nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 08.: Megállíthatatlan leszel

Óriási erővel és energiával rendelkezel, így aztán nincs ma előtted lehetetlen a napi horoszkóp szerint. Innen már csak előre nézz!

Kos

Korábban tett ígéretüket számonkérhetik a Kosokon. A megváltozott körülmény nem lehet kifogás. A napi horoszkóp tanácsa szerint ragaszkodj adott szavad megtartásához! Akkor is, ha nem könnyű. Elsőre talán egyszerűbb lenne beadni a derekad, de ha kitartó vagy, nem érhet kellemetlenség. Kövesd a lelkiismereted és a szíved által megjelölt utat! Mindig ez legyen az irányadó, ezt semmiképp ne feledd!

Napi horoszkóp

Sugárzó vagy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Tanuld meg komolyan venni mások álláspontját, nem csak elítélő kritikákat kell hangoztatni! Köss kompromisszumot, és fogadd el, hogy a helyes út mindig középen van! Ne hajolj át a mérleg szélén, mert az csak bizonytalansággal jár. És ami a legfontosabb: először gondolkodni, és azután cselekedni! Ha fordítva tennél, sok mindent megbánhatnál. Tartsd szem előtt a célt!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A bolygóállásokból kifolyólag hirtelen vásárolhatnékod támadhat. Hagyd magad elcsábítani, de csak minőségi dolgokat szerezz be, amiket nem adogatsz tovább pár nap múlva, mert silánynak bizonyultak! A terápiás vásárlás nagyon megnyugtató, ilyen kell az ember lelkének. Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Ez a mai nap fő tanácsa számodra, kedves Ikrek.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kreativitásod csodálatra méltó, ami elsősorban a pénz megkeresésében lesz a segítségedre a mai napon. Persze lesznek kiadásaid is, de az ötletességednek köszönhetően nem kell aggódnod a jövő pénzügyi része miatt. Ennek fényében élvezd ezt az örömöt, amíg lehet. Mindig jó, ha egy kis pénz áll a házhoz, nem igaz? Ha időd engedi, jutalmazd meg magad egy kis ajándékkal.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Makacsul ragaszkodni kellene az elképzeléseidhez! Kitartani a nézeteid mellett, még akkor is, ha környezeteddel emiatt meggyűlhet a bajod. Viszont kerüld azokat az embereket, akikkel nem jó a viszonyod, mert ők pillanatok alatt felhergelhetnek, és később olyat tehetsz, amit megbánhatsz. Most minden okod megvan az óvatosságra, mert egy rossz lépés, és mindent elronthatsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Karrieredben és magánéleteddel kapcsolatosan is változtatni kívánsz, kedves Szűz. Személyes érdekeidnek megfelelően alakítsd ki életed. Ez mindenféle területre vonatkozik. Szexis és megnyerő viselkedésednek senki nem tud ellenállni. A szerelemben minden azon múlik, hogy elhiszed-e, hogy boldogság jár neked. Fogadd el hát a tényt, és végre rád talál a szerelem.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A pénteki napon az a csoda is megtörténhet, hogy a régi együttélésben a szenvedély magas lángon fog lobogni. Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad soha nem volt még annyira erős, mint most. Szíved választottja kissé meglepődhet a hirtelen változáson, ám biztosíthatlak róla, hogy örülni fog neki. A nap további részét édes kettesben töltheted majd a pároddal.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A napi séma szerint a reggeli hektikus kezdet után rendeződik a helyzet. A péntek mindig egy kicsit kaotikus, ám ez nem rettenthet el téged semmitől. Késő délutánra kifejezetten jó hangulatba kerülhetsz, ami a gyors és könnyed munkamorálodnak köszönhető. Szerelmes pillanatok, ábrándos nappalok, szenvedélyes éjszakák várnak rád és szíved választottjára péntektől.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszi szerelem (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ha pénzről van szó, most nem panaszkodhatsz. Szinte minden a kezedre játszik abban, hogy a bevételeidet növelni tudd, mégpedig úgy, amilyen úton te azt szeretnéd. A saját érdekeidet is jól képviselheted, így aztán nem lesz nehéz elérni mindazt, amit szeretnél. Az anyagiasság lesz ma rád jellemző, viszont pozitív értelemben. Sikert sikerre halmozhatsz, ha tartod ezt a hozzáállást.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy hozzád közel álló személlyel komoly vitába kerülhetsz pénteken. A morális kérdéseket visszafogottan vitassátok meg! Ne gyarapítsd a gyűlölködők növekvő tömegét! Ha nem vigyázol, pletyka ütheti fel a fejét és futótűzként terjedhet tovább. Nem lesz könnyű dolgod, de szerencsére érzelmeid még a jéghegyeket is képesek felolvasztani. Béküljetek ki!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pénzed megsokszorozására kiváló módot találhatsz, csak észre kell venned. Lépj mielőbb a tettek mezejére! Szerelmi életed nagyban befolyásolja kedvességed, kisugárzásod, ami igencsak vonzó a másik nem számára. Tele leszel ma hódítási alkalmakkal, csakis kizárólag rajtad múlik, mennyire élsz a lehetőségekkel. Vess véget a magánynak, itt az ideje egy kis kalandnak!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kreativitásod nem nevezhető mindennapinak. Örömödben, boldogságodban úgy érezheted, mintha szárnyaid lennének. Egyik jobb ötletet követi a másik, környezeted pedig álmélkodik, mert teljesen új oldaladról ismerhetnek meg téged. Rendkívül sikeresen zárhatod a napot. Szinte már olyan, mintha ma minden neked köszönhetően menne könnyedén és gyorsan.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top