nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp Húsvét hétfőre

Napi horoszkóp 2022. 04. 18.: Húsvéti kapkodás

Neked ismét az előkészületekről és mások kiszolgálásáról szólhat a Húsvét. Kivéve, ha végre a sarkadra állsz és nem hagyod magad!

Kos

A hétfői nap alkalmas a tehetséged kibontakoztatására. Bármihez érzel késztetést, most megmutathatod, mit tudsz. Jelenleg szinte nincs olyan terület, ahol ne lehetnél sikeres. Különleges vonzerővel rendelkezel Húsvét napján a napi horoszkóp szerint. Mindenki felfigyel rád, sokan a bizalmukba is fogadnak, sőt, még tanácsokat is adhatsz. Igazságérzeted magas fokon áll. Délután mindenképpen pihenj, legjobb lenne erdős terepen tölteni az időt, árnyékban.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Anyagi helyzeted elég jól alakul. Vigyázz, hogy különösképpen ne dicsekedj vele, mivel néhány távolabbi családtagod jelentkezik, és pénzt kér. Osztogatás helyett képezz inkább tartalékot. Ha éppen külföldön tartózkodsz, új ismeretségeket köthetsz, és szükséged lesz a nyelvtudásodra is. Most azonban egyszerű, halandzsa szövegekkel nem úszod meg. Egész nap kedvesség, jó hangulat jellemez.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Most még a nehezebb körülményeket is élvezed. Valószínűleg sok fizikai erőre lesz szükséged hétfőn, hiszen Húsvétkor nálatok gyűlik össze a rokonság. Próbára teszi az energiádat egy tanfolyam vagy egy külföldi szakmai út. Különösen a nap közepén kell állnod a sarat. Ügyes vagy, hiszen mindenből kidumálod magad. Ahol nincs meg az alapos tudásod, ott kedves könnyedséggel veszed le a lábáról a másik felet. Jól forgatod a szavakat.

Húsvéti nyulak

Húsvéti nyulak (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Elmondhatod magadról, hogy te vagy a legvonzóbb nő. Élvezed is, hogy körülrajonganak a férfiak. Persze nem csak a srácok keresik a társaságodat, hanem a barátnőid is szívesen mutatkoznak veled. A társaságodban mindig történik valami érdekes. A nap elején anyagi ügyek foglalkoztatnak. Szeretnél kicsit szabadabban lélegezni, ha pénzről van szó. Az este szexis hangulatban leszel, aminek a partnered is nagyon örül.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Addig üsd a vasat, amíg meleg! A mondás ebben az időszakban a hivatásod területére érvényes. Nagy eredményeket érhetsz el. Vezetőalkat vagy, és ezt a döntéshozók is észrevették. A vezetés azonban nem egyenlő a törtetéssel, tehát próbálj mértéket tartani, és intelligensen vállalni a megmérettetést. Lehetőséged lehet egy különleges országba utazni, indulás előtt azonban alaposan készülj fel!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ugye ismered a takarékosság aranyszabályát? Ne ugorj bele minden vásárlásba, ugyanis veszély leselkedik a pénztárcádra. Nem kell Húsvétkor sem túlköltekezni. A hivatásodban nem könnyű a helyzet, de képes vagy legyőzni a nehézségeket. Lehet ez egy vaskezű főnök vagy más, kellemetlen szituáció. Minden megoldódik, ha valóban akarod. Gondolkodj józanul, és visszavonulás helyett inkább vedd fel a kesztyűt!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyetlen buli sem múlhat el nélküled, minden szabad percedet társaságban töltöd. Igazi party girl leszel egy húsvéti összejövetelen. A felelőtlen kalandokat azonban ne bánd! Utólag már felesleges. Építs be magadnak egy kis vészcsengőt, ami megszólal, ha túl messzire mennél a szórakozásban. Az este második felében, ha eredményre vágysz, bújj jó kislány bőrébe!

Kislány húsvéti nyuszival

Húsvéti nyuszival (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzelmileg és határozottságban is te viszed a prímet kettőtök közül. A pasidnak fontosabbak a kényelmi szempontok, te azonban szívesen kezdeményezel. Munkahelyeden nélkülözhetetlenné teheted magad. Olyan nagy benned a kitartás, és annyi ötlettel állsz elő, hogy a főnököd csak kapkodja a fejét. Ma szervezz egy csajos délutánt. Egészen felfrissülsz egy kis dumálástól.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Jó a hangulatod, pozitívan szemléled az életet. Úgy gondolod, előtted nincs akadály. Valóban így is van. Pasikkal te vagy a kezdeményező. Egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Élvezed, hogy te irányítod az eseményeket. A buliban te lehetsz a sztár, még az sem zavar, hogy reggel alig bírsz felébredni. Ilyenkor mosolyogj a tükörbe, és gondolj vissza az esti hódításokra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A kedvesed továbbra sem akarja elfogadni, hogy számodra a munka, a hivatás legtöbbször az első helyen áll. Nem veszi észre, hogy mindezek mellett te ugyanúgy gondoskodsz a szórakoztatásáról, ápolod a lelkét. Talán a Húsvét miatt van nagyobb figyelemigénye. A pasik már csak ilyenek. Nagy lehetőségeid vannak a hivatásod területén. Amennyiben kellő felkészültséggel és diplomáciával közeledsz a főnöködhöz, fantasztikus eredményt érhetsz el.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fontos, hogy ragaszkodj az elhatározásaidhoz, a pénzt pedig ne engedd kifolyni a kezeid közül. Az rendben van, hogy meg akarod mutatni, mi mindenre telik, de a rokonok indokolatlan nyúzásának ne engedj. Bármilyen kedves is egy testvér, tanuljon meg ő is dolgozni és gazdálkodni. Pasik terén egyre izgalmasabbak a nap történései. Többen is versenyben vannak, te pedig mindegyikkel szeretnél egy randit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Személyiséged kedvező, pozitív változásokon megy át. Nyugodt vagy és sokkal összeszedettebb, mint korábban. Fontos, hogy megtartsd a barátaidat, és az új ismerősök sorából is ápold a kapcsolatot azokkal, akik az életedet majd előbbre vihetik. Pasikkal szemben gyakran lehetsz kishitű. Az nem baj, ha valaki nem omlik azonnal a lábad elé. Türelemmel, kedvességgel sokra viheted.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top