nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 03. 16.: Maradj higgadt!

Napi horoszkóp 2023. 03. 16.: Maradj higgadt!

A mai nap a csillagjegyek egy részénél igazán tanulságos lesz a nap.

Kos

A napi horoszkóp szerint készíts ma egy listát azokról a dolgaidról, melyeket régóta elhanyagoltál, vagy melyekre soha nem jutott igazán elég időd. Most lesz alkalmad arra is, hogy elrendezd ezeket is. Jöhet egy alapos takarítás, rendrakás, kinyithatsz olyan szekrényeket, melyeket már jó ideje nem és az azokból előkerülő dolgok segítenek majd.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ma, tegyél nap közben bármit is, közben figyeld meg a körülötted élő emberek viselkedését. Olyan időket élünk ugyanis, amikor eltűnnek az álarcok, az emberek levetik magukról mindazt, ami művi és előtérbe kerül az igazi énjük. Most sokkal többet megtudhatsz róluk, a valódi énjükről, mint bármikor.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Napi horoszkóp 2023.03.16.

(Fotó: Getty Images/Dougal Waters)

Ikrek

Legyen bármi is a mai feladatod, programod, legyen közben a varázsszó a rugalmasság. Körülöttünk gyorsan változik a helyzet és ekkor csak azok jutnak előre, akik képesen azonnal reagálni erre.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Bármilyen váratlan dolog is történik ma, igyekezz rugalmasan reagálni rá. Nem annak van most az ideje, hogy ellenállást fejts ki olyan erőkkel szemben, melyek ellen nem győzhetsz. Őrizd meg a nyugalmadat és alkalmazkodj!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan bizonytalan helyzetben, mint amilyen a mostani, nem mindenkire lehet számítani a környezetedben és ma ennek jelét tapasztalhatod. Emberek gondolják meg magukat és olyanok, akikre úgy érezted, számíthatsz, most elfordulhatnak tőled.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Légy erős és tudatos most, mert csakis így tudod feldolgozni azt, ami körülöttünk történik. Körülötted ugyanis hirtelen nagyon ingoványossá válhat a talaj, göröngyössé válhat az út és emiatt jobban teszed, ha azonnal lassítani kezdesz.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma nyugalmaddal és egészséges világlátásoddal te lehetsz az, aki a környezeted egy részének vigaszt és biztonságot ad. Gondolataid, közelséged most szinte gyógyító erővel hatnak, de nemcsak azoknak, akik a közvetlen közeledben vannak, hanem azoknak is, akivel kapcsolatban állsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma különböző erők, különböző irányba kezdenek vonzani téged és egyáltalán nem biztos, hogy ezek közül mindegyik pozitívan hat majd rád. A te feladatod, hogy eldöntsd, milyen hatások azok, melyeknek hagyod kitenni magadat, és melyek azok, melyektől mereven elzárkózol.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma körülötted olyan gyorsan változhat a széljárás, hogy talán néha talán azt sem tudod majd, merre fordítsd a fejed. Egyszer erre, egyszer amarra tolnak az erők, melyek körülötted egymással viaskodnak.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha valaki képes arra, hogy szinte bármilyen nehéz helyzetben kitartson és megtalálja a megoldást, az biztosan te vagy. Tartsd szilárdan a lábadat a talajon, ne hagyd, hogy bármi is kimozdítson és használd a benned munkáló pozitív energiát arra, hogy új utakat találj.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Talán ma azt hiszed, hogy a környezeted nem törődik eléggé azzal, mi van veled, de ez biztosan nincs így. Mielőtt következtetéseket vonnál le egy elmaradt telefonból, vagy egy kihagyott találkozóból, győződj meg róla, hogy mindezt valóban a törődés hiánya, vagy valami egészen más okozza.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Lehet, hogy most úgy érzed, semmi mással nem kell foglalkoznod önmagadon kívül, de ez nincs így. Igyekezz időt és energiát szakítani a hozzád közelállókra is, különösen most, amikor sokan nem teszik meg ezeket az erőfeszítéseket.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top