nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 12.

Napi horoszkóp 2022. 02. 12.: Ne legyél bizonytalan

Ne hagyd, hogy meginogtassanak. Állj ki az álláspontod mellett! Szombaton hagyj időt a pihenésre is a napi horoszkóp tanácsa szerint, nem kell neked megoldani mindig mindent.

Kos

Szombaton te leszel a csapat motorja, de ne vágj fel ezzel. Ez nem egy futóverseny, épp ezért nem számít az sem, hogy ki és hányadikként lépi át a célvonalat. A napi horoszkóp tanácsa szerint lassíts, várd be a többieket, segíts nekik, hisz együtt, egy csapatot alkotva sokkal nagyobb dolgokat tudtok véghezvinni. Mindenki tudja rólad, hogy mennyi tudással rendelkezel, hogy te vagy a csapat mozgatórugója! A délután lazítással telik.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma vitába keveredsz egy rokonoddal, akit akárhogyan is próbálsz meggyőzni az igazadról, egyszerűen nem hajlandó megérteni. Fogadd el, hogy különbözik a véleményetek, ne frusztráld magad amiatt, hogy valaki nem hozzád hasonlóan gondolkodik. Csak engedd el a dolgot és lépj tovább. Végül is nem gondolkodhat mindenki egyformán, milyen unalmas is lenne a világ, ha egy álláspontot képviselne minden ember! Így kerek az egész.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért. Mivel azonban ez rendkívülien hátráltat, ma el kellene döntened, mi is a fontos prioritási sorrend a te értékrended szerint. Előrébb lépni csak és kizárólag akkor fogsz tudni, ha hátrahagyod a kisebbrendűségi komplexust. Este a pihenésé lesz a főszerep. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a romantika szövi át a hálótokat.

Nő az ágyban ül téli tájjal

Békében (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Általában nyitott vagy az emberek felé, minden körülmények között megpróbálod mindennek csak a jó oldalát nézni. Pozitív életfelfogásoddal másokra is óriási hatással vagy, ennek köszönhetően pedig igen nagy népszerűségnek örvendesz a mai baráti összejövetelen is. Mindezek ellenére óvatosnak kell lenned, hisz akadnak majd olyanok is, akik a segítőkészségedet megpróbálják kihasználni.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha a megfelelő tempóban haladsz a mai napon, akkor olyan programokra is jut majd időd, amelyeken hosszú ideje nem tudtál részt venni. Rendszerezd a tennivalóid, így semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor bíznak meg egy újabb feladattal, ám ez esetben sem érdemes kétségbe esned, maradj higgadt, igyekezz beilleszteni a programodba és nyugodtan haladj a megkezdett utadon. Ha elég hatékony vagy, délután már szabad emberként élvezheted az életet a barátaid társaságában!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Azzal telik a napod, hogy egy múltban történt kellemetlen esemény foglalkoztat, amelyből akkor kétségbeesésedben kimenekültél, le sem sikerült zárnod. Most az élet kényszerített rá, hogy ismét elővedd és foglalkozz vele. Ne ess kétségbe, nem kell világgá kürtölnöd a dolgot, csupán tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb pont kerülhessen az ügy végére, és az ne lehessen hatással sem a jelenlegi, sem a jövőbeli életedre! Jobb, ha a saját lelkiismereted miatt is lezárod az ügyet!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Elfáradtál, úgy érzed, változásra van szükséged ahhoz, hogy komoly lendületet kaphass. Az érzés szombatra elhatározássá kovácsolódik. Gondold át, mi lenne az, ami a hétköznapok szürkeségéből ki tudna emelni, és ne késlekedj elindulni egy új élmény felé! Ha minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, sokkal előbb fogsz kiégni, mint azt el tudod képzelni. Délután menj ki a friss levegőre, az segíteni fog a gondolkodásban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nehéz feladatot kapsz ma. Ha az első pillanatban meghátrálsz és inkább hangosan kimondod, hogy ezt nem tudod megcsinálni, abban az esetben egyrészt magadnak is csalódást okozol, másrészt pedig senki nem fog semmit rád bízni, mondván, úgysem vagy alkalmas a feladatra. Ez tehát az az idő, amikor bizonyíthatod a rátermettségedet, csak kis bátorságra van szükséged. Ha nem sikerül, elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy barátod kellemetlen helyzetbe hoz ma és szívességet kér tőled. Minden porcikád az ellen tiltakozik, hogy elvállald. Kifejezetten dühös vagy, ha a szituációt magad elé képzeled, épp ezért eljött a pillanat, hogy ezt elmondd az érintett személynek is. Vázold fel az álláspontod, megfelelően indokold meg, miért nem vállalod azt, amit elvár tőled. Higgadtan beszéljétek meg, nehogy rámenjen a baráti kapcsolatotok is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A család mindent tőled vár el. Neked azonban időnként roppant fárasztó minden nehézség ellenére hozni a topformát és tökéletes teljesítményt nyújtani. Fogadd el, hogy te is halandó ember vagy, akinek időnként kimerül az akkumulátora és szüksége van a töltődésre. Mivel lankad a figyelmed, most jött el az idő, hogy kicsit kikapcsolj és lassíts a tempón, mert így előbb-utóbb meg fogsz majd botlani és sokkal fárasztóbb lesz majd kijavítani a hibát, mintsem megelőzni azt! Beszélgessetek arról, hogy néha jól esne neked is, ha kiszolgálnának és nem csak fordítva várnák el.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Végre eljött az az idő, amikor nem kell az összes idegszáladdal arra koncentrálnod, hogy úgy sikerüljön minden, általad elkezdett feladat, ahogy azt eltervezted. Pontosan így haladnak a dolgok a maguk útján, és ez lehetőséget ad neked is arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, nyiss új dolgok felé, de ne vállalj egyelőre újabb kihívást, mert ha túlvállalod magad, később minden a fejedre omolhat! Este a barátaid meghívnak egy italra, így nagyon kellemesen zárul a szombatod.

Lányok hevernek

Barátokkal (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Ma azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Ha még nincs kapcsolatod, ma megismerheted az igazit!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top