nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 05.

Napi horoszkóp 2022. 02. 05.: Buli vár ma rád

Igazán pörgős hangulatban leszel ma. Te leszel a bulik királynője a napi horoszkóp szerint, ahol még az igazit is megtalálhatod.

Kos

Hihetetlen gyorsan elrepül a napod, rengeteg dologra nem is marad időd, amit ma mindenképp el szerettél volna intézni, úgyhogy kicsit feszült lehetsz ettől. Ne rontsd el azért a szombatot kapkodással a napi horoszkóp tanácsa szerint, holnap is van nap! Inkább ereszd ki a fáradt gőzt és csapj egy görbe estét a barátokkal. Ha még szingli vagy, ma találkozhatsz valakivel, aki első látásra elcsavarja a fejed. Úgy érzed, a fellegek között jársz. Vigyázz, mert becsaphatnak az érzéseid. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmed egy kellemes vacsorával teszi felejthetetlenné az estét.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Felmerül benned, hogy akivel eddig te csak barátkoztál, talán flörtnek fogta fel a dolgot, de most itt a lehetőség, hogy tisztázzátok, ki mit szeretne. Ma jött el a napja, hogy elgondolkozz, vajon tényleg csak barátként tekintettél az illetőre, vagy nem alaptalan az érzése, hogy te is többet látsz bele a kapcsolatotokba, mint amennyit bevállalsz. Lehet, hogy mégiscsak el tudnád vele képzelni a komolyabb kapcsolatot?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Minél többet gondolsz a közelgő wellnessre, amit régóta tervezel, annál jobban szeretnél még egy kicsit fogyni, formásabb lenni – és valóban nincs késő. Eddz keményen, igyál elég vizet, hagyd el a nassolást, ezzel is gyorsabban eléred a kívánt hatást. Azért ne vidd túlzásba, hiszen nem egy nap alatt kell megváltanod a világot. Szombaton relaxálj egy kicsit, fordulj befelé és nézd meg, mi tenne jót a lelkednek!

Napi horoszkóp

Nyugalom (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Olyan programod van mára, ahova igazából más kedvéért mennél csak, de inkább lennél máshol és mással. Ha nem olyan fontos, még lemondhatod, de ajánlj fel egy másik találkát, hogy ne legyen sértődés. Nem kell mindig másoknak megfelelned. Egész héten dolgoztál, megérdemled tehát, hogy a szombatot azzal töltsd, akivel jól érzed magad, akivel feltöltődésre számíthatsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Minél jobban kényeztet a pasid, annál több térre vágysz. Ez egyáltalán nem furcsa, attól még, hogy szereted, lehet igényed arra, hogy nélküle is csinálj programot – ezt meg kell értenie. Éppen ezért tudasd vele, hogy nagyra értékeled a törődést, de ma inkább a barátoknak szenteled az időd, és velük mennél el shoppingolni vagy akár buliba is. Megbízhat benned, hiszen te hűséges típus vagy, akinek csak egy kis énidőre van szüksége.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legjobban a munkád, a kollégáid inspirálnak, hiába van szombat, ma minden percét élvezed a melódnak, mert jó a csapat, kihívás a feladat, te pedig rendkívül jó passzban vagy. A főnököd is elégedett, úgyhogy igazán feltöltődés a mai nap számodra. Este lesz időd magadra is. Érdemes egy jó könyv mellett lezárni a mai napot, ami kissé kiszakít a valóságból, hogy a téli hidegben olyan tájra juss el, ami felmelegíti a lelkedet is.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha rossz kedved van, hajlamos vagy a lustaságra és a nassolásra, ami lássuk be, nem túl jó kombináció – legalábbis az egészségedre nézve. Válassz olyan programot mára, ami totálisan leköt, és nem az édességeken jár az eszed. Mit szólnál mondjuk egy izgi mozifilmhez, vagy egy jó koncerthez, ahol még táncolnál is? Ha úgy érzed, van kedved hozzá, csald el a barátaidat és lazíts ma egy kicsit!

Buli

Ereszd ki a fáradt gőzt! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A legjobb barátnőd nem jelentkezett egy ideje, mi lenne, ha nem várnál tovább, hanem te keresnéd fel ma őt? Talán el van havazva, a magánéletében van probléma, de az a lényeg, hogy neked biztosan örülne. Találj ki valami kinti programot, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni is közben. Utána pedig be tudtok ülni valahová egy pohár borra vagy üdítőre. Neked sem árt, ha van kivel kibeszélni a gondokat és neki is jót tesz majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bizonyos dolgokban te vagy a legmegbízhatóbb barát, kolléga, pár, viszont most hirtelen mindenki téged akar, éppen az összes hozzád közel álló ember a te segítségedet kéri, te pedig azt sem tudod, kire, mikor szakíts elég időt. Rangsorolj, kivel szeretnél te is találkozni és segíteni és aszerint oszd be a szombati napod. Este a párod kicsit ingerült lesz, ne hagyd, hogy kedved szegje. Inkább nyugtasd meg!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Szombaton extra sok az energiád – és extra nagy szükséged is lesz rá. Pontosan a megoldandó problémára koncentrálsz, és mivel jól kalkulálsz, gyorsan meglesz a kiút is. Nap végén azt fogod érezni, bárcsak minden ilyen könnyen menne máskor is. Ha szingli vagy, akkor ideje az ismerkedésnek. Regisztrálj egy társkereső oldalon vagy menj el egy buliba, ahol lehetőséged van új embereket megismerni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Terhelhető vagy, ez tuti, de nem biztos, hogy ezzel együtt alapos is, ráadásul egyáltalán nem élvezed az egyhangú dolgokat, úgyhogy ma termékeny, viszont kicsit uncsi napod lesz. Este jöhet az izgalom és a szórakozás! A barátaid egy szülinapi partira invitálnak. Bármilyen fáradt is vagy, ne hagyd ki! Téged mindig feltölt és inspirál, ha a barátaid körében lehetsz. Holnap majd ráérsz egész nap lustálkodni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A szerelem az, amiből ma biztosan töltekezni tudsz. Szükséged van a biztos érzelmi háttérre ahhoz, hogy elég magabiztos legyél. Ez egyébként mindenkivel így van, csak éppen neked ez mind meg is van most. A párod egész nap a kedvedben jár. Talán még egy színházi darab vagy egy mozifilm is belefér a mai napba. Légy hálás, hogy ilyen törődésben van részed mellette. Viszonozd hát te is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top