nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 27.: Feszültség van a levegőben

Az ünnepek után nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt előre eltervezted. Ha dolgoznod kell, ingerült és figyelmetlen leszel a napi horoszkóp szerint.

Kos

Heves indulatok mozognak benned, és nagy, átalakító erőket tapasztalsz meg hétfőn a napi horoszkóp szerint. Ma a legszívesebben felrúgnád az egész világot és mindent megváltoztatnál magad körül. Könnyen lehet, hogy ez a nagy lendület el is kezdi átalakítani a helyzeteidet, a kapcsolataidat magad körül. Tudnod kell: ezek a változások arra is képesek, hogy a szerelmi életedet és a párkapcsolatodat megváltoztassák, átalakítsák.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Feszült lány arc

Feszültségek (Fotó: Pixabay)

Bika

Ma változást tapasztalsz a környezetedben. Azok, akik eddig idegesek voltak, ma megnyugszanak. Azok, akik máskor teljesen halvérűnek tűntek, ma igazán idegesek és kapkodóak. Tulajdonképpen magadon is megfigyelheted ezt a változást. Szinte minden ismerősöddel pont ellenkezőleg viselkedsz, mint ahogyan szoktál vagy ahogyan szeretnél. Érdemes hétfőn egy kicsit visszafogottabbnak lenned, nehogy akaratlanul bánts meg másokat.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nem mondhatjuk, hogy ne lennél időzavarban hétfőn. Bizonyára a karácsonyi ünneplés és a családlátogatás miatt vagy szétszórt. Szóval itt az ideje, hogy tisztázzuk: ma hétfő van, holnap kedd lesz. Tehát a nyakadon a munka, hacsak nem kértél szabadságot. Ha van bármi, amit ezen a héten akartál elintézni, arra mostantól nyugodtan gondolj úgy, hogy ma akarod elintézni. Gondolj bele, mi fér bele a napodba, és mi nem. Ami nem fér bele, azt pedig minden lelkiismeret-furdalás nélkül nyilazd át a naptáradban.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kissé feszültre sikerült az ünnepi időszak, így azt érzed, ha ma valaki azt mondja neked, hogy őrizd meg a nyugalmadat, az igazán idegesítően hat rád. A legszívesebben mindenkit jól elküldenél melegebb éghajlatra, aki nyugtatni akar. De valójában neked is szükséged van arra, hogy megnyugodj, és arra is, hogy nyugtassanak. Csak nem mindegy, hogy ki nyugtat: a szerelmed nyugtató szava valóban enyhíti az idegességedet, a rokonaid azonban felidegesítenek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szívesen osztod az észt hétfőn olyan témában, amelyhez nem értesz. Szívesen okoskodsz és magyarázol. Ez nem is baj, csak tartsd észben: bármikor találkozhatsz a téma valódi szakértőjével. Ha ez megtörténik, akkor nincs más lehetőséged, csak az, hogy elismerd az ő szakértelmét, és tanulj tőle. Szóval, ha ma nem akarsz fejlődni, akkor ne is kezdj el okoskodni másoknak. Ha tanulni szeretnél, akkor persze nyugodtan mondd el a véleményed!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Olyan sokféleképpen segíthetsz másoknak. Hétfőn a bőség zavarával küzdesz, ami a segítségnyújtást illeti. Persze lehet, hogy először azt kellene tisztáznod magadban, hogy kinek is akarsz segítségére lenni. Lehet, hogy ma azt veszed észre, hogy olyanoknak is segítő jobbot nyújtasz, akik korábban bántottak vagy keresztbe tettek neked. Nem akarlak lebeszélni erről, sőt! A csillagok szerint nagyon jó dolgok születnek ma a megbocsátásodból és a kicsinyességen való felülemelkedésedből.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Csak arra kell nagyon vigyáznod, hogy ma ne végezd el más munkáját. Tudod, azzal, ha valaki helyett szó nélkül megcsinálsz valamit, semmi mást nem teszel, mint mindkettőtök életét megnehezíted. Te olyasmit teszel, amelyért nem kapsz és nem is kaphatsz elismerést. Őt pedig megakadályozod abban, hogy kiteljesedhessen ebben a feladatban. A megoldás tehát az, hogy ma a saját munkádat végzed – akkor is, ha ez talán kevésbé szórakoztató, mint mások helyett dolgozni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A kötöttségeket igazán rosszul viseled ma. Ha úgy érzed, hogy bárki vagy bármi megpróbál korlátok közé szorítani, akkor felpaprikázva érzed magad a tehetetlenség érzésétől. Érdemes tudnod, hogy valójában sohasem vagy tehetetlen, valójában mindig tehetsz egy lépést. Ezt a cselekedetet azonban nem külső erőforrásokra támaszkodva kellene megtenned, hanem csakis magadra, a saját tudásodra és a saját személyiséged erősségeire kellene hagyatkoznod hétfőn.

Heti angyalhoroszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma a szavak erejére figyelsz fel. Arra, hogy ha mondasz valamit, sokan nem értik meg, mit akarsz közvetíteni. Többen nem jutnak el addig, hogy a szavaid összességét, a közlésed tartalmát nézzék, vagy ha úgy tetszik, a mondandód energiáját figyeljék. Ehelyett leragadnak egyes szavaknál. Megfigyelheted: a környezetedben mindenkinek megvan az a szava, amelyre ugrik, amelyet nem hajlandó meghallgatni, elviselni, és amelyet mindig kikér magának.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Apró tévedésekre kell felkészülnöd hétfőn. Ezek az apró malőrök eleinte tűnhetnek neked támadásnak is. Eleinte úgy érzed, hogy sokan támadnak téged és vannak, akiknek nem tetszik, amit csinálsz. A valóságban azonban ezek csak tévedések. Félreértések. Vagy te értesz félre valamit, vagy ők. Természetesen dönthetsz úgy, hogy belemész a harcba, a viszályba, vagy még tovább fokozod azokat. Meg dönthetnél úgy is, hogy kiigazítod a dolgot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Néha nem teljesen sikerül jól elmondanod a családodnak és a szeretteidnek mindazt, amit szeretnél. Lehet, hogy ma sem minden szavad lesz olyan megfontolt és olyan jól összerakott, mint azt gondolnád. Lehet, hogy ma több szünetet kellene tartanod a közlendődben, és meg kéne kérdezned, hogy érthető-e mindaz, amiről beszélsz. Ha hagyod leülepedni magadban és a beszélgetőtársadban is a mondandódat, az sokat fog segíteni mindenkinek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy halvány érzés jelenik meg benned hétfőn. Ma az az érzésed, hogy a világ körülötted változóban van, és a változás iránya ezúttal nagyon is pozitív. Olyasmi ez, mint egy boldog előérzet. Azt figyeled, hogy lassan kezdenek kibontakozni előtted új témák, utak, lehetőségek, és mind igazán izgalmasnak és gyógyító erejűnek mutatkozik. Ma lépj hátra, és egyszerűen csak figyeld az eseményeket. Hidd el: ez a legtöbb, amit tehetsz, még ha ezt nem is érzékeled tudatos cselekvésnek.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top