nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 06.: Döcögős hétfő

Napi horoszkóp 2023. 03. 06.: Döcögős hétfő

Ez a hét picit olyan, ahogy a nagykönyvben meg van írva: fárasztó és döcögős.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma a közlekedésben legyél rendkívül figyelmes. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma nagyon is hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Ma inkább a párodra kellene koncentrálnod, hiszen az utóbbi időben nagyon kevés időt töltöttetek együtt.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma te lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld azokat.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A hét utolsó munkanapján váratlan és igencsak kellemetlen „támadás” érhet. Résen kell lenned és lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát. Engedd el a füled mellett a negatív dolgokat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma úgy érzed, meg kellene lepned a párod valami aprósággal, de nem kell túlzásba esned. Ő nem várja el, hogy elhalmozd ajándékokkal, neki csak rád van szüksége. A mai nap a munkában nem lesz túl fényes, de az estéd még jól sikerülhet a barátokkal, pároddal. Készülj közös programmal!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 03. 06.: Döcögős hétfő

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Ma nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki. Igen, ez egy ilyen, döcögős hétfő.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nem igazán találod a helyed. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt konfliktus robbanna ki a párod és közted, gondold át az érzéseidet. Be fogod látni, hogy túl reagálod a dolgokat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai nap sem a munkában, sem pedig otthon nem alakul túl jól. Feszült vagy, ami miatt mindenkivel vitába keveredsz. El kell fogadni, ez nem a te napod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nem teszel valami hasonlót, akkor zokon fogja venni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma könnyen előfordulhat, hogy a párod olyasmivel lep meg téged, amivel könnyeket csal a szemedbe. Az örömkönnyeket azonban nem kell szégyellened, nyugodtan engedd ki őket. Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet ma veled, amire még csak nem is számítottál. Nem is rossz ez a hétfő, igaz?

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top