nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 26.: Csak úgy ragyogsz

Csinos vagy és teli leszel energiával. Kisugárzásoddal minden tekintetet magadra vonsz a napi horoszkóp szerint.

Kos

Rengeteg most az energiád. Koncentrálj a pénzügyi dolgaidra a napi horoszkóp tanácsa szerint. Jól alakulnak a befektetéseid, bár mostanában a megengedettnél lényegesen többet költöttél, de ez nyilván a karácsonyi ajándékozás miatt alakult így. Időnként, szinte dacosan viszonyulsz a pénzhez. A kapcsolataidban hullámzó kedélyállapot jellemez. Amikor valami a kedved szerint történik, rózsaszínben látod a világot, más esetben eluralkodik rajtad a pesszimizmus.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Lány nevet

Boldogság (fotó: Pixabay)

Bika

A bolygók és kapcsolataik segítenek, hogy a korábbinál is megbízhatóbb legyél. Egyik családtagod anyagi segítségre szorul. A jóindulatod mások számára is nyilvánvaló, így elképzelhető, hogy többen is hozzád fordulnak segítségért az ünnepi időszak alatt. A párkapcsolatodban, különösen, ha régi, feszültséggel kell számolnod. Estére sikerül rendeznetek a dolgokat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szavahihetőséged megkérdőjelezhető. Néhány dologban, így a párkapcsolatodban is, a halogató megoldást választod. Arra számítasz, hogy a másik fél majd elfelejti a felmerülő problémát, vagy önmaga találja meg a megoldást. Próbáljatok meg leülni és megbeszélni a dolgokat. Megjelenés szempontjából ma te lehetsz a Zodiákus legstílusosabb egyénisége. Változatosan, egyedien öltözködsz, így te lehetsz az este fénypontja.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az év szinte minden hónapjára jellemző, hogy betakarítod a korábbi munkád gyümölcsét. Ma a barátságok, régi ismerősök, támogatók kerülnek a fókuszba. Elhiheted, még akkor is, ha bizalmatlan vagy, hogy aki most nyújt kezet, abban megbízhatsz, és hosszú távon számíthatsz rá. A társaság középpontja leszel, a karácsony második napja is jókedvűen telik számodra. Gyors, határozott gondolkodásod sok hívet, rajongót vonz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A Jupiter két égitesttel is kapcsolatba kerül. A Merkúr növeli az intellektuális szinted, a Mars pedig a fizikai energiádra van kitűnő hatással. Most már csak azt kell eldöntened, hogy a tudásodat vagy inkább az erődet akarod kihasználni. A ma esti baráti összejövetelen komoly hódításokat könyvelhetsz el szerelem terén is: roppant vonzó és megnyerő leszel. Egy régi ismerősöd felkelti a figyelmedet. Ki tudja, talán számára sem vagy közömbös. Pattan a szikra köztetek.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Semmi másra nem vágysz, csak egyedi megoldásokra. Te, aki mindent kétszer is megrág, mielőtt döntene, most sutba vágod az óvatosságodat és az előítéleteidet. A lényeg, hogy jól érezd magad. Még azt is vállalod, hogy a szórakozás néha a munka rovására megy. Különösen a nap elején gyülekezhetnek viharfelhők a fejed felett, de délutánra már újra kisüt a nap. Ha van gyereked, ő időnként vitát gerjeszt a családban, de próbáld meg megérteni. Számára is nehéz volt az év.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Meglehetősen könnyelmű leszel ma. Sokat vásároltál karácsonyra, és a legfontosabbnak mások elismerő pillantását tartod, amikor az ünnepi ebédet tálalod. Végül is te az vagy, aki jó ízléssel és igényesen választ. Házasságban, tartós párkapcsolatban sok lesz a vita. Te a kompromisszumokat keresed, bár mostanában nem sok sikerrel, a párod pedig inkább az ellentéteket veszi észre. Néhány barátod a segítségedre siet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzelmi feszültséggel indul a vasárnapod. Túlteng benned a spiritualitás. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Szeretnék, ha visszaállnál a normális napi kerékvágásba. Ezzel szemben te a jeleket és az álmaidat figyeled. Rendkívül vonzó vagy. Éppen ez a vonzerő vihet tévutakra. Elhiszed boldog-boldogtalannak, hogy te vagy számára az igazi, holott ő csak kalandot keres.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Lehet, hogy holnaptól megváltoznak a munkakörülményeid. Enyhébb esetben csak új kollégák érkeznek, vagy egy másik telephelyre kell költöznöd. Az azonban biztos, hogy most nyoma sincs a születési jegyedre jellemző optimizmusnak. Minden egyes megszerzett joghoz, előnyhöz foggal-körömmel ragaszkodsz. Most még egy párkapcsolati problémát is drasztikusan kezelsz. Ma még ne agyalj ezen, próbálj meg relaxálni! Hidd el, jót fog tenni!

Napi horoszkóp

Dőlj hátra és lazulj (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szerelemben az év legszebb napja köszönt rád. Csodálnivaló a külsőd, de a belső értékeid sem maradnak el mögötte. A kedvesed is észreveszi a ragyogásod és bókokkal áraszt el. Számodra a karácsony a tél összes szépségét magával hozza. Népszerűséged sok előnyt jelent. Amennyiben az üzleti életben dolgozol vagy más olyan területen, ahol fontosak az emberi kapcsolatok, most itt is előnyökre tehetsz szert.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Központi kérdés, mennyire tudsz megfelelni a családod elvárásainak. A családtagok megbízhatóságot, hiteles döntéseket várnak tőled, a párod pedig szeretné, ha elsősorban az ő igényeinek megfelelően viselkednél. Szerencsére sok energiád van. Megérted mások vágyait, és úgy alakítod a sorsod, hogy senki ne sérüljön, eredményes legyél, és neked is meglegyen az örömöd és a szabadságod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Jól alakítod és a magad javára fordítod a baráti kapcsolataidban rejlő lehetőségeket. Végre felfedezed a kölcsönösség jó hatását. A családod körében megnövekednek vagy lényegesen bonyolultabbá válnak a feladatok. Ez ne okozzon gondot, hiszen hamar és magabiztosan feltalálod magad. A családdal való törődés sok szép percet, sok örömöt hoz. Ha van gyermeked, most végre kellemes órákat tudtok eltölteni együtt a szabadban.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top