nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 02. 21.: Vitás kedd

Napi horoszkóp 2023. 02. 21.: Vitás kedd

Ha nem vigyázol, a mai nap komoly vitáid lehetnek a környezeteddel. Több csillagjegy ebbe bele is fog futni.

Kos

Természetesen nem minden csillagjegynek alakul majd rosszul a nap. A Kosoknál ma könnyen előfordulhat, hogy a párod olyasmivel lep meg téged, amivel könnyeket csal a szemedbe – legalábbis ezt jósolja a napi horoszkóp. Az örömkönnyeket azonban nem kell szégyellned, nyugodtan engedd ki őket. Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet ma veled, amire még csak nem is számítottál.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nem teszel valami hasonlót, akkor zokon fogja venni és könnyen hatalmas veszekedés lehet a vége.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma kedved lesz sétálni a pároddal. Nagyon jó ötlet, de nagyon figyelj oda magadra. Könnyen megfázhatsz és, ha lebetegszel, akkor csak hosszú kúrát követően tudsz kilábalni belőle és felépülni újra. Te is tudod, hogy a megelőzés mindig sokkal egyszerűbb, mint kezelni a bajt.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma nem igazán találod a helyedet. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt konfliktus robbanna ki a párod vagy épp a munkatársaid és közted, gondold át az érzéseidet. Be fogod látni, hogy túl reagálod a dolgokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki. Ma mindegy, hogy mit mondanak a többiek, te akkor is maradj nyitott a közeledésükre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Kedden résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak. Csak magaddal foglalkozz, minden megjegyzést engedj el a füled mellett.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Napi horoszkóp 2023.02.21.

(Fotó: Getty Images/Oliver Rossi)

Mérleg

Ma úgy érzed, meg kellene lepned a párod valami aprósággal, de nem kell túlzásba esned. Ő nem várja el, hogy elhalmozd ajándékokkal, neki csak rád van szüksége. Ha mindenképpen ragaszkodsz terveidhez, akkor inkább vidd el vacsorázni.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma váratlan és igencsak kellemetlen „támadás” érhet. Résen kell lenned és lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát, ezzel pedig elejét veheted a konfliktusoknak. Nem könnyű, de ez a legjobb, amit tehetsz!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld azokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma te lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket. Inkább igyekezz a párodra, családodra fordítani az energiát.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nagyon is hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Koncentrálj a munkára, majd a családra, és az esti pihenésre. Kapcsold ki az agyad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma a közlekedésben legyél rendkívül figyelmes. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid, így kis híján balesetet is okozhatsz!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top