nlc.hu
Horoszkóp
Pénteki horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. 12. 16.: Bátran kezdj új fejezetet!

Munkahelyeden egy nagyon izgalmas feladattal bíznak meg.

Kos

Változásra vágysz a napi horoszkóp szerint. Érdemes alaposan átgondolnod, hogy pontosan milyen területen reméled az új dolgokat. Ha már világos számodra, akkor nyiss csak új fejezetet. Ha párkapcsolatban vagy, kedvesed nem győz ma kedveskedni neked, ami nem is csoda, hiszen vonzó kisugárzásodnak nem lehet ellenállni. Te se felejtsd el őt kényeztetni.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma csodásan alakulnak a dolgaid, és nagyon jó hetet zársz. Feladataiddal időben végzel és otthon is kellemes órák várnak rád. Kedvesed estére meglepetést tartogat számodra. Lehet, hogy elvisz vacsorázni, vagy mozi, színház is lehet a programban. Amennyiben szingli vagy, jobban teszed, ha nyitott szemmel jársz és észreveszed a jeleket, melyeket egy kollégád sugárzik feléd.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ne aggódd túl a dolgokat, nem kell végre agyalnod az anyagi helyzeteden sem, mert egyre stabilabb. Új munkahelyi feladatra is számíthatsz, de ma is bebizonyítod, hogy mennyire talpraesett vagy. Párban egy harmadik személy miatt lehet féltékenységi vitátok, de csak a mumus mondatja veled a dolgokat. Magad is tisztában vagy vele, hogy megbízhatsz a kedvesedben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Forradalmi ötleted támad egy feladat elvégzésére a munkahelyeden. Főnököd és kollégáid körében is hatalmas elismerést váltasz ki. Engedd hát, hogy megünnepeljék a sikereket, hiszen megérdemled. Ha még nem élsz együtt pároddal, ma szóba kerülhet egy közös lakásba költözés. Régóta vágytál erre, így hát boldogan vágtok bele a tervezgetésbe. Szingliként meglepetésként ér, hogy ki hozza tudtodra rajongását.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Gyorsan végzel ma a feladatokkal, így hirtelen nem is tudod, mit kezdj a felszabadult idővel, hogy ne szúrjon szemet a főnöködnek. Töltsd el hasznosan, foglalkozz azzal, hogy megtervezed az esti programot a barátaiddal. Úgy is imádsz szervezkedni, lepd meg hát őket valami frappáns, izgalmas programmal. Szerelmeddel egy régi félreértést sikerül tisztáznotok. Szingliként a randiappon húzd jobbra bátran azt, aki megtetszik.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Délelőtt elfoglalt leszel és azt sem veszed észre, hogy már mindenki elment ebédelni. Nem kell azonban túlhajszolnod magad, inkább kérj segítséget, ha úgy látod, fejedre nőnek a feladatok. Meglátod, így gyorsan végeztek és délután már együtt ülhettek egy bárban. Ha párban élsz, egy kellemes kiruccanás teszi még színesebbé a hétvégét. Hagyd, hogy magával ragadjon az élmény.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénteken új ismerősre teszel szert, akit egy barátnőd által ismerhetsz meg. Akár még barátság is lehet a dologból, de azért légy óvatos, nem kell rögtön első alkalomra beavatni a legféltettebb titkaidba. Kedveseddel most nagyszerűen működik a kommunikáció. Ha egyedülálló vagy, itt lenne az ideje a péntek estéket a könyvek helyett a szórakozóhelyeken tölteni. Öltözz fel csinosan és irány a város!

Mosoly

Csak derűsen! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Akár egyedülálló vagy, akár párban élsz, nálad most minden a szívügyek körül forog. Szerelmeddel a harmónia jegyében telik a péntek. Együtt fedezitek fel a karácsonyi vásárt, ahol a forralt bor és a mézeskalács illata kerít hatalmába benneteket. Nem is kell több egy kellemes naphoz. Ha még egyedülálló vagy, szintén egy vásári forgatag lehet a helyszíne egy új kapcsolat kezdetének.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Megint túlköltekeztél, így nem állnak túl jól a pénzügyeid. Az estét szánd arra, hogy alaposan átgondolod, mire költöd a pénzed. Ha sikerül, akkor a jövőben sokkal hatékonyabban spórolhatsz, és többet sikerül félretenned. Szerelmeddel kisebb felesleges vitába bonyolódsz, de egy kompromisszum segít áthidalni. Ha még várod a párod, egy online randioldal hozhat váratlan sikert.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma is sikerült túlvállalni magad, így nem csoda, hogy délutánra teljesen kimerülsz és semmi másra nem vágysz, csak aludni. Ne is szervezz így mást. Érdemes otthon zuhanyzás után azonnal ágyba bújni, hogy végre kipihend magad. Amennyiben kapcsolatban élsz, ebben most szerelmed is partner lesz és örömmel bújik hozzád, hogy filmezzetek és pihenjetek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Imádod a munkát, így ma elégedettséggel tölt el, hogy munkahelyeden végre egy nagyon izgalmas feladattal bíznak meg. Hiába van péntek, te örömöd is lelheted benne. Szíved választottjával most több időtök lesz egymásra, ami jót tesz kapcsolatotoknak, mivel már régóta feszültséget szült az állandó külön töltött idő. Ha még várod a párod, egy izgalmas flört várhat rád ma este.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Egy távoli rokonoddal futsz össze a délutáni órákban. Noha rég nem találkoztatok, onnan folytatjátok, ahol annak idején abbahagytátok. A kapcsolatodban egyre több a feszültség. Úgy érezheted, hogy ezt nem bírod tovább. Amennyiben nem sikerül közös nevezőre jutnotok, ideje lenne elgondolkodni a jövőtökön is. Csak akkor fektess bele energiát, ha még úgy érzed, megmenthető a kapcsolat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top