nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 09.: Ma figyelj a saját dolgaidra!

Napi horoszkóp 2023. 03. 09.: Ma figyelj a saját dolgaidra!

Ma legyen a fókusz a saját dolgaidon. Mindenkinek van mit rendezne!

Kos

A napi horoszkóp szerint ma nagyon szeretnél elmondani valakinek valamit, de hiába beszélsz, ő nem hajlandó megérteni, amit mondasz. Ma sajnos se megértésre, sem egyetértésre nem számíthatsz. Nem kell aggódnod, néhány nap múlva sokkal könnyebb dolgod lesz majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma a lehető legtöbb, amit megtehetsz, hogy csendben és visszafogottan végzed a munkád. Ne üsd az orrod mások dolgába, mert magaddal babrálsz ki. Csukd be a füled és csak a magad dolgára figyelj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Csütörtökön folyamatos ellentmondásba kerülsz magaddal. Ma nem találsz megértő fülekre, így jobb, ha meg se szólalsz. Tegyél lakatot a szádra, így minden a lehető legjobban alakul majd.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ma egy kicsit magányosnak érezheted magad. Csendben teszed a dolgot, de ha valaki megkérdezi, mi a baj, nyugodtan válaszolhatsz neki, ne intézd el annyival, hogy semmi. A kérdező bizony kíváncsi rád, te pedig megkönnyebbülsz.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Tervezd meg előre a következő napjaid, mert így sokkal hatékonyabb tudsz majd dolgozni és haladni. Felkészülten és megfontoltan sokkal többet kihozhatsz a dolgokból.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Tegyél lakatot a szádra, ne avatkozz bele olyan dolgokba, amikhez semmi közöd. Már csak azért se, mert te fogsz kijönni belőle rosszul, a többiek téged vonnak majd felelősségre. Ezt pedig te sem akarhatod.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Napi horoszkóp 2023.03.09.

(Fotó: Getty Images/Qi Yang)

Mérleg

Már jó ideje azon gondolkodsz, hogy mit kellene még tanulnod. Ma jó lehetőségekkel találhatod szembe magad, kiválaszthatod a leginkább hozzád illő tanfolyamot. Nem lesz könnyű a döntés, számodra most ez a legnagyobb kihívás.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma nagyon furcsa megérzéseid lehetnek. Nyugtalan vagy, mert valami újat érzel a levegőben. Aggódnod azonban nem kell, engedd el a félelmeidet. Jól érzed, hogy változások következnek, de ezek nem érintenek téged kellemetlenül.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma úgy érzed, egyáltalán nem értitek meg egymást a pároddal. Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire különböztök. Legalábbis ezt gondolod. Elhamarkodott döntést azonban ne hozz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Legjobb, ha te csak kívülről szemléled a dolgokat, ne akarj belefolyni semmibe, mert nem jöhetsz ki jól belőle. Ma maradj teljesen észrevétlen! Ma ez a legjobb, amit tehetsz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma nem érzed túl jól magad, még a hangod is elmehet. Talán így jársz a legjobban, így nem lehetsz részese egyetlen vitának sem. Ne szólj szám, nem fáj fejem. Ez mindig bejön, alkalmazd!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma valaki mindenképpen beléd szeretne kötni, még a kákán is csomót keres. Fogadd mosolyogva a megjegyzéseit, ez jobban idegesíti majd őt, mint téged az, amit mondott. Ezzel le tudod szerelni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top