nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 24.: Kiteljesedés

Végre itt a Szenteste, és vele együtt megérkezett a béke is az otthonodba! Ma minden a helyére kerül a napi horoszkóp szerint, és úgy érzed, hogy semmi sem ronthatja el a kedvedet.

Kos

Akad valaki a környezetedben a napi horoszkóp szerint, aki minden helyzetben inkább tizenkilencre lapot húz és kockáztat, nem törődve azzal, hogy tetteinek mi lesz a következménye. Teljesen biztos ugyanis benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörből, bármilyen slamasztikába kerüljön is. De egy idő után észre kell venned, hogy az illető csupán kihasználja az önzetlen segítőkészségedet, és abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyeket.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Mosolygó karácsonyi lány

Krácsonyi mosoly (fotó: Pixabay)

Bika

A nagy karácsonyi készülődés kellős közepén történik valami, ami kénytelen-kelletlen megváltoztatja az eddigi útirányodat. Nem biztos azonban, hogy hátrányodra válik a fordulat, igyekezz kihívásként vagy egyfajta megoldandó egyenletként tekinteni a helyzetre, és próbáld a lehető legjobbat kihozni belőle! Könnyen lehet, hogy pozitívan fog elsülni minden, és végül te is úgy értékeled majd, hogy jót tett a változtatás minden szempontból.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképpen azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel a lehetőséggel. Szóval ne igyekezz egyedül és kizárólag a saját javadra lezárni az ügyet – bár ezt most megtehetnéd –, hanem adj lehetőséget másoknak is, hogy a munkából kivehessék a részüket, és osztozhassanak veled a sikerben. Hidd el, neked is édesebb lesz a győzelem íze!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ez ma a te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a lelki épülésedet szolgálják! Csomagold be az utolsó ajándékokat, díszítsd fel a fenyőfát, illatos gyertyákkal tedd még meghittebbé a hangulatot! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, és nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. Bele kell törődnöd azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, akik csak segíteni akarnak, így időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük. És lehetséges, hogy legközelebb, ha arra kerül a sor, már sokkal megfontoltabban fogsz tudni döntést hozni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Amikor már kezdtél feladni valamit, derült égből szinte villámcsapásként érkezik valaki, akinek a kezében van egy olyan dologgal kapcsolatban a megoldás, amitől te már semmi jót nem reméltél. Most ne azon agyalj, hogy mi történt, hanem ragadd meg az alkalmat, és vedd igénybe az önzetlen segítséget! Légy a megmentődnek nagyon hálás, és biztosítsd róla, hogy szükség esetén ő is feltétlenül számíthat rád!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Úgy érzed, most elérkezett az alkalmas pillanat arra, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de ezúttal megkapod a jelzést arra, hogy nekivágj a nagy útnak, s merre kell menned. Előtte azonban gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát, hogy ne csak bizonytalanul bolyongj az őserdőben!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd rátermettséged és bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Eljött az idő, hogy végre olyan dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, bármi is legyen majd az eredmény. Sokan nem hisznek benned, de most nekik is bebizonyíthatod, érdemes küzdeni azért, hogy az álmaidat valóra váltsd!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Karácsonyi lázban égsz, ma semmi nem szegheti a kedved, s úgy érzed, bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes vagy megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, és ez az a hozzáállás, ami már-már legyőzhetetlenné tesz. Ezt a környezeted is észreveszi és a tenni akarásod átragad a többiekre is. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe.

Kislány ajándékokkal a fa alatt

Itt a karácsony (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fogytán van a türelmed egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért toporogsz egy helyben, miközben neked egyetlen felesleges perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék magukat és menjen végre minden a maga rendje szerint. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan helyzetek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban készakarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is kalandvágyó vagy, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla, hogy kellőképp biztonságos.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top