nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 02. 16.: A káosz napja

Napi horoszkóp 2023. 02. 16.: A káosz napja

Lesznek csillagjegyek, akiknek ma kicsúszik a kezeik közül az irányítás.

Kos

A napi horoszkóp szerint szerencsésnek érezheted magad, mert viszonylag jól érzed magad. A környezeted viselkedése azonban nagyon is bosszanthat téged. Próbáld kívülről szemlélni a többieket és a dolgokat. Türelemből is példát mutathatsz ma mindenkinek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jól tennéd, ha minél többet pihennél. Ellenkező esetben csak tovább nő a feszültség benned, ami sem neked, sem a párkapcsolatodnak, sőt, a környezetednek sem tesz jót. Légy minél rugalmasabb, ne ragaszkodj ma semmilyen elgondolásodhoz sem.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma valójában az lenne a legokosabb ötlet, ha ki sem mozdulnál otthonról. Ha mindenképpen muszáj útra kelned, akkor legyél nagyon óvatos és körültekintő a közlekedésben.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma a nagy gondolatok, ötletek és újítások napja lehet számodra, hiszen mindenről eszedbe juthat valami, ami talán használható és megkönnyíti a mindennapjaidat. Talán nem mind olyan ezek közül, amellyel érdemes is foglalkozni, de arra mindenképpen érdemesek, hogy feljegyezd őket. Arra figyelj, hogy rendszerezd a gondolataid, különben elfog uralkodni a káosz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma nagyon türelmesnek kell lenned, főleg a pároddal. A nehézségeket azonban a higgadtsággal el is kerülheted. Ne haragudj a párodra semmiért, ezúttal nincs rá okod. Rossz hangulatod miatt ne bonyolódj bele a vitákba.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Csütörtökön sokan lehetnek most körülötted olyanok, akik türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek a szokásosnál. Higgadtságodat nem szabad elveszítened, most leginkább nyugalomra és pihenésre lenne szükséged. Vonulj félre, ha máshogy nem megy, de ne bonyolódj bele semmibe.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Napi horoszkóp 2023.02.16.

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Mérleg

Az elégedetlenkedéssel felbosszantod a párodat. Légy türelmes vele és persze magaddal is. A párod véleménye rengeteget számít neked, hallgasd meg őt és fogadd el tanácsait, hisz ő csakis jót akar neked és mindezt hatalmas szeretettel teszi.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma egyáltalán nem leszel a topon, mondhatni eluralkodik a káosz a napodon. Talán több munka szakadt a nyakadba, mint ahogy azt a hét elején vártad. Ha utol szeretnéd érni magad, akkor kérj segítséget a párodtól vagy a családodtól, nem kell mindent egyedül csinálnod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, amely nagyban megkönnyítheti a munkátokat. Mindennel végezhetsz még ma, de ne felejtsd el megköszönni a segítséget.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Nem mindegy, hogy ma hogyan fogalmazol. Ami számodra világos és egyértelmű, nem biztos, hogy a többieknek is az lesz. Ne bosszantsd fel magad ezen, hisz nem arról van szó, hogy nem is akarnak megérteni téged. Maradj higgadt és fogalmazz egyértelműbben!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha valamibe beleteszed az energiát, a munkát, annak előbb, vagy utóbb mindig meglesz az eredménye. Ma egy olyan nap jöhet el az életedben, amikor egy siker, ha később is, mint remélted, végre igazolhatja az elmúlt időszakod erőfeszítéseit.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor szavakkal bár, de kényszerítened kell valakit, hogy azt tegye, amit te szeretnél. Bár nem kenyered az ilyen erőszak, vannak helyzetek, amikor nincs más út. Ne bánkódj miatta, ha azt teszed, amit kell!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Lehet, hogy ma olyan munkát kell elvégezned, amihez igénybe kell venned a környezeted segítségét is. Most megmutatkozhat a szervezőkészséged, hiszen rá kell venned a szeretteidet, hogy olyasmivel foglalkozzanak, amelyet annyira nem kedvelnek. Túl nagy lesz a felfordulás? Igen, erre az eshetőségre is fel kell készülnöd!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top