nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 28.: A konfliktusok napja

Napi horoszkóp 2023. 01. 28.: A konfliktusok napja

Vannak napok, amikor nem mehet minden gördülékenyen. A mai pont ilyen. Készüljetek fel.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma konfliktus léphet fel egy kötelezettséged, vagy egy munkád és a családod elvárásai között. Mivel azonban két helyen nem lehetsz egyszerre, választanod kell. Ebben a helyzetben a kisebbik rossz irányába kellene elmozdulnod. Így sem, úgy sem jössz ki jól.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma rossz hírt kaphatsz, ami feszültséget, haragot generál benned és nagy lehet benned a kísértés, hogy emiatt azt okolod, aki a rossz hírt hozta. Pedig ő csak egy közvetítő, nem tehet semmiről.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egy olyan rossz hírt kapsz, ami a pénzügyeidre is hatással lehet. Mielőtt elfogna a pánik és a harag vegyél egy nagy levegőt és várj! Könnyen lehet ugyanis, hogy a hírek megalapozatlanok és az is, hogy téged valójában nem is érintenek. Nem kell egyszerre konfliktust generálni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a közeledben valaki ingerlékeny hangulatban lesz, ami veszélyes helyzeteket hozhat. Ne vedd fel a dolgokat, inkább térj ki az útjából és főleg, ne vedd komolyan, amit ma mond, vagy cselekszik. Ez a legjobb, amit megtehetsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ha az előtted álló feladatok mennyisége stresszt okoz, akkor nem az a megoldás, hogy mindezt a környezeteden töltöd ki, inkább vállalj kevesebbet. Nem kell mindenkinek megfelelned és nem kell minden helyzetben neked teljesíteni a legtöbbet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Napi horoszkóp 2023.01.28.

(Fotó: Getty Images/John Rensten)

Szűz

Körülötted mostanában nagyon kiélezett a helyzet és könnyen fordulhat elő, hogy a nézeteltérések ma veszekedéssé fajulnak. Arra azért figyelj, hogy ne pont te legyél az, aki miatt kitör a harc.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha az új feladatok egyre csak gyűlnek, miközben a régiek közül még nincs minden készen, akkor nem csoda, ha érzed a nyomást. Vegyél egy nagy levegőt, rendszerezz, meglásd, tisztábban fogsz látni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha késében vagy egy feladattal, vagy netán hibáztál valamiben, akkor könnyen fokozódhat benned annyira a feszültség, hogy a környezeteden vezeted le. Ma ügyelj arra, hogy ne kerüljön erre sor.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Fogadd el a helyzetet, hogy csak önmagadra számíthatsz és azzal gazdálkodj, amid van. Attól, hogy hisztizel, és toporzékolsz, még nem lesz jobb, sőt!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma készülj fel a feszültségekre és a türelmetlenségekre magad körül és arra, hogy mindez könnyedén átragadhat rád is. Védekezz, nincs neked erre most szükséged!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma épp elég feszültség lesz körülötted egész nap, muszáj lesz közben önmagadnak egy kis szigetet varázsolnod nyugalomból. Tervezz olyan programokat, amelyek feltöltenek.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha ma egy kissé ingerlékenyebb leszel. Adunk egy remek tippet: vezesd le inkább a feszültséget egy kis testmozgással. Egy fél óra kocogás, vagy séta egy parkban ma csodát tehet!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top