nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 26.: A kényelmetlen kérdések napja

Napi horoszkóp 2023. 01. 26.: A kényelmetlen kérdések napja

Ma minden kényes, cikinek tartott dolog előkerülhet. De nem kell szégyenkezni, vannak ilyen napok, izzasztó szituációk.

Kos

Ma egy szokatlan álomból ébredhetsz, és könnyen lehet, hogy a megértése egy ideig titok marad, bármennyire is szeretnéd megfejteni. Ne feledkezz meg róla és légy egy kicsit türelemmel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma viselkedj megértően, amikor valaki hozzád fordul a problémájával és igyekezz csendben végighallgatni anélkül, hogy véleményt mondanál arról, ami elhangzik. Légy támogató és segítőkész, ne szembesítsd a hibáival.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2023.01.26.

(Fotó: Getty Images/Five)

Ikrek

Minden egyszerűbb és gyorsabb, ha van segítséged és ezt ma te is megtapasztalhatod, ha lesz benned elég bátorság ahhoz, hogy a környezetedet is bevond a munkába, ami rád vár. Ne tartsd cikinek a segítségkérést.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy kevésbé kényelmes helyzetbe találod magad a baráti körödben. Elkotyogsz egy titkot, ami a másik párnál azon nyomban vitát szül. Szégyelled magad, de már késő bánat. Tanulj az ilyen helyzetekből! Hallgatni néha arany!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma új képességekre tehetsz szert a számítógép előtt, de ehhez sok türelemre és nyitottságra lehet szükséged. Tartsd szem előtt, hogy minden, erre a feladatra szánt perc csak téged szolgál.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma vékony jégen táncolhatsz, amikor egy társaságban, vagy a családban kényes témák kerülnek terítékre. Nagy szükség lehet most a lélekjelenlétedre, és az odafigyelésedre, hogy tudd, mikor kell hirtelen témát váltani, mielőtt felforrósodik a talaj mindenki lába alatt.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma lehetőséged lesz arra, hogy csiszold a tudásodat, hogy fejlődj. Hamarosan úgy alakulhat, hogy mindez komoly előnyt jelent másokkal szemben egy fontos projektben, ami neked plusz pénzt fog hozni a konyhára.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma egy eseményen, vagy találkozón nem csak szemeddel, hanem a megérzéseiddel is tájékozódnod kell, ha jól akarsz megítélni egy helyzetet. Próbálj résem lenni, és elkerülni a kínos helyzeteket.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy elkerülhetetlen változás van a levegőben körülötted és lehetnek olyanok a környezetedben, akik szeretnék felgyorsítani az eseményeket. Ha te viszont úgy gondolod, hogy lassabban kellene haladni, akkor csak azért, mert ezt elvárják tőled, ne menj bele semmibe, legalábbis ne hozz hirtelen döntéseket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai nap tartogat számodra egy izgalmas találkozást, de a dolog nem fog megtörténni magától. Neked is tenned kell érte legalább annyit, hogy esélyt adsz a sorsnak, hogy rád találjon.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma erősek lehetnek benned a kreatív energiák, így a napot töltsd el valamilyen alkotómunkával, ha lehet. Meglásd, a rengeteg ötlet, belefektetett energia megfog térülni!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Kemény döntések előtt állsz és ügyelned kell arra, hogy helyesen válassz. Figyeld a tényeket, de hallgass a szívedre is, hogy a későbbiekben nehogy megbánd a döntésed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top