nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 14.: Légy óvatos!

Napi horoszkóp 2023. 03. 14.: Légy óvatos!

A mai nap nem árt, ha a csillagjegyek kicsit résen lesznek.

Kos

A napi horoszkóp szerint ma könnyen beleeshetsz abba a csapdába, hogy rosszul ítélsz meg egy helyzetet és könnyelmű dolgot teszel. Legyen bármi is a véleményed, hallgass meg másokat is és bármennyire is magabiztosan hiszed, hogy nálad van a tudás és a tapasztalat, a mai nap még számodra is szolgálhat némi meglepetéssel.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma lehet, hogy azokkal veszed körül magad, akiket a legjobban szeretsz, de mégis maradhat benned némi hiányérzet, mivel azt érzed, hogy a lista nem teljes. Valaki hiányozhat róla és ez a valaki ma benne lesz a gondolataidban. De vajin, ki?!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma a kezedben lehet a döntés, hogy egy ügyben reflektorfénybe kerülj, vagy inkább csendben maradj és bizonyára csábító lesz a lehetőség, hogy minden figyelem rád szegeződjön, de ne feledkezz meg ennek a veszélyeiről sem.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tekintsd a mai napot egy alkalomnak ahhoz, hogy egy kicsit egyedül légy és állíts össze egy olyan feladatlistát magadnak, amelyet egyedül tudsz és érdemes elvégezned. Nemcsak a körülmények kedveznek ehhez, de a csillagok is azt jósolják, ma ezeken a területeken lehetsz igazán eredményes.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Légy nagyon óvatos ma azzal, kinek, mit mondasz, különösen akkor, ha a hírekről beszélgetsz, melyek eljutnak hozzád. Bizonyos pletykák ugyanis, melyek egy harmadik személyről szólnak, nem biztos, hogy valósak, azt egy rosszindulatú egyén terjesztheti.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma egy eléggé határozott tervvel vágsz neki a napnak, de menet közben több kísérlet is történhet arra, hogy elvonják a figyelmedet, vagy arra, hogy eltereljenek valami más irányba. Ne engedj a kísértésnek, ne hagyd, hogy összezavarjanak!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A fantáziád ma meglódulhat és előfordulhat, hogy olyan dolgokat is belelátsz bizonyos történésekbe, hírekbe, melyek valójában ott sincsenek. Igyekezz kontroll alatt tartani a képzelőerődet és ne hagyd, hogy az agyad felépítsen egy nem létező történetet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023. 03. 14.: Légy óvatos!

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A mai nap körülötted tele lehet kisebb nagyobb konfliktusokkal és nagyon nehéz lesz ezek közül a legtöbbet elkerülnöd. Igyekezz megmaradni a józan ész keretein belül és ne hagyd, hogy valaki sokkoljon egy olyan történettel, melynek a valóságalapja erősen megkérdőjelezhető.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Erős érzelmek között telhet a mai napod, de ez nem indokolja, hogy elmenekülj a környezetedben élő emberek elől. Hallgass meg mindenkit, de ne vegyél részt a vitákban addig, amíg ki nem alakult a végleges álláspontod.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ma kiemelkedően magad lehet az érzelmi energiád, de könnyen kijöhetsz a sodrodból is, ha úgy érzed, hogy valaki nem megfelelően viselkedik a környezetedben. Nem biztos azonban, hogy pont neked kell rendet tenni, inkább vezesd le a benned felgyülemlő energiát valami olyasmivel, ami a hasznodra válik.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma tele lehetsz érzelmi energiákkal és ezt valószínűleg olyanok is észreveszik, akik éppen híján vannak ennek. Ne lepődj hát meg túlságosan, ha most váratlanul megjelenik körülötted valaki, aki szeretné egy kicsit megcsapolni a forrást, melyet benned lát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha valamivel nem szabad foglalkoznod ma, az, hogy beleavatkozz bármilyen körülötted zajló konfliktusba. Légy óvatos! Ha a tanácsodat, véleményedet kérik és igyekezz megállni azt is, hogy véleményezz egy beszélgetést, vagy diskurzust. Hidd el, nem akarsz a részese lenni egy kialakuló és később egyre csak durvuló érzelmi konfliktusnak.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top