nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 03. 27.: Nézz előre!

Ne felejtsd el, hogy ha kaptál egy feladatot, akkor erőt is kaptál ahhoz, hogy megvalósítsd azt a napi horoszkóp állítása szerint.

Kos

Fontos, hogy megtaláld a benned lévő szeretetforrást a napi horoszkóp szerint. Tudom, hogy ez maszlagnak tűnik, ezért mondom máshogy: ma mindent a legnagyobb nyugalommal és szeretettel tegyél meg. Reggeltől kezdve van egy furcsa megérzésed, ami nem hagy nyugodni. Hallgass rá, még akkor is, ha ellentmond minden racionalitásnak és bevett gyakorlatnak, mert így tutira nem lőhetsz mellé.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Lehet, hogy kérdezned kellene? Talán attól félsz, hogy ha kérdezel, akkor butának tartanak majd. Pedig az az igazság, hogy ha segítséget kérsz, azzal azt éred el, hogy mindenki együttműködő és segítőkész lesz veled. Ez pedig jól jön akkor, amikor épp a nagy terveidet váltod valóra. Ha a családod, barátaid nincsenek is oda az egyik döntésedért, ne hagyd magad befolyásolni! Tarts ki, mert hamarosan bebizonyíthatod nekik, hogy neked volt igazad.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma ne halogasd a dolgokat! Ne felejtsd el elintézni a fontos telefonhívásokat és a lényeges beszélgetéseket. A munkahelyen új feladatot kapsz, ami teljesen eltér attól, amit csinálni szerettél volna, és ez egyre jobban frusztrál. Fogd fel úgy, hogy ez egy váratlan lehetőség, és végre kipróbálhatod magad! Élj vele, mert sokáig nem lesz hasonló. Meglátod, minden jól alakul és a főnököd is megdicsér.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Kedves szavakból nincs hiány a környezetedben, de mi a helyzet a tettekkel? A szavak szintjén igazán könnyű beszélni, de a cselekedetekhez nagyobb erő és több elszántság kell. Ma nem úgy sült el az egyik pénzügyi döntésed, ahogy tervezted, és most egy kis anyagi problémád adódott emiatt. Azért ne ess kétségbe, egy-két hét és talpra állsz, csak addig kell kibírnod a spórolást.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan eleganciával haladsz át a napodon, mintha táncolnál. Tulajdonképpen használhatjuk azt a kifejezést, hogy áttáncolsz a mai napon. Ma mindent könnyed eleganciával oldasz meg, és nagyon fontos lesz a számodra, hogy a lehető legstílusosabban intézd a dolgodat. Észrevetted, hogy az egyik barátnőd mostanában hanyagol, ez pedig nagyon rosszul esik, mert fogalmad sincs, mi lehet a baja. A találgatás helyett viszont mi lenne, ha nyíltan megkérdeznéd?

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma építkezel. Na jó, nem arra gondolok, hogy téglákat hordasz és maltert keversz, hanem arra, hogy ma a nagyobb céljaidat éred el úgy, mintha építkeznél. Szépen, lassan, megfontoltan, tégláról téglára haladva alkotod meg azt a célt. Egy ideje már kisebb anyagi problémákkal küzdesz, de eddig a homokba dugtad a fejed. Most már tényleg itt az ideje vele foglalkoznod, mert lassan rosszabb lesz a helyzet, mint azt gondolod. És így az építkezésed is leállhat.

Túrázó lány

Nézz előre! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Bámulatos, hogy mennyire összeszedett vagy ma. Összeszedetten válaszolsz a keresztkérdésekre, és felkészülten állsz hozzá a napi teendőidhez. Már reggel sokkal rutinosabban és gördülékenyebben indult a napod, estére pedig megérkezik a könnyedség is, így szinte mindent a kisujjadból rázol ki egy laza mozdulattal. Azért hagyj időt a töltekezésre is. Rád fér a pihenés.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Fontos, hogy megtaláld az arany középutat. Ma ugyanis egyaránt hajlamos vagy a melankóliára és arra is, hogy kicsattanóan jókedved legyen. Ma földelj, és találd meg a jókedv és a kedvtelenség közötti harmonikus állapotot. Ha már régóta tervezel egy nagyobb beruházást, itt az ideje belevágnod. Nem lesz jobb alkalom erre a közeljövőben, ráadásul most garantáltan jól sül majd el.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nagyvonalú vagy, ami azzal jár, hogy mindenkinek mindenre igent mondasz, és boldogan mész bele olyan helyzetekbe, amelyekben neked kell másokat segítened. Ma szívesen adsz, jótékonykodsz. Ne felejtsd el: csak addig tudsz adni, amíg neked is van miből, és amíg te is a feleslegedből adsz, nem abból, amire neked is szükséged van. Délelőtt sikerül csúnyán összeveszned egy közeli családtagoddal, ami miatt egész nap nem tudsz koncentrálni. Nem lenne egyszerűbb bocsánatot kérni és gyorsan túl lenni az egészen?

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ösztönösen halogatod, hogy válaszolj egy kérdésre, mert úgy érzed, hogy ehhez még nem tudsz eleget. Úgy érzed, hogy össze kell szedned még sok-sok szempontot, és meg kell ismerned mások véleményét vagy más megoldásokat is. Az a rengeteg idő és energia, amit az elmúlt időben a munkába fektettél, végre megtérül! Rengeteg dicséretet zsebelsz be, és még egy kis extra jutalom is vár rád!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Olyan könnyedén lépsz túl a nehézségeken, mintha valójában csak egy szalmaszálat kellene átlépned. A mai nap alkalmas arra, hogy teljesen új szempontból tekints az életedre. Délután új arcokat ismersz meg, akik már elsőre is nagyon szimpatikusak. Nem csak a lelkednek tesz jót, hogy új kapcsolatokat építesz, de most a karrierednek is nagyon jól jön! Hajrá!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érezheted magad, mintha egy felfelé húzó spirálba kerültél volna, és mintha minden egyre könnyebbé és magától értetődővé válna. Fontos, hogy erősítsd magadban ezt a hatást, és fontos, hogy te is felfelé figyelj, ne lefelé. Nem vagy elégedett a környezeteddel, pedig ez nagy szerepet játszik a hangulatodban. Délután irány egy lakberendezési bolt, és szerezz be néhány dekor cuccot az asztalodra és a hálószobádba is!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top