nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 11. 05.: Gördülékenyen haladnak a dolgaid

A nagy célok elérése nem mindig könnyű, de feladni sosem szabad. Ma érzékenyen reagálsz a kihívásokra a napi horoszkóp szerint, különösen akkor, ha a hivatásoddal állnak kapcsolatban.

Kos

Pénteken végre az életednek egy olyan fázisába érkezel, amikor boldog vagy. Egyszerűen így kerek minden. Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben vagy. A napi horoszkóp tanácsa szerint igyekezz minél tovább megtartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság! Ünnepelj, élvezd minden pillanatát és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik nem visznek előre vagy nem is érintenek egyáltalán.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mára mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak is, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban pánikba esnél attól, hogy az egész veszteséggel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte! Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük!

Napi horoszkóp

Minden rendben (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Szíved szerint ma kilépnél egy igen kellemetlen szituációból, de magadra vállaltál valamit, ami egyelőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, mert egyfolytában azon jár az agyad, hogy miként zárd minél rövidebbre a dolgot. Ne agyalj túl sokáig rajta, próbáld meg a lehető legkevesebb buktatóval, logikusan befejezni, amit elkezdtél. Ha egyszer már vállaltad a dolgot, nem lenne korrekt most kihátrálni a helyzetből, vállald a felelősséget, hisz így lesz nyugodt a lelkiismereted!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Úgy tűnik, elég ingoványos talajon haladsz a cél felé, rengeteg az akadály és az olyasfajta külső befolyásoló tényező, melyekre nincs ráhatásod. Igyekezz ma kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz! Ezzel pedig nem csak hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig. Este lesz időd a lazításra is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A pénteken érkező váratlan helyzetben nagyon talpraesetten reagálsz, te sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, mert hosszú távon kedvezően hathat rád, az élet minden területén!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rendkívüli nagy örömmel tölt el, hogy végre bebizonyosodik, nem hiába fektettél bele annyi energiát a pénteki napba, a céljaid elérésébe. Nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utánajárás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy régi kedves ismerősbe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. A sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, te pedig tudat alatt valahogy be is vonzottad. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy részedről érdeklődsz és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert még akkor kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki köztetek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kéz a kézben (Fotó: Pexels)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma el kell döntened, merre mész tovább az életedben. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon. Ha viszont arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és menj tovább! Hisz ha csak a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, törődj bele a jelenedbe!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma olyan ösvényen indulsz el, ahol ugyan nem volt még kitaposva az út, de pont ez rejtette számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis ez a fajta rejtély ösztönzött arra, hogy lépj és a bozótvágóval megcsináld a magad kalandját! Bátor ember vagy, ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, legalább egyfajta elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amelyre nem biztos, hogy sokan mertek volna.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy rég nem látott ismerősöd keres fel telefonon, ami egyfelől meglep, másfelől szívmelengetően hat rád. Most élmény lesz a nosztalgiázás, és megújulhat a köztetek lévő kapcsolat. Szíved választottjával egy titkot osztotok meg egymással, ami kölcsönös bizalmatokról árulkodik. Ha még szingli vagy, egyik barátnőd titokban össze akar hozni valakivel. Ki tudja, lehet, hogy izzani fog a levegő körülöttetek?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy egy barátoddal te közölhetsz egy nagyszerű hírt. A dolog az illető számára igen fontos lehet. A pénteki napod egyébként lendületes lesz, az őszi idő pedig csak fokozza jókedved. Szerelmeddel egy komolyabb, mélyebb beszélgetésre kerül sor, ami még közelebb hozhat titeket egymáshoz. Ha még szingli vagy, akkor valaki első látásra tetszhet meg ma.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Könnyű szívvel, felszabadultan telhet a hétköznap utolsó napja. Egyre inkább élvezed a napsütéses ősz nyújtotta időjárást. Most szinte mágnesként vonz a természet. Bár a hétköznapokon aligha van alkalom túrázni, egy-egy séta azért beiktatható, sőt, szükséges is. Ha párkapcsolatban élsz, egy közös tervetek születik, amit együttes erővel tudtok megvalósítani. Ha még várod a nagy Őt, izgalmas flört ígérkezik számodra.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top