nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 02.: A pozitív energiák jó hatással lesznek rád

Érdemes a jóra koncentrálni ma a napi horoszkóp szerint. Pároddal, még ha lesznek is nézeteltérések, jól alakulnak a dolgok.

Kos

Pozitív energiák szabadulnak el szombaton a napi horoszkóp szerint. Tele vagy új tervekkel, amelyeknek megvalósítása csak idő kérdése. Kedveseddel átbeszélhettek egy régebbi dolgot, ami miatt néha összetűzésbe keveredtetek. Végre tiszta lappal kezdhettek. Egy vallomása nagyon megmelengetheti a szíved, és ez boldogsággal tölthet el. Ha esetleg szingli vagy, egy régi plátói vonzalmad elillanhat, és új célszemély jelenhet meg a láthatáron.

Napi horoszkóp

Béke (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Bikaként érdemes lehet megfogadnod a tanácsot, amit pár nappal ezelőtt egy jó barátodtól kaptál. Pároddal egy kisebb összezördülés végül nevetésbe fulladhat ma, és persze megoldásra is talál. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerősén akadhat meg a szemed. Nyugodtan puhatolózz kicsit, ki is lehet ő. Ha úgy érzed, hogy képes lennél megtenni az első lépést, ne habozz!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ez lehet az a nap, amikor akár fel is vehetnéd a konyha tündére becenevet. Hatékony lehetsz, gyors és kreatív, így aztán elismerések tömkelege is ígérkezhet a családod köréből. Pároddal egy régebb óta tervezett romantikus délutánt is eltölthettek végre. Ha nincs párod, egyik régi szerelmed bukkanhat fel ismét a horizonton. Vajon érdemes lesz újra szóba állni vele és újra fellobbanhat a láng, vagy csupán barátok maradtok?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Talán soha nem ment ilyen jól a sorod, mióta elkezdtél több időt fordítani magadra. Ezt érezheted is, de mások is észrevehetik, hiszen ma csak úgy ragyogsz. Most érdemes folytatnod, amit abbahagytál! Ha párban vagy, romantikus időszaknak nézhettek elébe szép, meghitt pillanatokkal vegyítve. Ha nincs párod, most erősen érezheted hiányát – valaki pedig titkon rólad álmodozhat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hosszú idő után végre ma több időd lesz magadra. Használd ki: menj el fodrászhoz, vásárolj egy kicsit, akár még a barátnőidet is elhívhatod magaddal. A pároddal lehetnek apróbb összetűzések, azonban ezek a kisebb viták hamar tovaszállnak, és édes lesz a békülés. Szingliként, ha úgy érzed, hogy szeretnél ismerkedni, az esti buli alkalmassá válik rá. Ne legyél zárkózott, de azért fontold meg, kit és mennyire engedsz közelebb magadhoz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lassan, de biztosan beérik a kemény munka gyümölcse. A stresszt felváltja a magabiztosság, így a szombatra már nyugodt szemmel tekinthetsz. Kedveseddel most kicsit kevesebb időt tölthettek együtt, de ez az időszak csak még jobban megerősít benneteket. Ha egyedülálló vagy, érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen egy közeli ismerősöd régóta próbálja csapni a szelet, de valamiért nem bízol a megérzésedben.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Energikusnak és sikeresnek érezheted ma magad, ha sportról van szó. Szombaton emellett egy rég nem látott ismerőssel találkozhatsz, aki egy különleges lehetőséggel kecsegtet. A pároddal komolyabb elhatározásra juthattok, ez a döntés szólhat az anyagiakról vagy egy magasabb szintű elköteleződésről is. Ha keresed a kedvesed, akkor az egyik társkereső oldalon megtalálhat a szerelem.

Napi horoszkóp

Hallgass a szívedre! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Családi problémáid végre megoldódni látszanak, így sokkal lelkesebbnek és pozitívabbnak érezheted ma magad. Emellett végre elmúlhat egy olyan egészségügyi probléma, amivel már régóta küzdesz. Szerelmeddel most válhat igazán tüzessé a kapcsolatotok. Ha párt keresel, akkor egy váratlan hódoló kezdheti el csapni a szelet az egyik közösségi oldalon, ne riaszd el, hiába hoz zavarba, próbálj kedves és nyitott lenni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton érhet egy váratlan telefonhívás, ami pozitív hírekkel kecsegtet. Továbbá lehetőséged adódik csakis magaddal törődni, így szabadidődet ennek megfelelően töltöd. Használd ki a vénasszonyok nyarát, amíg nem köszönt be a hideg. Párod komolyabb elhatározásra juthat, ezért most érdemes lesz támogatnod őt, meg fogja hálálni. Szingliként egy barátként ismert férfi vallhat szerelmet neked. Ne ijedj meg ettől a fordulattól, még az is lehet, hogy ideális partnerre lehetsz személyében.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha mostanában kevés időt töltöttél együtt a családoddal, végre szombaton ezt bepótolhatod. Érdemes lenne valamilyen különleges programot szerveznetek együtt, menjetek el túrázni, esetleg turistáskodni egy másik hazai városba. Kapcsolatod most egy újabb, rég vágyott szintre léphet. Ha egyedülálló vagy, akkor egy közeli ismerősöd figyelhet fel rád. Ha számodra nem szimpatikus a közeledése, akkor jobb, ha azt tudtára adod, mielőtt sértődés lesz a vége.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Egy ismerősöd mondhat neked olyan információt, melynek tudatában megváltoztathatod az életedet. Azonban csak okosan, előtte érdeklődj utána minden részletnek. Szerelmeddel több vitátok is lehet ma, viszont a párkapcsolati kommunikációtok ettől csak fejlődik és megerősödtök. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy ideig nem találsz senkit, aki az exed nyomába érne, de nem érdemes a napot búslakodással tölteni. Egyedül is jó beülni egy moziba vagy színházba, hogy kikapcsolódj.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy régóta dédelgetett álmodat ma valóra válhatod. Ennek köszönhetően pedig egész nap majd kicsattanhatsz a boldogságtól. Szerelmeddel több időtök juthat egymásra, így érdemes valami különleges programot kitalálnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor az egyik barátnőd hívhatja fel a figyelmedet valamelyik ismerősére. Kérd meg, mutasson be neki, hátha ő lesz számodra a nagy ő. Akkor se ess kétségbe, ha nem így lesz és ne add fel!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top