nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 04.: Nosztalgikus hangulatban vagy

Az idő miatt már ma elkezded a nyarat tervezni. Picit fáradt is leszel, így jobb a napi horoszkóp szerint, ha ma időben pihenni térsz.

Kos

Nem biztos, hogy mindig meg kell kapnod azt, amit akarsz. Ha viszont nem kapod meg azt, amit szeretnél, annak mindig oka van a napi horoszkóp szerint. Kedden érdemes elgondolkodnod azon, hogy milyen módon javítja az életedet az, ha most nem kapod meg azt, amit olyan nagyon szeretnél. Könnyen lehet, hogy ez azért várat magára, mert valami sokkal jobb érkezik az életedbe. Légy hát türelmes!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Fényképezőgép fotókkal

Nosztalgia (Fotó: Pixabay)

Bika

Néha úgy érzed, mintha túl kevés kaland lenne az életedben. Szerencsére a mai napra nem lesz ez jellemző, hiszen kedden kijut neked a kalandból bőven. Sokféle izgalom vár rád ma, amit talán mások szegényesnek találnának. Te azonban tudod, hogy milyen izgalmas tud lenni egy jó könyv vagy egy nagy beszélgetés. Teljesen el tud vinni magával egy új kaland, amibe 100 százalékig bele tudod helyezni magad. Olykor még azt is megkérdőjelezed, melyik a valóság, annyira beszippant egy-egy új történet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kedden a nyári emlékek jutnak az eszedbe. Talán pont az idézi fel benned az elmúlt nyarat, hogy lapozgatod az idei naptáradat, mert már januárban tervezgeted a júliusi nyaralást. Nyugodj meg, egyáltalán nem korai álmodoznod a nyaralásról. Sőt! A legjobb tulajdonképpen az, hogy a nyaralásod annál kellemesebb lesz, minél előbb elkezded megtervezni azt. A mai nap – bármilyen hihetetlen is ez – ideális alkalom a nyaralásod megtervezésére.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kedden érdemes elkészítened valamilyen ételkülönlegességet. Érdemes új ízeket, új főzési technológiákat kipróbálnod. Jó, lehet, hogy nem rögtön a legegzotikusabb és legbonyolultabb fogásokkal kell kezdened, de ma érdemes egy kicsit kalandoznod az extrém ételek világában. Ezt egyébként a családod is támogatja, hiszen ők is szívesen falatoznak azokból az új ízekből, amelyeket ma megalkotsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a sokfelé figyelés specialistája vagy. Kedden örömet okoz neked az, ha egyszerre több dologra figyelhetsz. Még az is lehet, hogy ma unatkoznál, ha csak egyvalami kötné le a figyelmedet. Szerencsére megbízhatsz a környezetedben, és abban, hogy ők készségesen szállítják neked a figyelni valót. Könnyen lehet, hogy egyszerre többen beszélnek hozzád, vagy más módon igénylik a figyelmedet ma az emberek.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha felismernéd, hogy a tested milyen fontos szerepet játszik az életedben. A mai napot töltsd azzal, hogy a testedre figyelsz. Érdemes elkezdened a magaddal foglalkozást és érdemes tervet készítened arra, hogy ebben az évben milyen módokon támogatod, ápolod, és szépíted a testedet. Lehet, hogy eddig megúsztad tudatos testmunka nélkül, de most ennek jött el az ideje.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Tudod, hogy a kommunikációdban van néhány sarkalatos pont. Tudod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyekben képtelen vagy jól kommunikálni. Adódnak olyan szituációk, amelyekben meg sem lenne szabad szólalnod. Most mégis hiába tudod ezt, képtelen vagy arra, hogy hallgass, amikor arra van szükség, és képtelen vagy arra, hogy mosolyogj, amikor arra van szükség. Nem kell megjátszanod magadat, de érdemes elővenned a diplomatikusságodat.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A világodban sok minden van máshogy, mint ahogyan a környezeted látja. Ez így teljesen természetes, de te mégis hajlamos vagy arra, hogy mindenkit megtéríts, és arra, hogy mindenkinek elmagyarázd, hogyan is kellene látnia a helyzeteket. Tudod mit? Ma engedd meg a környezetednek, hogy mások legyenek a tapasztalatai, mint neked, hogy mást tapasztaljon, mint te magad.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az alvás igenis fontos része az életednek. Fontos, de mostanában elhanyagolt része. A keddet célszerű azzal töltened, hogy bepótold az eddig kiesett alvásmennyiséget. Időben térj nyugovóra, engedélyezz magadnak egy nagy alvást. Fontos, hogy ezt tudatosan fogalmazd meg, és az egész családot értesítsd róla. Így nem lesz bűntudatod, és képes leszel arra, hogy teljesen frissre aludd magadat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy érzed, hogy lemaradtál az ünnepekről, és azok úgy szaladtak el melletted, hogy nem is volt időd bulizni. Természetesen az, hogy így érzed, nem jelenti azt, hogy így is van. Sőt! Valójában igazán tisztességesen partiztál, sokat voltál a családoddal, és mindent megtettél, ami tőled tellett annak érdekében, hogy az ünnepek jól teljenek. Engedd meg magadnak azt a felismerést, hogy ennek a bulizós időszaknak most egy kis időre vége lesz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Talán elcsodálkozol azon, hogy másoknak hogy lehet ennyire jó életük, és azon, hogy hogy lehet annyira jó dolguk. Kedden nemcsak azt érted meg, hogy ezek az emberek igenis tesznek azért, hogy jó dolgok történjenek velük, de arra is rájössz, hogy te mit tudnál tenni ugyanezért. A mai nap legnagyobb felismerése az lesz, hogy megérted, te mit tehetsz a bőségedért, és azért, hogy az idén előre mozduljon az életed.

Egy maréknyi kínai szerencsepénz

Szerencsepénz (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Úgy érzed, mintha ma megelőznéd a korodat. Talán valaki megkér arra, hogy csinálj meg valamit, de addigra te már réges-régen készen vagy vele. Talán úgy érzed, hogy olyasmiket is megcsináltál és befejeztél, amiket máskor csak később kezdesz el. Úgy viselkedsz, mintha egy eminens diák lennél az élet iskolájában, aki azelőtt megírja a házi dolgozatot, hogy az kötelezővé válna. Ez talán új érzés a számodra, de hidd el, ennek a hozzáállásnak is megvannak az előnyei.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top