nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 29.: érzelmes vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 01. 29.: érzelmes vasárnap

A hét utolsó napján a főszerep az érzelmeké lesz.

Kos

A napi horoszkóp szerint könnyen előfordulhat, hogy nehezen ébredsz vasárnap. Az sem lesz meglepő, ha egész nap szinte csak vonszolod magad. Ha álmodtál valamit az éjjel, akkor emlékezz vissza rá és jegyezd le, mert fontos lehet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma valaki nagy hatással lehet rád. Ebből a találkozásból azonban nem feltétlenül születik szerelem, de azért ez is benne van a pakliban. Ha párkapcsolatban élsz, bármennyire is inspirál téged az illető, tarts távolságot, mert baj lehet belőle.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Bármilyen lehetőséget is csillant fel előtted az élet, érdemes átgondolni a döntésedet. Ne felejt el kérdezni, mert elsőre nem biztos, hogy mindenről pontos információ van a birtokodban.

Még több horoszkóp Ikreknek:

2023.01.29. napi horoszkóp

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Rák

Ma jósló álmaid lehetnek. Ezek az álmok fontos üzenetek, még akkor is, ha most minden teljesen zavarosnak és érthetetlennek tűnik számodra. Néhány nap múlva azonban érthetőbb és átláthatóbb lesz majd minden.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nem kell meglepődnöd azon, ha fáradtabban ébredsz a szokásosnál. Lehet, hogy egész éjjel csak forgolódtál és nem aludtál túl jól. Igyál egy jó nagy bögre kávét, bár lehet, hogy ma ez sem lesz elegendő. Igyekezz valahogy túlélni ezt a napot, úgyis vasárnap van, lustálkodj!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Könnyen lehet, hogy ma a párodat éri valamilyen támadás vagy kritika, ami bizonyos szinten téged is. Ha nagyon kiborulna, akkor igyekezz megvigasztalni, megnyugtatni és támogatni őt. De vedd számításba, hogy most nem a te segítségedre van szüksége.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma kifejezetten oda kell figyelned a tested jelzéseire. Lehet, hogy lappang benned valamilyen betegség. Az első jeleket se hagyd figyelmen kívül. Ágynyugalom! Ez legyen a mai jelszavad.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Amit az éjszaka álmodtál, erős és mély nyomokat hagy benned. Minden pillanatára emlékszel és egész nap a szimbólumokat igyekszel megfejteni. Ha görcsösen kutatod, biztosan nem fogsz rájönni a jelentésére. Hagyd, hogy a megérzéseiden keresztül bevillanjanak a válaszok, így mindenre előbb találhatod meg a megoldást.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma legyél éber, illetve lehetőség szerint türelmes, főleg családtagjaiddal. Ne sürgesd őket és ami a legfontosabb, ne veszekedj velük. Komoly kihívást jelent számodra lelassítani egy kicsit, de most meg kell tenned.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma türelmesen hallgass végig mindenkit. Még megszólalnod sem kell, hisz beszélgetőpartnerednek már az is elég, ha elmondhatja valakinek a gondjait. A végén még te is elégedett leszel azzal, hogy milyen beszéltetek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Fura megérzéseid lehetnek ma. Bármire is gondolsz, rendkívül szokatlan érzés kerít hatalmába. Lassíts le egy kicsit, szedd rendbe a gondolataidat, hogy mi mire utal és mit jelent az életedben. Nem feltétlenül találod meg elsőre a válaszokat, ezen nem is kell aggódnod. Minden a maga idejében történik.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ne reagálj ma a piszkálódó megjegyzésekre, hisz a környezeted megteszi ezt helyetted. Történjen ma bármi, te csak élvezd a napot.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top