nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 31.: Búcsú a 2021-es évtől

Az év utolsó napja olyan lesz a napi horoszkóp szerint, amilyennek elképzelted! Jönnek a bulik és te majd kicsattansz a boldogságtól!

Kos

Az idén a szokásosnál is kisebb kedved van ahhoz, hogy egy hatalmas ereszd el a hajamat buliban vegyél részt. Lehet, hogy ez a szilvesztered emiatt csendesebbre sikeredik a szokásosnál a napi horoszkóp szerint. Ma többre értékeled a meghitt beszélgetéseket és a mély gondolatokat, mint a harsány bulikat. Ezt érdemes figyelembe venned a programválasztásnál, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a legnagyobb partiba kell ma menned.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Szilveszteri kéményseprő

Szerencsés új évet! (fotó: Pixabay)

Bika

Az év utolsó napján úgy érezheted, hogy kötelességed másokat segíteni, és kötelességed minden ismerősöd jókedvéről neked gondoskodnod. Ez természetesen nem igaz. Neked csak annyi a dolgod, hogy a saját bulidat megszervezd! Minden nagykorú ismerősöd képes arra, hogy gondoskodjon a saját szilveszteréről, jókedvéről. Nem kell neked magadra vállalnod ezt a feladatot.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az év utolsó napján képes leszel arra, hogy teljes egészében átadd magadat az ünneplésnek. Végre elengeded az összes idei görcsödet és tudsz csak és kizárólag a bulizásra koncentrálni. Ez pedig igazán jót tesz neked, hiszen végre alkalmad lesz arra, hogy kiengedd a sok feszültséget, ami felgyűlt benned. Egyedül az alkohollal érdemes vigyáznod, és csak annyit fogyasztanod, amennyivel még nem léped át a józanság határait.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha te vagy a mai házigazda, akkor érdemes már jó előre tisztáznod a szabályokat mindenkivel. Fontos, hogy mindent előre összeszedj és minden szabályt előre kidolgozz. Nem érdemes olyan partit szervezni, ahol végig dolgoznod kell, hogy a többiek jól érezzék magukat. Adj ki feladatokat, hogy önfeledten tudjátok búcsúztatni az évet! Ha pedig bulizni mentek a barátaiddal, akkor is érdemes megállapodni a szabályokban, hiszen gyorsan kiderülhet, hogy nem mindenki olyan bulira vágyik, mint te.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A péntek olyan új ismerősöket hozhat az életedbe, akikkel már évek óta szeretnél találkozni. A mai nap a nagy találkozásokról szól – ha esélyt adsz ezeknek a nagy találkozásoknak. Lehet, hogy nem adod meg ezt az lehetőséget és otthon ülsz egész nap. Ha azonban kimozdulsz, bulizni mész és nem otthon ünnepelsz, azzal annak adod meg az esélyét, hogy új barátokat, új ismerősöket szerezhess.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A szilveszter egyre inkább családi ünnep a számodra. Most is úgy érzed, hogy a rokonaiddal szeretnél lenni és az a fontos a számodra, hogy a gyerekeknek legyen a legjobb buli. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy egy szelíd, békés, családi szilvesztered legyen. Csendesebb legyen ez az este, mint ahogyan mások szerint buliznod kellene ma. Főzz virslit, játsszatok társast, hiszen így is lehet várni az új évet!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lehet, hogy 2021 nem életed legjobb éve volt. És az is lehet, hogy 2021 csodálatos és eredményes időszakod volt. Fontos tudnod, hogy 2022-ben sokkal több eredményt érhetsz el, és sokkal messzebbre juthatsz. A szilvesztert nem kell azzal töltened, hogy a jövőn aggódsz vagy a múltat siratod. Ma engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a jelenben legyél! Azon a napon, amelyet a világ nyugati fele a bulizásra jelölt ki.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy régi szilveszter emlékét kellene végre teljesen elengedned, és egy réges-régi sérelmet ma végre meggyógyítanod. Igen, lehet, hogy a szilveszterek nem úgy alakultak mostanában, ahogyan azt szeretted volna. És lehet, hogy az a régi szilveszter is szörnyen sikerült. Mégis érdemes most szeretettel gyógyítanod magadban ezeket az emlékeket, és érdemes képzeletben szeretettel töltened ezeket az emlékképeket.

Karácsonyi angyalka

Angyalszív (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nyitott vagy arra, hogy máshogyan alakuljon ez a nap, mint ahogyan az “illene”, vagy ahogyan szilveszterezni szoktál. Az év utolsó napján talán egy kicsit különcebb vagy a megszokottnál, és talán nem pont arra vágysz, mint máskor. Könnyen lehet, hogy a mai buli emiatt nem úgy alakul, ahogyan azt szeretted volna, de hidd el, minden úgy lesz a legjobb, ahogyan végül is történik majd veled!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Zárd le az évet önmagadban is. Hihetetlen gyógyító ereje van annak, ha ki tudod mondani ezt a mondatot: „Ebben az évben eddig jutottam. Engedem, hogy 2022-es év új utakra vigyen, új eredményeket hozzon, és újra boldoggá tegyen engem.” Ha kell, ezt a gyógyító mantrát többször is kimondhatod ma és elmondhatod azoknak is, akiknek szerinted nagy szükségük lenne arra, hogy stresszmentes legyen a szilveszterük és a következő évük is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ne felejts el kérdezni! Talán annyira egyértelműen tudod, hogy te hol és hogyan akarsz szilveszterezni, hogy fel sem merül benned: a családod és a szeretteid talán másra vágynak. Most beszéld meg a szeretteiddel, hogy mi és hogyan legyen. Lehet, hogy így kompromisszumot kell majd kötnöd, viszont az biztos, hogy így lesz majd a legjobb mindenkinek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Viszlát a réginek, üdv az újnak – itt a szilveszter! Az év utolsó napja az idén sokkal jobban alakul, mint az elmúlt pár évben. Most végre tényleg sikerül egy olyan ünneplést összehozni, amilyet szerettél volna. Ne felejtsd el: 2022 az önismeret éve lesz a számodra, és ez már a szilveszteri buliban elkezdődik! A szilveszter segít ráébredned arra, hogy mi volt a baj az eddigi szilvesztereiddel.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top