nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 04. 22.: A kettősség napja

Napi horoszkóp 2023. 04. 22.: A kettősség napja

Vannak csillagjegyek akiknek egészen feszült, és vannak, akiknek haláli nyugodtan telik majd a szombat. Nézd meg gyorsan, melyik tábort erősíted!

Kos

A napi horoszkóp szerint szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Felidézed emlékeidet, amik akár könnyet is csalhatnak a szemedbe. Nem feltétlenül kell okokat keresned, ez egy ilyen nap. Engedd szabadjára az érzelmeidet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A mai nap a feltöltődésé, a békéé és a nyugalomé. Egy közös program a pároddal, igazi felüdülést jelenthet számotokra. Nézzétek a kedvenc sorozatotok, a lényeg, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A nyaralás gondolata foglalkoztat ma a leginkább. Tervezgess csak, mert ettől a hangulatod is sokkal pozitívabb. Kitalálhatod, hogy kivel és hova szeretnél utazni.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szombaton nyugalmat és békét érzel, úgy érzed, a hatalmas nyomás végre lekerült a válladról. Ma te vagy a legfontosabb, tégy kedved szerint, szeretteid is szívesen csatlakoznak hozzád.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz. Az internetes boltoknak sok buktatója van, ha mégis rendelsz valamit, légy nagyon körültekintő. Ha feszült vagy és rossz a kedved, akkor nem a vásárlás a megoldás, hanem a probléma gyökerét kell megkeresni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül, ők is örömmel töltik veled a napot. Nézzetek filmet, társasozzatok, beszélgessetek!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ma igyekezz kiemelten önmagaddal foglalkozni, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban sok időt töltöttél mások kiszolgálásával, segítésével, vagy olyan tevékenységgel, amelyben valaki más érdekében cselekedtél. Legyen ennek most egy kis időre legalább vége.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Napi horoszkóp 2023.04.22.

(Fotó: Getty Images/PeopleImages)

Skorpió

Szombat a nyugalom napja lesz számodra. Nem is vágysz másra, így nem kérdés, hogy ez a te napod. Sétálj, fürdőzz egyedül vagy a pároddal, esetleg csináljatok közös programot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma nem kell rohannod sehova, ha te is úgy akarod. Hiába a sok elintéznivaló, jobb lenne, ha mindent a lehető legnagyobb nyugalomban tennél. Amúgy is korlátozottak a lehetőségeid, lassíts és hidd el, jobban fogod érezni magad.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vizsgáld meg alaposan, hogy kik azok, vagy mik azok a tényezők, amelyek túlságosan korlátozóak, feleslegesek számodra és próbáld meg ezeket eltávolítani az életedből. Meg fogod látni, hogy egy sor olyan dolgot teszel, vagy tűrsz el naponta, amit egyáltalán nem lenne szükséges. Változtass, ahol kell! Mint amikor kitépjük a gyomot, hogy legyen tere fejlődni a növényeinknek.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, főleg azért ne, mert lehet, hogy csak túlreagálod a dolgot. Ha nagyon idegesít, nézd át a kiadásaidat és a bevételed, így pontosan tudni fogod, hogyan állsz jelenleg.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ma jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny, talán kicsit feszült is vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántani, te reagálod túl a dolgokat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top