nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 12.: Nyugodt vasárnap

Napi horoszkóp 2023. 03. 12.: Nyugodt vasárnap

A mai nap szóljon a pihenésről és a kikapcsolódásról. Arról, aminek a vasárnapnak szólnia kell.

Kos

A napi horoszkóp szerint vasárnapra helyre áll a béke mind a lelkedben, mind pedig a környezetedben is. Beszéld meg a pároddal, mivel töltsétek a napot, ugyanis lehet, hogy te most másra vágysz, mint ő. Ma lehet, hogy nem a te akaratod érvényesül.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap a meghittség a nyugalom napja lesz. Tégy eleget a párod kérésének és kívánságának. Szenteljétek egymásnak a napot, ő nagyon hálás lesz érte, te pedig tudni fogod, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattál volna.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma mondd el a párodnak, hogy pihenésre és nyugalomra vágysz. Lehet, hogy ő más programot tervezett, de nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem tartasz vele. Ezzel elkerülöd a veszekedést.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap mozdulj ki a lakásból, hisz a tavaszi időjárás pozitív hatással lesz rád. Kirándulj, töltsd a napot a szeretteiddel. Sétáljatok, kiránduljatok, összehoz titeket a mai nap.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Az egész napot lustálkodással szeretnéd tölteni. Ha a párod mozgalmasabb programra vágyik, hagyd, hogy azt tegyen, amit akarsz. Te is dönthetsz úgy, hogy vele tartasz, de ha mégsem szeretnél, nyugodtan mondd el neki, nem fog megsértődni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Vasárnap végre visszatérhet a jó hangulatod. A párod lehet, hogy határozottabb veled, mint máskor, de ne sértődj meg, inkább mondd el neki, hogy nem esnek jól a szavai. A hatékony kommunikációval többre mész, mint a magadba zárkózással.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Napi horoszkóp 2023. 03. 12.: Nyugodt vasárnap

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

Boldog és békés vasárnap elé nézel. Ma te választhatsz programot, legyen az bármi. Jól fog jönni a feltöltődés és plusz energia a jövő hét első napjaira.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma egy különleges emberrel hozhat össze a sors. Nem kell feltétlenül új szerelemre gondolni, lehet, hogy örök barátot ismersz meg az illető személyében. Légy nyitott, mert vasárnap bármi megtörténhet veled.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Mozdulj ki otthonról, menj el kirándulni vagy vásárolni, szerezz be néhány új cuccot magadnak. Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. Jót fog tenni a közös program mindenkinek.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A vasárnap rólad és párodról szól. Töltsétek együtt a napot, akár összebújva, akár kimozdulva a lakásból. Egy közös sütés-főzés is feldobhatja a napod, ahogy egy mozi vagy kirándulás is.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap figyelj oda arra, hogy kinek, mit mondasz. Apróságokon is felhúzhatod magad, de neked tudnod kell kezelni a helyzetet. Neked ez nem jelenthet gondot, a kisujjadból kirázod majd.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap jót tenne neked egy kis környezetváltozás. Beszélj össze a pároddal és barátaiddal, keljetek útra. Ha az időjárás engedi, akkor töltsétek a napot a szabadban, a friss levegő mindenkinek jót fog tenni.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top