nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 17.

Napi horoszkóp 2022. 02. 17.: Szabadulj meg a terhektől!

Egy olyan titkot bíztak rád, melynek terhe alatt kis híján összeroppansz. Akármilyen nagy titokról legyen szó, valakivel oszd meg a napi horoszkóp tanácsa szerint, mert ez az állapot nem egészséges!

Kos

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, a napi horoszkóp szerint ugyanis rendelkezel éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mintha épp most kellene vizsgáznod mások előtt.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Olyan feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj, és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. De most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, hanem muszáj végigcsinálni, amibe belekezdtél. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot!

Lány stólában

Vállald magad! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje rád kényszeríti az akaratát, s úgy irányít téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban eleged lett ebből, eljött tehát a pillanat, amikor állj a sarkadra és mondd el bátran, mi nem tetszik neked. Légy azonban visszafogott, nem kell indulatosan reagálnod, elég, ha szofisztikáltan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Legyél udvarias, ugyanakkor kellően határozott is!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Olyan feladatot sikerül időre teljesítened, ami különösen fontos a számodra, és mivel maximalista vagy, igyekeztél a tökéletesre törekedni. Most marad még valamennyi időd a pihenésre is, s válassz olyan kikapcsolódást, ami nem igényel különösebben nagy energiát, s feltölt, hogy a következő kihívások se okozzanak majd gondot. Szánj időt arra, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyasmivel foglalkozol, amihez tulajdonképpen nem sok közöd van, ám mivel mások sem törődnek vele, úgy gondolod, neked kell megoldanod a helyzetet. Megvan azonban neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy újabb terheket végy a nyakadba. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen a kényelmetlen szituáción, akik a bajt okozták, mert ez nem a te sarad. Figyelj csak a saját dolgaidra, és örülj, ha azokon túl leszel.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai nap a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis meglepetésekkel halmoz el, ami kifejezetten jólesik neked és növeli az önbizalmadat. Pont jókor jöttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz a hétköznapok rohanása általában kevés alkalmat ad a romantikára, ma pedig mindent pótolhattok.

Napi horoszkóp

Szeretlek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akiről azt gondolod, hogy sokkal nagyobb tehetséggel áldotta meg a sors, mint téged. Úgy érzed, neked mindenért háromszor annyit kell dolgoznod, mint neki, s emiatt kevesebbnek tartod magad. Sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák, s nem rendelkezünk ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető meg abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid, és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai napod arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy a saját szempontjaid és céljaid háttérbe szorultak. Mindig másoknak igyekeztél megfelelni, és az lebegett a szemed előtt, hogy mit tegyél a környezetedben élők boldogsága érdekében. Ezzel a gyakorlattal mielőbb érdemes lenne szakítani, mert nem fogsz jól kijönni a dologból. Előbb-utóbb reménytelenül belefásulsz az egészbe, és csak céltalanul bóklászol majd.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több, hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egy helyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Túl sokat vártál valamitől, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, így most bosszankodva ugyan, de próbálsz a lehető legjobban kijönni ebből a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy erre pazarolnád a drága idődet, igyekezz értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Ezt engedd el, vedd tudomásul, hogy neked sem minden sikerül. Szánj inkább egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, és semmiképpen ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el rajtad!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top