nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 02. 07.: feszültség a köbön

Napi horoszkóp 2023. 02. 07.: feszültség a köbön

Ma nem lesz túl nyugodt napja a csillagjegyeknek. Készülj fel minden eshetőségre.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma semmire és senkire nem vágysz, csak nyugalomra és magányra. Úgy érzed, van mit átgondolnod és valóban így is van. Ha valaki megzavarna, fogd vissza magad, ne harapd le rögtön a fejét.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Érzelmes nap lesz a mai számodra. Kedvetlen vagy és ez a munkahelyen sem javul. Valaki igyekszik kihúzni belőled, hogy mi bánt, de te nem a megfelelő módon fogadod a segítséget.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2023.02.07.

(Fotó: Getty Images/Marcus Millo)

Ikrek

Ma valakinek hajlandó leszel kitárulkozni. Arra azonban vigyáznod kell, hogy mennyire mélyedsz bele a dolgokba. Jobb, ha előbb biztosra mész abban, hogy valóban megbízhatsz-e abban, akinek kitárod a lelked.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy kissé aggódsz a pénzügyi helyzeted vagy üzleti ügyeid miatt. Ha eluralkodik rajtad a káosz, akkor hamar vitába keveredhetsz bárkivel. Nem biztos, hogy ma eltudod kerülni a feszült helyzeteket. Készülj fel, nem lesz könnyű napod!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma könnyedén összevitatkozhatsz bárkivel. Legyen az kolléga, családtag vagy csak egy szomszéd, semmi jó nem sülhet ki belőle. Elmondhatod a problémád, de lehetőséget kell adnod a másik félnek is.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma leginkább a családi ügyek foglalkoztatnak. Figyelj oda a munkádra, mert közben úgysem oldhatod meg a dolgokat. Otthon minden változást megbeszélhetsz a családoddal, megegyezésre juthattok majdnem mindenben, a lényeg, hogy ne szorongj.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma rendkívül hatékony lehetsz a munkádban és mindenféle új ötleted támadhat. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a felmerülő problémákat megbeszéld a kollégáiddal vagy a főnököddel. Viták helyett jobb a béke.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Kellemes meglepetésekben lehet részed kedden. Nem is számítottál egy ilyen izgalmas és érzelmekkel teli munkanapra, jobban alakul, mint azt ébredéskor gondoltad. A többi csillagjeggyel ellentétben, neked egész jó napod lesz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Az átlagosnál nagyobb szükséged van valakire, mint eddig bármikor. A nincs párod, akkor egy barát nyújthat számodra vigaszt, ha pedig van, akkor partnered megteszi, amit ilyenkor elvárnál tőle.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kialakulhatnak elég kemény vitás helyzetek, de ezt most egyáltalán nem keserít el téged, sőt, még élvezni is fogd. Régóta gyűlnek már benned a dolgok, most kiadhatod magadból, ami nyomja a szíved.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Váratlan események történhetnek a mai napon. Indokolatlanul izgatottnak érzed magad, ezért számítanod is kell valami újra. Fontos számodra a személyes szabadság, nem is szeretnél senkihez sem alkalmazkodni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma rendkívül erősek lehetnek az érzelmeid. Előfordulhat otthoni súrlódás, de egy izgalmas dolog is felkavarhatja az állóvizet. Ha túlságosan felhevülne a helyzet, akkor is figyelned kell arra, hogy te irányíts.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top