nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. 03. 13.

Napi horoszkóp 2022. 03. 13.: Ma a szerelemé a főszerep

Használd ki az égitestek csodáját. Jelenleg legszebben a párkapcsolatodra ragyognak. A napi horoszkóp szerint sikerülhet tisztázni néhány korábbi félreértést.

Kos

Hiába van vasárnap, te mégis agyondolgozod magad. Ezt a hírt hallva egy vérbeli Kos tudja, hogy kitűnő lehetőségek és számos kihívás várja. A dolgok pedig soha nem mennek simán a napi horoszkóp jelzése szerint, de mit is kezdene egy tüzes jegy szülötte a langyos vízben? A legjobb tanács ilyenkor, hogy csak előre nézz. Délután azért vállalj be valami feladatot, ami miatt kimozdulhatsz egy kicsit!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Eredetiség, dinamizmus jellemez. Tele leszel idealista gondolatokkal, de most az álmok és a realitás jól kiegészítik egymást. Kreativitásod kiemel az átlagból. Támogatókra is találsz, és te is több esetben segítő kezet nyújtasz másoknak. Egy ideje feszít téged egy komoly probléma, ami ma végre megoldódhat, ráadásul egyszerűbben, mint gondoltad. Ettől annyira felszabadulsz, hogy ma már végre átkapcsolsz hétvégi üzemmódba.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy ideig nagyon türelmes voltál az egyik ismerősöddel, de kezd a fejedre nőni és kihasználni a jóindulatodat. Itt az ideje, hogy véget vess ennek, mert csak te érzed rosszul magad miatta! Vasárnap minden lehetőség adott lesz, hogy újíts. Fontos, hogy a régi, begyökeresedett gondolatoktól, erősen használt, ódivatú tárgyaktól megszabadulj. Amikor selejtezel, nemcsak a környezeted frissül fel, hanem te is kreatív gondolatokkal lehetsz gazdagabb.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Amikor a Nap a Szűz jegyébe lép, te sokkal jobban megérzed a váltást. Három égitest is összezsúfolódik a párkapcsolat és nyilvánosság területén. Megmakacsolod magad, és igazi Rák módjára visszabújsz a páncélodba. Ma új ismeretségeket köthetsz. Hallgass a megérzéseidre. Nagyon jól tudod kezelni a különféle impulzusokat. Kikapcsolódásra lenne szükséged, szóval jöhet egy nagy séta a szabadban.

Szerelmespár a vízparton

Szerelmesek (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egy kicsit stresszes napod lesz, de csak azért, mert mindent egyszerre akarsz csinálni. Ez számodra kisebb visszalépést jelent, legalábbis úgy érzed, hogy gátolnak. Hátramenet helyett lendülj mozgásba. A régóta tartó munkahelyi zavaró tényezők végre megszűnhetnek! Lehet, hogy egy emberhez köthető, aki elmegy a cégtől, de az is lehet, hogy te kapsz új állásajánlatot, lényeg, hogy jól jársz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A józan, gyakorlatias életszemlélet és az eredetiség, a dinamizmus képes az együttműködésre. Több életterületeden is mozgás, változás tapasztalható. Már egészen beletörődtél, hogy semmi izgalmas nem vár rád ezen a napon, de délután kapsz egy olyan hírt, ami teljesen kizökkent ebből az állapotból! Felkészültél? Az estét a családod körében töltöd és ráébredsz milyen kevés időt voltál velük mostanában.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon terhelhető voltál mostanában, de kezdesz kimerülni, ezt viszont nem fogják bent észrevenni, ha nem jelzed. Nem ciki, ha neked is szükséged van néha pihenésre! Ami eddig csak álom volt, most a megvalósulás útjára lép. Uralkodó bolygód, a Vénusz a születési jegyedben jár. Jelentése szerint vonzerővel, kellemes gondolatokkal, kreativitással ruház fel. Már csak el kell hinned, hogy minden lehetséges. A múltból hozott emlékeket egy kicsit tedd félre. Semmi más ne lebegjen a szemed előtt, mint egy szép jövő.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Több időt szeretnél tölteni ma a pasiddal? Akkor ezt mondd is el neki, mert valószínűleg ő úgy gondolja, hogy neked ez most így tökéletes, és ezért nem erőlteti a közös programokat. Rendkívüli tartalékaid vannak. A belső erőd most használd önismeretre. Amint tisztázod magadban, hogy ki vagy és mi a célod, minden könnyebben halad. Hivatásodban a korábbiaknál sokkal egyszerűbben lehetsz sikeres. Jó hátszéllel haladsz, ha kitűzted magad elé a célt.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Simán elsodorhatnak az érzelmeid, és sajnos nem biztos, hogy jó irányba. Ezért ma különösen fontos, hogy előbb gondolkodj és mérlegelj, mielőtt cselekszel! Ne azzal foglalkozz, hogy másoknak mi van a birtokában vagy milyen sikereket érnek el. Amennyiben mégis, tekintsd példának azt, aki előrébb tart az életútján. Amennyiben külföldön tanulnál vagy dolgoznál, ennél kedvezőbb időpontot keresve sem találhatnál. A szabályokat tartsd be, de közben ne add fel az egyéniségedet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vasárnap végre komoly dicséretet kapsz, ami mindennél jobban jön most neked! De szokásodhoz híven ne lépj rajta túl hamar, építkezz tovább belőle! Lassan, de energikusan és biztosan haladj. Néha ülj le egy kicsit, csendesedj el, mérd fel, meddig is jutottál. Dicsérd meg magad. Szakmailag beérett az, amiért dolgoztál. A mai nap még anyagi területen is hozhat változást, de nem ez lesz a legfontosabb számodra.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A délutáni baráti összejövetelen több pletyka is összefuthat nálad, de inkább ne adj tovább semmit, mert még a végén azt fogják hinni, hogy te terjeszted ezeket a sztorikat! Túlságosan nagyvonalúan kezeled a részleteket. Találd meg az egyensúlyt a precizitás és a még képlékeny, ám újító gondolatok között. Kapcsolataidban lehet néhány zökkenő, de ez annak tudható be, hogy valószínűleg nem sikerült kipihenni magad. Otthonodban, családodban szükség lesz a kreativitásodra és arra az emberségre, ami csak benned lakozik.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A születési jegyednek két uralkodója is van, az egyik a Jupiter, a másik a Neptunusz. Mindkét égitest jóindulatú, kedvező hatású. Ez a két bolygó most remek kapcsolatba lépett egymással. Megnyílik előtted egy ajtó, ami mögött tanulás, munka, de még új emberi kapcsolatok területén is sok kedvező lehetőség vár. Ki tudja, lehet, hogy megtalálod az igazit? Ha pedig párkapcsolatban élsz, könnyen lehet, hogy komoly lépést tesztek előre.

Szerelmespár ölelés

Együtt boldogan (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top