nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 13.

Napi horoszkóp 2022. 02. 13.: Bátraké a szerencse

Bátran lépj, akár teljesen ismeretlen területre is! Tehetséged váratlan helyzetekben tud a legjobban kibontakozni. Ha eldöntötted, hogy vállalkozol, most semmi nem állíthat meg a napi horoszkóp szerint.

Kos

Kicsit csalódott vagy vasárnap, mert egy dolog nem úgy sült el, ahogy azt eltervezted. Ha azonban kidugod a fejed a takaró alól, rájöhetsz, hogy jóllehet, ez most nem sikerült, de a világ tele van új és jobbnál jobb lehetőségekkel, amelyek akár életre szóló élményt is okozhatnak! Épp ezért a napi horoszkóp tanácsa szerint próbálj ebből a depresszív hangulatból kilépni és ismét felvértezni magad egy kis ambícióval és akaraterővel! Ha túllendülsz ezen az állapoton és ismét nyitsz az új kalandok felé, hamarosan új élményben lehet részed.

kötéltechnika falmászó nő

Bátraké a szerencse (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Komoly és felelősségteljes feladattal bíznak meg, amit olyan személlyel kell elvégezned, akivel nem igazán kedvelitek egymást. Ezúttal azonban nincs más választásotok, a siker érdekében le kell nyelnetek a békát. Nem lesztek barátok ezután sem, de legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy ellenérzéseiden felülemelkedve arra törekedtél, hogy különösebb vita nélkül, közös erővel megoldj egy olyan feladatot, amely kivívja a feletteseid elismerését is!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bár régóta dolgozol valamin, rendkívül komoly célokkal rendelkezel, egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmod eléréséhez. Kitartónak kell lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, ami csak erősebbé és tapasztaltabbá tesz. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vannak olyan dolgok a múltadban, amikről nem szívesen beszélsz, és még a barátaid előtt is szégyellsz vállalni. Ma rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány vastagon beporosodott ügyet. Vegyél mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgyis kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Kicsit elhamarkodott voltál és kissé túlvállaltad magad vasárnapra. Nem biztos, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhasd az akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot. Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Rád nem jellemző, hogy színpadias trükkökhöz folyamodsz. Vasárnap mégis, éppen a családi béke megteremtése érdekében kicsit kiszínezed a dolgokat. A Vénusz, Szaturnusz hosszasan kapcsolódik egymáshoz. Át kell gondolni az anyagi lehetőségeidet. Van valaki a közeledben, akinek sokkal nagyobbak az igényei, mint amit a valós helyzet megenged. Megfontoltsággal megoldható a helyzet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap nagyon sok dolgod lesz. Elképzelhető az is, hogy túlvállalod magad. A Merkúr, Uránusz jó kapcsolata megsokszorozza a képességeidet, tehetségedet. Már csak az a kérdés, mire fordítod ezeket. Elsősorban a kapcsolatok építése és az adás-vétel területén lehetsz sikeres. Egy jól megírt terv most a siker záloga, ne félj elfogadni mások tanácsait sem. Este kicsit összekaphatsz a pároddal, de inkább beszéljétek meg, hiszen nem jó haraggal ágyba bújni.

Szerelmespár ölelés

Együtt boldogan (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Olyasvalaki lep meg a mai napon, akitől a legkevésbé sem számítottál rá, így az első meglepetés után rendkívülien melengeti a szíved, hisz nem különösebben álltok közel egymáshoz. Nem kell túlgondolnod a szituációt, csupán értékeld ezt a kedves gesztust és igyekezz kihasználni minden pillanatát! Biztosítsd róla az illetőt, hogy léteznek még jó emberek, ő pedig az az angyal, aki ma bearanyozta a napod. A nap hátralevő részében csak a pozitív dolgokra koncentrálj, ne hagyd, hogy bárki is a kedved szegje!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Bár senkinek nem beszéltél róla, mégis hosszú ideje nagy lépést fontolgatsz. Mivel most már készen állsz, megoszthatod a környezeteddel is a nagy hírt, s ugyan elsőre nem fog senki kiugrani a bőréből, hiszen nagyon féltenek téged, biztosítsd őket arról, hogy ez nem egy meggondolatlan kaland, ahol biztosítás nélkül ugrasz a szakadékba. Ez sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett cél, amelynek elérésére régóta készülsz. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Sokat tettél azért, hogy ma végre learasd a munkád gyümölcsét. Nem megy egyszerűen, de hidd el, olyan kevés kell már ahhoz, hogy megvalósuljon az álmod, és végre valóban azon a helyen legyél, ami megillet. Vasárnap a Nap, Mars erős kapcsolata segít, hogy anyagilag megfelelő helyzetbe kerülj. A hivatásoddal kapcsolatban is előfordulhat, hogy jó hírt vagy új lehetőséget kapsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetedben, mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani és nemigen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj azonban arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint éled az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Igyekszel egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amellyel nem szívesen foglalkozol, mi több, kifejezetten kellemetlen számodra. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed tehát, ha rossz szájízzel ugyan, de mégis nagy levegővétellel megoldod a szituációt. Ma energikus és erős leszel. Jót tenne, ha fizikai munkával, például takarítással vagy sporttal szabályoznád kitörő energiáidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top