nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 03.: Munkahelyi feszültségek várnak ma rád

Olyan feladatot bízhatnak rád, amibe beletörhet a bicskád, ha nem vagy elég körültekintő. A napi horoszkóp szerint nem kell aggódnod, csak tesztelik a tudásod.

Kos

Az utóbbi időben alapjaiban megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a mostani helyzetedből. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, a napi horoszkóp tanácsa szerint gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet! Csak azután cselekedj, ha valamennyi kockázati tényezőt alaposan számba vetted. Ne hamarkodd el a dolgod, mert a te elhatározásod mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból csinálsz bármit, később nagyon megbánhatod.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Feszült nő

Feszült helyzet jöhet (Fotó: Pixabay)

Bika

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira vagy a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy igazán ez-e a te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj, és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzásegít ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass a szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök híján képtelen lennél lépni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, éppen ezért szeretnéd mihamarabb felhúzni a nyúlcipőt és menekülőre fogni. Ha azonban egy pillanatra megállsz és elkezded részleteiben vizsgálni a dolgot, rájöhetsz, hogy nem is olyan kilátástalan ez a helyzet. Mert általában sincs szinte kilátástalan helyzet. Az életben sokszor találkozunk váratlan eseményekkel, amelyeket azonban némi ügyességgel a magunk javára tudunk fordítani.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy te most aktuálisan topformában. Alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell magadra venned boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeidre mások baját is átvállalni, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám mégis visszautasítani.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Általában véve, ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp úgy kell tenned.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Olyasfajta helyzetben találod magad, amely első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogyan elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van a kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak feletted, de te senki véleményével ne törődj, ráéreztél a megoldásra!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egészen a mai napig sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a „futottak még” kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod.

Heti horoszkóp

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen mindahhoz, ami csak hátráltat vagy visszahúz! Merj új kalandokba belevágni, s meglátod, hogy ezek rengeteg új élményt tartogatnak a számodra! Csak tudnod kell lezárni bizonyos ügyeket, amelyek már semmi jót nem tartogatnak a számodra, s ezzel együtt nyitottnak kell lenned más események iránt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a napod, igyekezz összeszedni magad és teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

Napi horoszkóp

Kísértés (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Épp ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top