nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 04. 03.: Hidd el, hogy azzal senkinek sem ártasz, ha élvezed az életet!

Ne hagyd, hogy a folytonos aggódásod akadályozzon abban, hogy önfeledten szórakozz!

Kos

Köss békét magaddal és a világgal is. Talán nincs is rá okod, hogy haragudj mindenkire körülötted, és elengedhetnéd az összes fájdalmat, amit érzel. Lehet, hogy mostanában túl sokan bántottak (és persze az is lehet, hogy te is bántottad őket). Ne azt keresd, ki a hibás, inkább koncentrálj a békére a napi horoszkóp tanácsa szerint! Vasárnap a pénzügyeid körül forognak a gondolataid, és nem is hiába. Ha jól okoskodsz, hamarosan össze tudsz hozni még egy miniszabit egy szuper helyen!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Tanuld meg becsülni magadat és nyugodtan mondj nemet! Van benned késztetés arra vonatkozóan, hogy mindig igent mondj mindenre, de valahol a lelked mélyén te is érzed azt, hogy ez így nem lesz jó. Értékeld magadban azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyeket máskor talán szeretnél megváltoztatni. Készülj fel, ma ugyanis többször el fog akadni a szavad, olyan szuper híreket hallasz. Ugye, hogy megérte olyan korán kelni?

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Tele vagy ma kreatív ötletekkel, aminek a legjobban a környezetedben lévő gyerekek örülnek. Mesélsz, kreatívan játszol, szórakoztatod őket, és ez igazán feldobja a vasárnapotokat. Estére merülj el a kedvenc időtöltésedben: szóljon ez a nap a romantikáról. Hidd el, a kedvesed sem lesz ellene, pláne ha sok kényeztetést ígérsz neki! Egy kellemes masszázs, érzéki zene vagy akár egy pohár bor melletti vacsora bőven megteszi.

Lány fotelban

Lazíts! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap csendre van szükséged ahhoz, hogy meghalld a saját gondolataidat. És ahhoz is, hogy végre meg merj szólalni. Egy kisebb családi konfliktus alakul ki délután, aminek csak te tudsz majd véget vetni. Ehhez az kell, hogy a sarkadra állj és mondd ki, amire gondolsz, ami zavar. Ha így jársz el, akkor végre tisztában lesznek azzal, mi az, ami számodra nehézséget okoz és végre meg tudjátok beszélni és pozitív irányba tudtok fordulni. Estére megnyugszanak a kedélyek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A párod ma kissé feszült lesz. Zavarja, hogy befolyásolod, te ideges leszel, hogy nem hagyja magát irányítani. Ahelyett, hogy a lelki játszmákhoz fordulnál, válaszd az egyenes utat: mondd el, ha valami zavar és ne nyafogj. Ha ma megpróbálod mások gondolatait kitalálni, lehet, hogy kicsit félrevezeted magad. Érzelmeid helyett inkább hagyatkozz az észérvekre! Ha pedig valaki nem azt teszi, amit szeretnél, döntsd el, hogy elfogadod-e így vagy sem.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Zavarnak a függő viszonyok. Ma hajlamos lehetsz arra, hogy hárítsd az összes olyan ajánlatot, felkérést, javaslatot, amelyekben azt érzed, hogy elkötelezettséggel járnak. Természetesen érdemes megtartanod a függetlenségedet, de azért nem kell mindent és mindenkit feláldoznod az oltáron. Engedd meg magadnak, hogy némi kötöttséged legyen. Még szerencse, hogy jobb lábbal keltél fel, és reggel óta le sem lehet törölni a mosolyt az arcodról. A mai nap ráadásul tökéletes alkalom arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Néha elcsodálkozol, hogy egyesek milyen kevés tehetséggel milyen sokra viszik. Ez ma is sűrűn az eszedbe juthat. Tudod, mi az általad kevés tehetséggel megvádolt emberek titka? A kitartás, a szorgalom és a szenvedély. A mai nap jó alkalom arra, hogy elhatározd magad, és kijelöld azt a területet, ahol több kitartásra van szükséged. Dolgozik benned a megfelelési vágy is, pedig a hozzád közel állók úgy szeretnek, ahogy vagy. Ne akarj feltétlenül másnak látszani!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kicsit kényelmetlenül érzed magad abban a szituban, amibe csöppentél vasárnap. Próbálj meg lazítani, és nagyobb bizalommal fordulni mások felé. Miért kell valamit egyszerűen csinálni, ha csinálhatod bonyolultan is? Ugye, hogy ez lesz a mai jelmondatod? Még nem késő úgy döntened, hogy mindent leegyszerűsítsz, és mindenben a könnyebb megoldást keresed. Délután menj ki a szabadba és sétálj egy nagyot.

Túrázó lány

Nézz előre! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A teljesen felesleges kérdések napja virradt rád ma. Hajlamos vagy olyan felesleges részletekben elveszni, amelyekhez igazából semmi közöd, és amelyek valójában teljesen lényegtelenek is. Ahelyett, hogy ezekkel az apróságokkal foglalkozol, jobban tennéd, ha inkább a környezeted megújításának szentelnéd az időt. Itt a tavasz, ideje átnézned a ruhatárad és a téli cuccokat elrakni a szekrény aljába. Dobd fel a lakást is színes kellékekkel!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyan egyszerű a dolgod vasárnap: amikor az egyik családtagod mond valami butaságot, azt egész egyszerűen engedd be az egyik füleden, majd engedd ki a másikon. Nem kell azon gondolkodnod, hogyan mondhatott ilyet. Nem kell azon fáradoznod, hogy felvilágosítsd. Ha ma megpróbálod mások gondolatait kitalálni, lehet, hogy kicsit félrevezeted magad. Érzelmeid helyett inkább hagyatkozz az észérvekre!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Kotta nélkül is tökéletesen játszol. Persze, ha eddig nem tudtál zongorázni, ma sem fogsz tudni, nem erről van szó, hanem arról, hogy most nem kellenek leírások, szakkönyvek és receptek azokhoz a dolgokhoz, amikhez máskor kellettek. Ma önállóan is megteheted, és ha eddig tanácsra szorultál kommunikációs kérdésekben, most minden tanács nélkül is elboldogulsz.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap a legszívesebben átaludnád a napot. Ha ezt nem is teheted meg, arra legalább lesz lehetőséged, hogy egy kicsit magadban legyél. Az egyedülléted a haditervkészítés ideje. Lehet, hogy először képtelenségnek tűnik egy átfogó terv elkészítése, de gyorsan rájössz, hogy van benne logika. Hajrá! Lelkesítsd fel a barátnőidet is, lehet, hogy néhányuknak jól jönne egy lelkifröccs.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top