nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 02.: Mozgalmas nap vár rád

Váratlan pénzhez jutsz, amit azonnal a gardróbod feltöltésére szeretnél költeni. Mivel még szinte minden üzlet zárva van, így kénytelen leszel a neten körbenézni. Szerelmi életed jól alakul a napi horoszkóp szerint.

Kos

A mai napod „fejjel a falnak” hangulatban telik. Minden korábbinál céltudatosabb, magabiztosabb leszel. Most már senki sem vádolhat, hogy csak rohansz, és nem fejezed be a dolgaidat. Érzelmi intenzitásod fokozódik a napi horoszkóp szerint. Arra vágysz, hogy elmenekülj a hideg elől valahová, ahol jelenleg melegebb az éghajlat. Ne feledd, egy külföldi út még azok számára is hozhat mindent elsöprő szerelmet, akik amúgy már megállapodtak.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Korcsolyázó lány

Mozgalmas nap vár (fotó: Pixabay)

Bika

Ha egyszer beindulsz, nem lehet leállítani. Főleg, ami a beszédet illeti. Nehéz helyzetben képes vagy folyamatosan csevegni, csak hogy leplezd a zavarodat. Szeretnél lényegesen nagyobb teret és szabadságot kapni. Egyéni elképzeléseidnek kívánsz érvényt szerezni. Közben a baráti körödből rajongód akad, de te túl lágynak és érzelmesnek tartod őt. Tedd fel magadnak a kérdést: te nem vágysz őszinte érzelmekre és kedves szavakra, ölelésre?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Még csak az év második napja van, de te máris jó eséllyel indulsz, ha támogatókat keresel egy projekthez. Kivételesen nem érvekkel, inkább érzésekkel közelítesz a megoldandó feladatokhoz. Ezzel a viselkedéssel szimpatikussá teheted magad. Az otthonodban, a párkapcsolatodban gyakran kerül sor mostanában vitára. A társad nehezen viseli, ha mellőzöd, ráadásul elképzelhető, hogy tényleg tilosban jársz?

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A Hold és Mars kapcsolata felpörgeti az eseményeket. Ismerkedj, barátkozz és azonnal hasznosítsd a frissen szerzett tapasztalatokat. Fantasztikus erőt érzel magadban vasárnap. A születési jegyed asztrológiai besorolás szerint kardinális. Most a valóságban is megtapasztalhatod, milyen, amikor a kormány a te kezedben van. Különösen a hivatásodban nyílnak meg a kapuk.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma a megszokottnál is magasabbra teszed a mércét. Talán az újév miatt teszed, de a lényeg, hogy lényegesen komolyabbnak tűnő távlati célt tűzöl magad elé. Vigyázz, lehet, hogy csak az első idei szellő hoz magával egy kósza ötletet. Anyagi ügyekkel elégedetlen lehetsz. Belevágsz valamibe, ami nem hoz azonnal hasznot. Semmiképpen ne add fel! Értékeld a kemény munka áldásait. Fontos személlyé tehet, akire sokan figyelnek.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy jótékony és egy kreatív égitest, azaz a Jupiter és az Uránusz izgalmas kapcsolatba kerül a komoly döntéseket generáló Plútóval. Ennél kedvezőbb időszakot keresve sem találhatnál, hogy régen dédelgetett célodat megvalósítsd. Minden égitest a pártodat fogja, és a javadat akarja. A szépségért, a harmonikus kapcsolatokért felelős bolygók pedig a párkapcsolati területedre ragyognak.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap tele vagy tervekkel és rengeteg érzelemmel. Szerencsés helyzetben vagy, ha kreativitás is szükséges a munkádhoz. Szépérzéked, ötleteid nemcsak a kollégákat, a családodat is ámulatba ejtik. Itt az új esztendő, tehát itt az idő, hogy felfrissítsd a ruhatáradat, de ne feledkezz meg az otthonodról sem. Egy új, laza ismeretség egy kis borsot törhet az orrod alá, de hamar kihevered. Üzleti kérdésekben ne hamarkodd el a döntést!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy centit sem engedsz abból, amit elhatároztál. Nagy hangsúlyt fektetsz ma a pénzügyekre. Eleinte veszteségnek gondolsz egy kiadást, de később rájössz, hogy hosszú távon megtérül. Egyre jobb kapcsolatokat ápolsz a kollégákkal. Estére egy barátság, de egyéb érzelem is kibontakozhat. Szerelem és különféle vágyak területén ki sem látszol az álmodozásból. Mindent rózsaszín szemüvegen keresztül nézel.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mozgalmas időszak köszönt rád. Az energikus Mars a születési jegyedben jár. Kapcsolatba lép a Nappal és egy rövid ideig a Holddal is. Ez utóbbi pozíció kissé erőszakossá, hisztissé tehet ma, de ki tudja, talán a szilveszteri buli hatása miatt vagy kissé nyűgösebb. Elsősorban a szakmai területeden leszel követelőző. A gondolkodásért felelős Nap új gondolatokkal ruház fel. Hajrá!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Óriási belső tartalékokkal rendelkezel, amelyek most kifejezésre jutnak. Elsősorban a világnézeted esik át hatalmas változáson. Egy megújult személyiség köszönti a 2022-es évet. Ha tanulmányokat folytatsz, egy oktatóddal elégedetlen lehetsz. Elsősorban a magad igazát keresed. Meg is találod, ha türelmes leszel. Megszokott, komoly gondolataidat most rendkívüli köntösben tálalod. Izgalmas nap köszönt rád.

jegyzettömb virág

Üzenet (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Elsősorban a kommunikációdra kellene figyelmet fordítanod. A megszokott távolságtartó, időnként csipkelődő, igazságosztó stílusodnak nyoma sincs. Meggondolatlanul, néha sértődötten reagálsz. A pénzügyeid különleges fordulatot vehetnek ma. Olyan helyről érkezhet a pénz, ahonnan egyáltalán nem számítasz rá. Túl sokáig nem melegszik a számládon, mivel szinte azonnal elköltöd egy webshopban, hogy felfrissítsd a ruhatáradat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A Vénusz és a Neptunusz a születési jegyedben jár. Szerelemvágy és gyengédség jellemez. Most éppen olyannak mutatod magad, amilyennek a legjobban szeretnek. Figyelmes vagy, mások bajára érzően reagálsz, ugyanakkor saját dolgaidban nehezen igazodsz el. Anyagi döntéseket inkább ne hozz most! Foglalkozz sokat a családoddal, úgyis hamarosan véget ér a hétvége és jöhet a mókuskerék.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top