nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 14.

Napi horoszkóp 2022. 02. 14.: Itt a Valentin-nap!

Ma akaratlanul is a kapcsolatokra fókuszálsz. Minden figyelmed a mai eseményekre terelődik, és sokat elmélkedsz a szeretteiddel ápolt kapcsolatokon. A napi horoszkóp tanácsa szerint próbálj nem csak egy dologra figyelni!

Kos

Szeretnéd emelni a tétet hétfőn. Ma arra vágysz, hogy sokkal többet, és sokkal nagyobbat birtokolhass valamiből, amire valóban szükséged van. Tudnod kell, hogy az, amire sóvárogsz, az valóban elérhető a napi horoszkóp szerint. Akkor is elérhető, ha sokan az ellenkezőjét akarják bebizonyítani neked. Akkor is, ha te magad nem hiszel benne. Viszont, ha te nem hiszel benne, talán meg sem próbálod elérni azt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Úgy érzed, hogy kitüntetett figyelemben részesít valaki, akinek a figyelmére nem is vágysz annyira. Ez nem egy Valentin-napi figyelem, hiszen ez az illető inkább piszkál téged, és nem a szeretetét fejezi ki feléd. Neki valójában a figyelmedre van szüksége. Egyszerűen csak kérdezd meg tőle, hogy mit tehetnél érte, mit akar elérni nálad. Meglepően könnyű lesz ezzel leszerelned őt.

Kesztyűs kézfogás

Kéz a kézben (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Tele vagy kérdésekkel hétfőn. Ma minden emberi kapcsolatodban felmerülhet az a kérdés, hogy ki mit szeretne a másiktól. Talán úgy érzed, hogy az embereknek nincs szükségük rád, de ez csak a múló kishitűségedről szól. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy milyen sokan vannak körülötted, akikkel értékes a kapcsolatod, és milyen sokaknak segítesz önzetlenül is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma elkerüli a figyelmedet egy fontos tény vagy egy fontos információ. Könnyen lehet, hogy olyan nagy figyelmet fordítasz a Valentin-napra (akár szereted ezt a napot, akár bosszant), hogy emiatt elkerüli a figyelmedet valami fontos részlet. Ma érdemes nyitott szemmel járnod, és érdemes arra is figyelned, amiről mások ma elfordítják a fejüket. Figyeld meg, mi az, amire ma senki sem figyel!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ne hagyd, hogy a reflexek irányítsanak ma. Tele vagy olyan beidegződésekkel, amelyekkel szinte robotpilóta üzemmódba kapcsolhatod magadat. Ma mégis fontos lenne, hogy ne ezek a szokások irányítsanak. Ma fontos, hogy merj olyasmit is kipróbálni vagy megtenni, ami máskor szóba sem jöhetett volna. Az újdonságok segítenek abban, hogy könnyebben menjen a mai napod.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mintha ma egész nap bűntudat gyötörne. Talán azt hiszed, hogy nem voltál elég őszinte valakivel, vagy arra érzel erős késztetést, hogy kiadd a legféltettebb titkaidat is. Nyugodtan állj ellent ennek a vágynak, és nyugodtan engedd el a bűntudatodat is, ami ehhez kapcsolódik. Jogod van a titkaidhoz. Jogod van a saját megoldásaidhoz, és ezeket elég csak azoknak elárulnod, akik valóban megérdemlik azt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Van néhány olyan téma, amelyekkel mindenképp foglalkoznod kellene hétfőn. Ma szánj időt mindenképp arra, hogy a munkahelyeden letudj egy fontos beszélgetést. Igen, talán erős a csábítás, hogy ne menj bele ebbe a beszélgetésbe. De hidd el: ezt az ügyet most lehet a legegyszerűbben letárgyalni és megoldani. Azzal, ha nem halogatod a megbeszélést, magadnak teszel jót.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Mindig a miértet keresed, mindig azt akarod, hogy tudd: mi miért történik. Ma azon gondolkozol, miért is csak ma kellene kifejezned a szeretetedet, a szerelmedet. Igazad van: nem csak ma kell. Viszont fejezd ki ma is az érzelmeidet. Aztán holnap is lepd meg valamivel a szerelmedet. Meg holnapután. Meg az után is. Minél több ajándékot adsz, annál boldogabbá teheted a párodat.

szív mécses rózsa

Szerelem-fények (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Meglepetten veszed észre, hogy az idő sokkal gyorsabban szalad, mint ahogyan azt te szeretnéd. Szinte észrevétlenül tűnik el a hétfő hasznosabbnak szánt része, és szinte semmit sem sikerül teljesen befejezned ma. Tudnod kell, hogy tehetsz ez ellen a tendencia ellen: egy kis odafigyeléssel jobban oszthatod be az idődet. De azt is tudnod kell, hogy talán azzal jársz jobban, ha ma elfogadod ezt a rohanó időt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy érzed, hogy valaki megfeledkezett rólad vagy becsapott téged. Fontos, hogy ma végiggondold: vajon azok az ígéretek, amelyeket hallani véltél, valóban elhangzottak, vagy csak te gondoltad bele a merész ígéreteket az egyébként óvatos szavakba. A Valentin-nap miatt erős lesz a kísértés, hogy ezt a horoszkópot csak a szerelmes ígéretekre értelmezd, pedig az életed minden területére vonatkozik: a munkahelyedre is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki megpróbálja kivenni a kezedből az irányítást hétfőn. Ha makacsul ragaszkodsz az irányításhoz, akkor csak további harcokra számíthatsz. Ehelyett inkább csalafintának kellene lenned: hadd, hogy azt higgye, elveheti tőled az irányítást. Közben azonban vess be egy olyan taktikát, amit még nem használtál. Ha okosan taktikázol, könnyebben jutsz ma előre.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Akaratlanul is a kapcsolatokra fókuszálsz hétfőn. Ma érdemes nemcsak a szerelemmel, de a szeretteiddel, az általános emberi kapcsolataiddal is foglalkoznod. Ez az alkalom jó lehetőséget teremt arra, hogy meggyógyítsd azokat a viszonyaidat is, amelyek mostanában döcögősen működnek. Egyszerűen csak hívd fel azt, akivel mostanában nehézkes a kommunikációd!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top