyzeteket, amely során foglalkoznod kellene a kellemetlen kérdésekkel ezzel kapcsolatban. Hidd el, a halogatás nem segít, inkább csak súlyosbítja a helyzetet. Tedd meg, amit kell, még ma! Ne söpörd a problémát a szőnyeg alá, légy túl a dolgokon!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Van néhány személyes kérdés, amelyet már egy ideje rendezned kellene, mert ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz visszatérni onnan a rendes kerékvágásba. Ha nem tisztázod mielőbb a félreértéseket, vitákat, akkor egy idő után már azt sem tudod, mi okozta a rossz viszonyt és az egész állandósul majd. Légy határozott, kezdeményezz még ma! Minél előbb elintézed ezt az ügyet, annál jobb lesz!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A mai napod része lehet egy számodra bosszantó és kellemetlen feladat is, de legyen ez bármi, ideje, hogy letudd és végre elfelejtsd. Hidd el, hogy a negatív dolgok is pont olyanok, mint a pozitívak. Pár nap és már senki sem törődik velük. Tudod: minden csoda három napig tart. Tartsd szem előtt a célt, és azt is el fogod felejteni, hogy mennyire nem végzed szívesen az adott munkát. Nézz előre!

Heti holdhoroszkóp

Gyújts fehér gyertyát (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kedden egy sor olyan program vár rád, amely során emberekkel találkozhatsz, programokon vehetsz részt és te bolond lennél otthon ülni, miközben talán rengeteg rég látott ismerősöddel is összefuthatsz. Persze lehetnek ott olyanok is, akiket elkerülnél, de ez nem szabad, hogy visszatartson semmitől. Ma semmiképp sem! Szocializálódj és rúgj ki kicsit a hámból, mert megérdemled.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Legyen a mai napod más, mint a megszokott. Kelj későn, sportolj, mozogj, olvass egy könyvet, töltsd el az időt otthon, és ha van hozzá kedved, rendezd át egy kicsit a környezeted. Ami a lényeg, hogy csupa olyan dologgal foglalkozz, ami elsősorban rólad szól. Kapcsolódj ki, amikor időd engedi és add át magad az élvezeteknek. A mai nap csak erre fókuszálj, a többi dolgot zárd ki!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma lehet, hogy megosztanád a gondolataidat, véleményedet valahol, de talán úgy érzed, hogy senki sem hallgat meg igazán. Ne is törődj ezzel. Ha van egy elképzelésed valamiről, akkor elegendő, ha te megvalósítod vagy aszerint élsz, és a többiek a jó példádat örömmel fogják követni. Többet ér, mint bármilyen győzködés. Nem másnak kell bizonyítanod, hanem saját magadnak. Cselekedj ennek fényében!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top