nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 02. 28.

Napi horoszkóp 2022. 02. 28.: Ideje döntéseket hozni!

Ma fontos mérföldkőhöz érkezel. El kell döntened a napi horoszkóp szerint, hogy jobbra vagy balra indulsz el. Csakis rajtad múlik az életed. Senki sem tudja jobban, neked mire van szükséged.

Kos

Valami új dolog érkezik az életedbe hétfőn a napi horoszkóp szerint. Ez lehet egy hobbi, több idő a sportra, esetleg valami új erőt igénylő terv. A lényeg az, hogy ne add fel a kezdeti nehézségek ellenére se! Amennyiben párkapcsolatban élsz és társad mellett titokban szeretőt tartasz, ma lebukás várható. Nagy próba lesz, hogy ezt miként tudod kimagyarázni. Mivel gyakran mész fejjel a falnak, jó lenne átgondolni, mielőtt cselekszel. Biztos, hogy megéri a biztos helyett a bizonytalant választani?

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A házimunka nem csak a te feladatod, és a munkahelyeden is ideje lenne leszögezni, kinek mi a dolga. Ha ezt sikerül tisztázni, fokozatosan észre fogod venni, mennyi többlet szabadidőd marad magadra. Szerelmi életedbe ne engedj beleszólást. Ne hagyd, hogy mások arról akarjanak meggyőzni, amit te nem szeretnél. Ha úgy érzed, a megfelelő ember van az oldaladon, akkor ezt add mindenki tudtára. Léteznek, akik rosszindulatúak és nem akarnak boldognak látni.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bár maximalista vagy és munkabírásod is hatalmas, ma a pénzügyekben mégsem lesz igazán szerencséd. A tervezett otthonon belüli felújítási munka is jobb, ha elmarad. Ne aggódj, majd bepótolod később. Ha szerelmes vagy, akkor végre kikapcsolhatsz minden gondot és zavaró körülményt. Este a párod szórakozni visz. Ki tudja, lehet, hogy mozi vagy színház és vacsora is lehet belőle. Mindenesetre romantikus éjszaka vár rátok.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai nap meghozza a békét, nyugalmat, bármit, amiben igazán elemében érzed magad. Míg az előző napokban zömében azon kellett ügyködni, hogy a dolgok megmozduljanak, most a sors, a külvilág lesz az, ami aktivizál mindent. Választási lehetőségeket kínál, többet is. Racionálisan gondolkodsz, de emellett hallgass a belső megérzéseidre! Próbáld a kettőt valamiféle módon szintézisbe hozni! Szomorúság esetében jó hatással lehet rád egy forró fürdő és egy pohár bor.

Kisgyerek édességekkel

Nehéz a döntés… (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Amennyiben eddig úgy érezted, hogy az önbizalmad nincs a helyén, fellélegezhetsz, mert a mai nap vége sejtet egy kisebb sikerélményt, ami ezt helyrebillenti. Ha azonban ezt nem érzed, akkor keress a múltból valami pozitív kapaszkodót, amelyre méltán lehetsz büszke. Gyorsan vissza fog térni a jókedved, amivel a jó történéseket is be fogod vonzani. A drágakövek közül a rubin felerősíti adakozó hajlamodat, a hegyikristály magába szívja a felgyülemlett negatívumokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mostanság fogékony leszel a szokatlan ötletekre, ne vonakodj tehát elindulni valamilyen új irányba! Amennyiben az előző időszak anyagi fellendülést hozott, akkor eljött az ideje, hogy ezt kiélvezd, vagyis most kell megvalósítani a régi álmaidat. Gondolok itt lakás, telek, autó vásárlására, vagy éppen egy jó nagy esküvőre. Fontos: ezek közül csak egyik lesz lehetséges! Mivel gyakran a szív helyett kizárólag az eszedre hallgatsz, érdemes lazítanod ma és megfordítani a dolgot.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Még a korábban kicsit kényelmes életet kedvelő Mérleg szülöttek is mozgékonyak lesznek ma. Nem kizárt, hogy érdekes és vadonatúj szokásokat veszel fel. Például, ha eddig utáltál kirándulni, most pont arra vágysz. A rosszabb se lehetetlen: ha eddig hűségesek voltál, most nagyon csapodár lehetsz. Azért azt ne feledd, hogy a megütött boka sokáig tud fájni! A jegy szülöttei számára a harmóniához a meditáció nyújthat segítséget.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A hétfő sok színes lehetőséget tartogat, főként, ha nyitott vagy az újdonságokra. Akár új kapcsolatot hoz ez az időszak, akár a régi mellett maradsz, kellemesen érzed ma magad. Egyéniséged kicsit álmodozóbb, romantikusabb oldalad hozza felszínre. Miután a Skorpiók hajlamosak napokig emészteni magukat valamin, így te is benne ragadhatsz a fájdalmadban. Ilyenkor sokat segíthet egy olyan tevékenység, amivel levezeted a stresszt. Leginkább a tánc az, ami rád gyógyító hatással van.

Spárgázó nő

Szárnyalj! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tele vagy ma cselekvő energiával, derűvel, szeretsz a középpontban lenni. Mivel a jószerencse melléd áll, egy kicsit feje tetejére áll az eddigi normális napod. Egy kísértés léphet be az életedbe, de hogy ellenállsz vagy nem, az már a személyes döntéseden múlik. Mérlegelned kell, hogy mivel jársz jobban. A megszokott életeddel, vagy valami új és egészen szokatlan helyzettel. Ne félj belevágni akkor sem, ha ismeretlen az ösvény, amire rálépsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ez a hétfői nap a magánéleten belül egy kis alkalmazkodást kíván. Amennyiben ezt megvalósítod, akkor nagyon jó időszak köszönt családi életedre, párkapcsolatodra. Tapasztalni fogod, hogy társad nem ellenfél, hanem partner, aki segít közelebb kerülni önmagadhoz. Utazásra, nyaralásra alkalmas ez a nap. A Bakoknak szinte elengedhetetlenül fontos, hogy legyen pár óra énidejük, ami zárkózott lényüket segít megnyitni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Legtöbb dolog ma az elvárásaid szerint alakul és ez elégedettséggel tölt el. A válladra nehezedett teher csökkenni fog. Ezáltal megnövekedett szabadidőd jobban ki tudod használni. Gondolj csak arra, hogy eddig egy baráti kávézást se tudtál mások miatt beiktatni. Ennek most vége, eljött a felszabadulás napja. A megérzéseid erősek és csakis a jó irányba terelnek ma.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai összevissza időjárás megbolondítja a szervezeted. Ezáltal kissé ingerültebb, kezelhetetlenebb leszel. Bizonyára ez is rájátszik, hogy szomszédoddal, munkatársaddal szaporodnak a szóváltások, összetűzések. Nagyon hasznos lenne némi önuralmat tanúsítani, s ha másképp nem megy, egyszerűen faképnél hagyni a kötekedő kedvűeket. Az esti olvasás kiegyensúlyozottságot ad majd, így estére érzelmileg biztonságban érzed magad.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top