nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 01. 30.: Sokoldalú hétfő

Napi horoszkóp 2023. 01. 30.: Sokoldalú hétfő

A mai nap mindent lehet csinálni, csak unatkozni nem.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma aztán tényleg semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magad valahogy. Nincs mit tenni: ma mindenképpen vár a munka vagy a tanulás, össze kell szedned magad. Meglásd, változatos feladataid lesznek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vártad már a mai napot, mert fontos feladatok várnak rád. Munka közben azonban csak a párod jár az eszedben. Sajnálod, hogy ma nem vasárnap van.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egy kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy azt érd el nála, amit valóban szeretnél.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Napi horoszkóp 2023.01.30.

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Rák

Nagyon is kedvedre való a hétfő, annak ellenére, hogy sokan utálják. Nem érted és nem is érdekel a többiek problémája. Szükségük lenne ma az érzelmi támogatásodra, amiben te nagyon is kiváló vagy.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szeretnéd jól megrázni a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Ennek ellenére inkább jobban teszed, ha kihasználod a nyugalmat és a csendet. Minden energiádat fektesd a munkádba, rengeteget haladhatsz előre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Nem biztos, hogy ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Leginkább azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, illetve egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző és igyekezz minél kevesebbet kommunikálni.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma egy kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz. Egészen máshol jársz gondolatban. Ma többen is igyekeznek téged visszarángatni a valóságba, de nem igazán járnak sikerrel. Ne veszekedj velük, csak segíteni szeretnének neked.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő kollégák. Nem sok türelmet érzel magadban arra, hogy végig hallgasd őket. Azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában szoktál.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Hétfőn a család okozhat némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, ne kapd fel a vizet. Ugyan bosszantó lehet a viselkedésük, de próbálj a lehető leghiggadtabb maradni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A hétfő igazán klassz lehet számodra. Nem is nagyon érted, hogy a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Ma te lehetsz az, aki lelket önt a többiekbe.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A mai nap lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen fölösleges vitatkoznod, ugyanis nem tudod meggyőzni őket az igazadról. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd rájuk, gondoljanak, amit csak akarnak. Használd az okos enged, szamár szenved elvét, működni fog.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a nap/hét. Szépnek, kreatívnak és rendkívül boldognak érzed magad, ami még a kisugárzásodon is meglátszik. Tele vagy új ötletekkel és tervekkel is.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top