nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 01. 29.: Okos vagy, használd a női megérzéseid!

Ha emberekkel kell bánnod, jobb, ha az önzést inkább háttérbe szorítod, és megpróbálkozol diplomatikusabb hangvétellel. A napi horoszkóp szerint hallgass a megérzéseidre, ma sem fognak cserbenhagyni.

Kos

Mindig igyekszel a saját utad járni a napi horoszkóp szerint, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbál befolyásolni. Igyekezz érthetően megértetni az illetővel, hogy ez a te életed. Mindemellett be kell tudnod azt is látni, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra és tanácsra. Jól válaszd meg azonban, kiktől fogadsz el bármiféle instrukciót és ki az, aki csak hamis útra terel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Szombaton hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért. Rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. Igyekezz olyasfajta stratégiát választani, amellyel nem tarolsz le mindent özönvízszerűen magad körül, mégis reális esélyed van arra, hogy megkaparinthasd. Nem küzdesz a lehetetlennel, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

Lány arca festményen

Támaszkodj női erődre! (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bár szombat van, neked mégis dolgozni kell, és egyelőre fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani a felmerülő problémákat a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal. Együtt, csapatban oldjátok meg az összes feladatot, hogy később, a siker elérésével kicsikarhassatok a környezetetekben némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, csapjatok egy görbe estét, hisz megérdemlitek, hogy kieresszétek a fáradt gőzt!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma úgy érzed, egyedül bolyongasz a sötétben, nem akad megértő társad semmiben, emiatt elég depresszív hangulatod van. Elvárod ugyanis, hogy az emberek ugyanolyan törődést mutassanak feléd, mint amilyet te nyújtasz, ám ez sajnos nem mindenki számára olyan természetes és egyértelmű. Ez neked is egy jó lecke, hisz pontosan tudod, ki az a néhány ember, akit érdemesnek találsz arra, hogy bizalmat szavazz nekik. Azoknak a társaságát keresd, akik kimozdítanak ebből a magányból és negatív hangulatból.

Heti angyalhoroszkóp

Elfogadás (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek a kompetenciahatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Az őszinteségre törekszel és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kissé csalódott vagy ma, mert egy projekt nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett el kell fogadnod, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szombaton egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed összevissza csapong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Rengeteg mindennel szeretnél végezni a mai napon. Az eszeveszett rohanás helyett azonban érdemes megállnod egy pillanatra, végig kell gondolnod, hogy mi mi után következik és úgy zongorázd végig a darabot, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy, nekifutásból csinálnál mindenféle mögöttes tartalom nélkül, azonnal a feje tetejére állna minden!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy barátod szorult helyzetbe kerül, melyben a segítséged kéri. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön ott legyél mögötte a bajban. Egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét. Tánca fel!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Te olyan ember vagy, akit nehezen tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd és keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top