nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 06.: Édes semmittevés

Az utóbbi időszak rendkívül hektikus volt számodra a napi horoszkóp szerint, így úgy érezheted, hogy kimerültél. Talán itt az ideje egy kis pihenésnek, igaz?

Kos

Ma egy megindító hír vagy esemény hatására felerősödhet benned a segíteni akarás valaki iránt a napi horoszkóp szerint. Ha teheted, segíts is, de közben gondolkodj el azon, hogy vajon a közvetlen környezetedben nincs-e valaki, akiért még többet tehetnél. Gyakran ugyanis a legkevésbé azt vesszük észre, ami épp ott van a szemünk előtt. Légy körültekintő és hasznos a szeretteid támogatásának érdekében.

Napi horoszkóp

Kell egy kis támogatás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma kiderülhet, hogy valaki, aki közel áll hozzád, nem volt mindenben őszinte hozzád, mindez pedig, ha meg nem is változtatja a köztetek lévő viszonyt teljesen, azért súlyos teher lehet a közeljövőben. Ilyenkor, mint mindig, gyógyírt jelent a dolgokra az idő. Hamarosan ő is másképpen látja a dolgokat és talán te is megenyhülsz, úgyhogy ne égess fel minden hidat előre.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Gondolataid ma messze szállnak és mindez lehetőséget ad számodra arra, hogy ötleteket, elképzeléseket gyűjts, kreatívan alkoss. Ha pedig mindezt kiegészíted egy kis ismeretszerzéssel, abból valami egészen elképesztő is kisülhet. Töltsd el hát a mai napodat szellemi alkotómunkával és tervezéssel. Meglátod majd, hogy ez milyen ösztönző hatással lehet másokra is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy felismerés, egy ötlet vagy egy külső inger hatására elkezdesz másképpen nézni bizonyos dolgokra magad körül. Mindez pedig elindíthat benned egy változást, melynek a vége ki tudja, mi lesz. Készülj fel hát lelkileg is egy utazásra, amelynek a végén egy egészen más ember néz majd vissza rád a tükörből. Az eredmény pozitív végkifejletű lehet, ha hajlandó vagy ennek a változásnak teret engedni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma egy közeli ismerősödet, barátodat új fényben látod meg, vagy egy számodra eddig ismeretlen arcát mutatja meg az illető, de ez az arc egyáltalán nem biztos, hogy annyira fog tetszeni, mint az eddigi. Ha ez a dolog számodra most meglepetést hoz is, ne feledd, hogy gyakran hajlamosak vagyunk tévesen megítélni embereket, mert végső soron mindig önmagunkból indulunk ki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ha ma néha elkalandoznak a gondolataid és egy messzi helyen járnak, ne csodálkozz. Egyre erősebben jelen van benned ugyanis a vágy egy kis szabad szárnyalásra. Ha pedig ezt érzed, annak hamarosan egy utazás lehet a vége. Kezdj el tervezni és számolni, hiszen már az is tele van kellemes izgalommal! Csak idő és kitartás kérdése, hogy végül rálépj az önmegvalósítás útjára!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Te általában szereted a kézzelfogható dolgokat és csak a szemednek hiszel, ma azonban olyan dolog történhet veled, ami megingathat valamiben, amiben eddig szilárdan hittél. Igyekezz minél többet megtudni a dologról és kideríteni, hogy mi áll a háttérben. Nagy felfedezésre ne számíts, de hogy csodálkozni fogsz, az biztos! Bár először kételkedni fogsz benne, de igenis meglepetésben részesülsz majd.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma a szokottnál is fogékonyabb lehetsz a szellemvilággal kapcsolatos dolgokra, a spiritualitásra és a lelki életre. Töltsd el hát a mai napot azzal, hogy egy kis magadba fordulással, meditációval vagy egy lelki vezető támogatásával megismerd még jobban önmagadat. Ez vezet el téged az életed egy következő szintjére hamarosan. Válj meg egy kicsit a hétköznapoktól, és engedj az Univerzumnak!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Talán néha titokban egy másik életre vágytál és már el is veszítetted magadban a reményt, hogy a dolgok körülötted gyökeresen megváltoztathatók. Ma világossá válhat számodra, hogy tévedtél. Nincs olyan ugyanis, hogy valamit késő megtenni. Ha tényleg változtatnál legalább az életed egy darabján, tedd meg az első lépést ez irányba még ma. Figyeld a jelet, ma érkezik!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma egy váratlan jó hír átrendezheti a teljes napodat és arra késztet, hogy mindent félretéve elsősorban egy dologgal foglalkozz. Mindehhez viszont szükséged lesz néhány műszaki eszközre, amelynek a használatát talán nem sajátítottad el kellőképpen. Ha így van, egy füst alatt pótold ezt a hiányosságodat is. Ebben segítségedre lesz egy jó barát, aki éppenséggel pont jókor siet hozzád.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma egy hír vagy érdekesség hatására elkezdhetsz érdeklődni a családi múlt, vagy egy régen történt esemény iránt és egy kis nyomozással érdekes dolgokat fedezhetsz fel. Ha pedig egy kicsit nagyobb energiát is beleteszel a dologba, kérdezősködsz a család egyes tagjainál, megdöbbentő felfedezést is tehetsz. Ne aggódj, te az maradsz, aki eddig is voltál, csak picit több családi háttérrel fogsz rendelkezni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az elmúlt időszak számodra talán sokkal kimerítőbb volt, mint gondolod és ez a hangulatodon és a motivációidon nagyon is érződik ma. Ha így van, ne erőltess semmit, inkább igyekezz egy kis szünetet tartani. Nem kell az életed minden percét kemény és serény munkával tölteni. Mi lenne, ha kiengednéd a gőzt és lazítanál a gyeplőn? Ma itt lehet az ideje egy kis édes semmittevésnek is!

Napi horoszkóp

Édes a pihenés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top