nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 03. 28.: Öledbe hullik a lehetőség!

A sanszokat észre kell venni, el kell fogadni, ki kell használni. Ma járj nyitott szemmel, mert álruhás lehetőségek ólálkodnak körülötted a napi horoszkóp szerint.

Kos

Ne harcolj a változás ellen a napi horoszkóp szerint! Nézz előre, és ne rágódj a múlton, mert sok vissza nem térő lehetőséget kapsz ma, ami mellett így simán elsétálhatsz. Mikor azon gondolkodsz, hogy milyen módon nyerhetnéd vissza a tavalyi jó formádat, akkor ne felejtsd el a régi módszereket. Nem kell semmit sem kitalálnod, egyszerűen csak ismét el kellene kezdened azt az életmódot követni, amit akkor követtél. Valójában pontosan tudod, hogy mit és mennyit kellene enned, mit és mennyit kellene mozognod.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma szívesen veszed számba az értékeidet, és elmélkedsz azon, hogyan lehetne megsokszorozni. Lehet, hogy nem ma lesz a legjobb alkalmad arra, hogy nekiállj fialtatni a megtakarításaidat, de arra jó a mai nap, hogy feltérképezd: hogyan is állsz pontosan anyagilag, és milyen módosításokra lenne szükséged annak érdekében, hogy jobb legyen a helyzet. Lehet, hogy érdemes lenne pluszmunka után nézni.

Pillangó lány tenyerén

Ragadd meg a pillanatot! (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A hét első munkanapja nagy lendületet hoz neked. Ma sokkal könnyebben és lelkesebben teljesíted a feladataidat, ennek pedig az lesz az eredménye, hogy a nap végére akkor is dicséretet kapsz, ha mostanában a környezeted fukarkodott az elismerésekkel. Ma mindennek csak a pozitív oldalát látod, és semmi sem ronthatja el a kedvedet! Az őrült nagy lelkesedésed lehet, hogy másokat picit idegesíteni fog, de ne foglalkozz velük!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma néhány titokra fény derülhet körülötted. Nem is hinnéd, milyen sok olyan dolog van, amelyeket jobb lenne minél hamarabb megismerned, hogy általuk tisztábban láss egy ügyben. A jó idő teljesen feltölt energiával, annyira bezsongsz, hogy legszívesebben egész nap csak a napon sütkéreznél és koktélokat szürcsölnél. Gyorsan tudd le a melót, este pedig irány egy szuper bár a barátokkal.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szuper hírrel indul a napod! Egy váratlan meghívást kapsz, aminek nagyon örülsz, ugyanis már hónapok óta szeretnél elutazni, kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Nem is sejted, hogy milyen jó dolgok vannak készülőben a számodra. Nem is sejted, hogy a körülmények milyen irányba sodornak, és hogy csak annyi dolgod lenne, hogy haladj ezzel az áramlattal, amivel könnyedén eljutsz a céljaid beteljesüléséhez.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Most rengeteg változáson mész keresztül, ami nagyon megvisel lelkileg és testileg is. Úgy érzed, teljesen eluralkodott rajtad a fáradtság, és semmi másra nem vágysz ma, mint egyedül bekuckózni. Talán túl sok gondot vettél mostanában a nyakadba. Talán túl sok olyasmivel foglalkozol, amelyek nem is rád tartoznának. A legjobb megoldás az lenne, ha ezért leltároznál a vállalásaid között.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A legváratlanabb helyzetekben találkozol ismerősökkel ma. Ez különösképpen akkor lesz ciki, ha éppen valamilyen titkos projektet készítenél elő. A legjobb persze az lenne, ha a következő napokban egyáltalán nem járnál tilosban, nehogy valami baj legyen. Hétfőn percenként változik a hangulatod, egyszer tele vagy önbizalommal, később minden döntésedet megkérdőjelezed. Viszont ne lepődj meg, ha ezt már a pasid és a barátaid sem tudják követni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ráeszmélsz, hogy mostanában egyáltalán nem volt időd magaddal és az álmaiddal foglalkozni, amik megvalósításától fényévekre vagy. De valójában nem is olyan rossz a helyzet, csak ma látod ilyen borúsan a dolgokat. A legszívesebben mindent felpörgetnél, de persze ez nem megoldható. Ne lepődj meg, ha úgy érzed, hogy ma egy lépést sem tudsz előrelépni. Várd meg a megfelelő időt, amely hamarosan elérkezik majd!

Heti horoszkóp

Légy az idő ura (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétfőn olyanok zavarhatják meg a köreidet, akik valójában nem is értenek ahhoz, amit csinálsz. Mindenki belebeszél a dolgodba, és úgy tesz, mintha jobban tudná nálad, hogy mit és hogyan érdemes tenned. Nem kell hallgatnod ezekre a külső tanácsadókra, hiszen ők sokszor valóban nem is tudják, hogy mit beszélnek. Csak arra hallgass, akinek adsz a véleményére!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Sok időt töltöttél olyan emberekkel, akikkel csak nem régóta vagy jóban. Ezt viszont a régi barátaid nehezményezik, és most már többször szóvá is tették. Ha nem akarod őket elveszíteni, a ma estét töltsd velük! Az időzítéssel vannak problémáid ma. A dolgokat túl korán vagy túl későn kezded, de valahogy nem sikerül éppen jókor belevágni a feladataidba. Fontold meg a lépéseidet!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Minden perc, amit a barátaiddal töltesz, gyógyító erejű. Hétfőn szánj időt a szeretteidre, a hozzád legközelebb álló barátnőidre, és ne rohanj olyan sokat, mint amennyit egyébként terveztél volna vágtázni ma. A munkával kapcsolatos találkozóid mind szuperül sikerülnek, meggyőző vagy és nagyon jó a kisugárzásod, viszont a magánéletedben nagyon könnyen félremehet a kommunikáció, ha nem figyelsz oda.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nem is sejted, milyen sok erő és lehetőség rejlik ebben az egyszerű szóban: „Nem.” Ma tanulj meg nemet mondani, és bátran utasíts el mindent, amire nincs szükséged. Ki az, aki régen mindig segített, amikor bajban voltál, megnyugtatott, amikor minden az idegeidre ment? Na, ez a barátnőd most nincs túl jól, és valószínűleg te tudnál neki a leghatékonyabban segíteni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top