nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 04.

Napi horoszkóp 2022. 02. 04.: Anyagi ügyeid jól alakulnak

Ma még azt is megengedheted magadnak, hogy valami új ruhadarabbal egészítsd ki a gardróbodat a napi horoszkóp szerint. De mielőtt vállfára akasztanád, ideje belebújni, hogy hódíts és lazíts az esti buliban benne.

Kos

Olyan nap vár, amikor időnként szétfeszít az indulat, mégis képes vagy kézben tartani a dolgokat a napi horoszkóp szerint. Szexuális vonzerőd magas hőfokon izzik, így a pasid még azt is elnézi neked, ha időnként dirigálsz vagy hisztizel. Ugyanakkor ajánlatos lenne diplomatikusabban viselkedned, különösen üzletfelekkel, hivatalos partnerekkel. Egy kis meditációval el is érheted, hogy lehiggadj.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kellő erővel rendelkezel, hogy a munkahely, a családod dolgai és egyéb személyes ügyek összhangba kerüljenek. Pénteken a kollégákkal jó az összhang, kellemesen telik a munkaidő. Az is elképzelhető, hogy közülük kerül ki az új választottad. Néhány áskálódó pedig mindig akad. Őket könnyedén leszereled. Estére eljön a vad bulik ideje, de ha otthon maradsz, az sem baj. Egy romantikus este a pasiddal mindent felülmúl.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy váratlan segítőtárs mindig jól jön. Eligazít olyan új és ismeretlen területeken, ahol egyedül sokkal lassabban haladnál. A mai nappal elindul egy olyan életszakaszod, amikor legtöbb figyelmedet a párkapcsolat, annak kialakítása vagy megszilárdítása köti le. Eddig is vidáman ismerkedtél, most még plusz előny, hogy rendkívüli a vonzerőd. Akinél pedig még ez is kevés lenne, azt egyszerűen megdumálod.

Napi horoszkóp

Sugárzó vagy (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Önbizalomhiányra pénteken sem panaszkodhatsz. Munkamorálodnak köszönhetően végre pénz ütheti a markod. A főnök értékeli, hogy van benned kreativitás és meg mered mondani a véleményedet. A nap elején egy szerencsés, új ismeretség új távlatokat is nyithat előtted. Ha együtt élsz a pároddal, most boldog és elégedett lehet. A személyedben nemcsak egy vonzó lányt, hanem egy igazi bújós cicát is maga mellett tudhat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Elképzelhetetlen, hogy egy társaság nélküled jókedvű legyen. Legalábbis te így gondolod. Mindenhez van egy poénod, minden helyzetben magadhoz ragadod az irányítást. Új szín is érkezik a jellemedhez. A sok vicc mellett ma előtérbe kerül érző lényed. Sokkal diplomatikusabban és együttműködőbben élsz, mint általában. Hivatásodat érintő döntéseket viszont ne ma hozz meg.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Pénteken sziporkázol, kreativitással lepheted meg legjobban a környezetedet. Váratlan, ragyogó ötleteid rád irányítják a figyelmet. Azt mondod, nem kell a figyelem, mert te szerény vagy? Ez már csak múlt idő. Egyre jobban élvezed, ha te vagy a központban. Pénzügyekben érdekes lesz eldönteni, hogy takarékos legyél vagy költekező. A józan ész az előbbit, a kirakatok kínálata az utóbbit sugallja.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A pénteki buli sztárja vagy. Nincs perc, hogy minimum egy kávéház asztala mellett ne gyűljenek köréd a csodálóid. Átértékeled az eddigi dolgaidat és a csendes belenyugvás, folyamatos alkalmazkodás helyett a kezdeményezés taktikáját választod. Ma szinte mindent megengedhetsz magadnak. Jóakaróidnak köszönhetően akár munkában, akár magánéletben simán haladsz előre.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Különlegessé válni vagy különcnek lenni. Mindkettő a vágyaid között szerepel. Munkában a meglepőt hozod, keresed azokat a kihívásokat, amiknek mások nem is mernek nekifutni. Számodra ezek a gyerekjáték kategóriába sorolhatók. Szerelemben is a titokzatos játékokat részesíted előnyben. Ha a barátok házibuliba hívnak, maradj a pasid közelében, mert valaki esetleg kiszúrja őt magának.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Igazán nem lehet okod panaszra. Megújult energiával veted magad a pénteki munkába. Kreatívan, gyorsan és hatékonyan, így zárod a munkahetet, ahol ma kifejezetten szerencsés helyzetek várnak. Megunod, hogy kizsákmányolnak, ezért elhatározod, hogy önállóan lépsz. A társaság és az ismerkedés újra fontos a számodra. Ha szingli vagy, most bátran kezdeményezhetsz, komoly eséllyel indulsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Céltudatosságod megfelelő táptalajra talál. Imádod a hivatásodat, és most a főnököd is teljes mellszélességgel melletted áll. Újdonságokkal rukkolsz elő, így a figyelem középpontjába kerülhetsz. Párkapcsolatodat kissé a háttérbe szorítod, de a karriered most tudod építeni. Nem is gondolkodsz, mi lenne a fontosabb. Igyekszel az élet valamennyi területét összhangba hozni egymással.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Harcolsz a magad igazáért. Elsősorban a függetlenséget keresed. Nem akarod lekötni magad senki mellett, de még arra sem vagy hajlandó, hogy egy jó ügy mellé állj. Mára azonban ez a harcias, önállóságot követelő hangulatod alábbhagy. Keresed a kényelmet, és annak minden formáját elfogadod. Ha szingli vagy, vadászat helyett inkább a barátnőkkel indulsz ma moziba.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagyon szép vagy, és hidd el, ez csak fokozódik. A csillagok most mindent megtesznek azért, hogy vonzó, attraktív és kedves legyél. Néhány jó ötlettel még a pénzügyi egyensúlyod is helyreállhat. Ez azonban nem biztos, hogy tartósnak bizonyul. Így tehát minden megkeresett összegből legalább egy keveset tegyél félre nehezebb időkre. Egy kedves ismerősöd sokat lendíthet a helyzeteden.

Mosolygós nő pénzköteggel

Anyagi ügyeid jól alakulnak (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top