nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 04. 11.: Betemet a sok munka

Még csak hétfő van, de téged máris betemet a munka. Ne mérgelődj, inkább készíts tervet. Szuper ötleteiddel mindenkit leveszel a lábáról a napi horoszkóp szerint.

Kos

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin segíts, mert úgy látod, kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez jel számodra a napi horoszkóp szerint, hogy nem kell nyomulnod. Van neked is elég teendőd, ne pazarold az idődet olyanokra, akiknek nincs rád szükségük vagy nem kérnek belőle! Munkahelyeden egy olyan extra feladatot kaphatsz, amit eddig még sosem csináltál. Először megijedhetsz, de minél jobban beleásod magad, annál jobban élvezed majd. Sőt arra is rájöhetsz, hogy sokkal több mindenben vagy jó, mint hitted!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ne stresszelj azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyekben nem vagy kompetens, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést. Maradj ki minden dologból, amihez még túl „kicsi” vagy, hisz olyasmiért kellene felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen. Ez pedig felesleges teher. Figyelj az indulataidra, mert az idegesség agressziót vált ki belőled. Ne feledd, az is annak számít, amikor a másikat pont a gyenge pontján kritizálod és akkor is támadod verbálisan, amikor már megaláztad. Nem tenne jót a karrierednek egy ilyen kirohanás!

Sok munka (fotó: Unsplash)

Sok munka (Fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár a kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni. Ma szerelemfronton nagy meglepetés érhet! Egy olyan sráccal futhatsz össze, aki korábban sokat jelentett neked, de nem lett belőle végül semmi komoly. Most is teljesen összezavarhat érzelmileg, persze csak ha hagyod!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket. Így időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nemigen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe vágj bele, ami talán életed nagy kalandja lehet! Hihetetlenül feszült voltál mostanában, még magadat is nehezen viselted el, de ma ez egy csapásra megszűnik. Végre sikerül egy sor nyomasztó feladattól megszabadulnod, és végre fellélegezhetsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hétfőn egy felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak irántad emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem tudsz vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő tapasztalatod. Van egy férfi, aki régóta tetszik neked. Egyszer tegyél kivételt, és kezdeményezz te! Talán csak egy kicsit bátortalan és a kezdő lökésre van szüksége, viszont ha túl sokáig vársz, előfordulhat, hogy egy másik csaj bátrabb lesz és lecsap rá előtted.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mostanában elég lazán vettél mindent, a melóban is csak a minimumon teljesítettél. Ez néha belefér és teljesen érthető is, de most már ideje rákapcsolnod, ha nem szeretnéd, hogy a főnököd kiakadjon rád. Szuper ötleteid vannak, felkészült vagy, mégis egy pillanat alatt el tudnak bizonytalanítani a munkatársaid is. De legbelül mit érzel? Tényleg jók az ötleteid? Ha így gondolod, nyomd végig, győzd meg őket!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Eljött a megfelelő alkalom, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, most megmutathatod a kreativitásodat és a tehetségedet. Ügyelj azonban arra, hogy ne vidd túlzásba, próbálj szerény maradni, mert a nagyképűség sehova nem vezet. Ma különösen nagy jelentősége van annak, hogyan kommunikálsz. Rengeteg félreértéstől és plusz melótól megkímélheted magadat, ha egyértelmű vagy és többször is visszakérdezel, ha te nem vagy biztos egy információban.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valaki meglep valamivel, nem számítottál rá, főleg nem ettől a személytől. Épp ezért különösen jól esik, nagyra értékeled, pedig ez mások számára jelentéktelennek tűnik. Légy hálás ezekért a pillanatokért és tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándék az, ami valóban értékes és hasznos is. Szép kis nap ez a mai!

Heti angyalhoroszkóp

Édes élet (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mielőtt józan ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetősége, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat bukjál. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kinőttél már a hiszékeny, naiv kislánykorból, megvan a megfelelő élettapasztalatod, hogy ne higgy el mindenkinek mindent. Differenciálj, kitől, mit és hogyan hallasz, mert nem biztos, hogy van valóságalapja annak, amit mások mondanak hihető történetbe csomagolva. Mielőtt feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan az információ, hiszen, ha a probléma gyökerét megtalálod, kiderül az igazság is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Régóta várod a visszaigazolást valamivel kapcsolatban, s most végre hétfőn megérkezik, mi több, az számodra kedvező! Nemhiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni, az elültetett fa zamatos gyümölcsöt termett! Sajnos kiderülhet, hogy olyan személlyel osztottad meg az egyik titkodat, akivel nagyon nem kellett volna, ugyanis teljesen mástól hallod vissza a sztoridat. Ez most pont az a szitu, hogy nyugodtan számonkérheted, ne tartsd magadban!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma úgy érzed, kevés volt a hétvége arra, hogy összeszedd magad lelkileg és fizikailag. Épp ezért, amennyiben szükségét érzed, hosszabbítsd meg a hétvégét, hisz ha nem töltődsz fel időben, nem fogod bírni a kiképzést és a nagy hajtást, ami a héten vár rád. Menj el egy kicsit, kapcsolódj ki, hisz annak semmi értelme, hogy betegre hajszolod magad! Az energiák pedig nem termelődnek maguktól újra, neked kell megtalálnod azt a forrást, amelynek révén ismét a régi, lendületes formába kerülhetsz! Jó idő van, menj feküdj ki a napra vagy egyszerűen menjetek el este a barátnőiddel sétálni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top