nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 13.: Ne engedj ma teret a babonának!

Napi horoszkóp 2023. 01. 13.: Ne engedj ma teret a babonának!

Hallgass a megérzéseidre, és a csillagokra! Tedd a dolgod, függetlenül attól, hogy péntek 13-a van vagy sem.

Kos

Ne pánikolj, hogy péntek 13-a van, mert ez neked abszolút nem fog szerencsétlen napot hozni a napi horoszkópod szerint. Igyekezz kézben tartani, és elintézni mindent a hétvége előtt. Egy örömteli hír is van a láthatáron, ami megalapozza a vidám hétvégéd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A babonával nem kell foglalkoznod, a pénzzel azonban óvatosabban kellene bánnod. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér – ez legyen a mai napi mantrád. Nem most van itt az ideje, hogy túlköltekezd magad, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nagyon belefeledkezel a munkába mostanság, de a sok befektetett energia és lemondás megfog térülni. Remek terveid vannak, és nem csak a karrieredben, hanem a magánéletedben is. Haladj tovább ezen az úton.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Próbálj meg többet kommunikálni a hétvégén szeretteiddel, barátaiddal. Neked is vannak olyan problémáid, amiket kibeszélnél magadból. Ne csak te adj jó tanácsokat, te is halld meg a hozzád közelállók véleményét. Hidd el, nem mondanak rossz dolgokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem igazán élsz mostanában társasági életet, és a munka körül forog minden. Igazából ez nincs is ellenedre, és az sem árt, ha félre tudsz tenni egy kis pénzt. A péntek 13-al ne foglalkozz, mert nyugodtan hozhatsz döntéseket fontosabb kérdésekben is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Napi horoszkóp 2023.01.13.

(Fotó: Getty Images/Oakozhan)

Szűz

Most kicsit elszaladhat veled a ló. Ha balszerencse uralkodik körülötted, azt többnyire magadnak köszönheted. Fontos, hogy elfogadd, hogy nem minden úgy van, ahogy te akarod. Ha valaki ellent mond neked, ne azzal kezdd, hogy egyszerre letámadod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem kell félned semmitől, mert ez a nap csendesebb lesz, mint a többi. Igazából nem is bánod, ha egy kis unalom van körülötted. A hétvégén is pihenj, nem szabad túlhajszolnod magadat semmivel. Ha új feladatok felé szeretnél fordulni, akkor inkább várj velük egy picit, és gondolj át mindent alaposan.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem igazán szeretnél ma senkivel se foglalkozni önmagadon kívül. A feladataid elvégzése után az lenne a legjobb, ha ki tudnád kapcsolni az agyadat végre. Persze ha kitűztél valami célt, azt ne engedd el.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Van néhány viharfelhő feletted, de a könnyed stílusoddal könnyedén el tudod űzni őket. A szellemességed könnyen át tud vezetni a szürke hétköznapokon. Igazából észre se vennéd, hogy péntek 13-a van, ha nem hívják fel rá a figyelmedet.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy néz ki nem igazán lesz ma egy nyugodt perced sem, mert ma valaki súlyos terhet tesz rád. Hétvégén mindenesetre próbálj pihenni, mert fel kell töltődnöd.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagy dilemmában vagy. A döntéseid nagyban fogják befolyásolni a jövőt, úgyhogy nem ártana mások tanácsát is kikérned, és megfogadnod. Később egy nagy feladat is próbára fog tenni, de ha a helyén van az eszed és a szíved, akkor nem lesz baj!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Sok feszültség gyülemlett fel benned, és a nem a péntek 13 miatt. Oda kell figyelned, hogy ezt ne a családodban vezesd le. Nagy szükség lesz a türelmedre és a józanságodra. Ha le tudtad zárni ezt a napot, vagyis inkább túl tudtad élni, akkor végre koncentrálhatsz a hétvégére.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top