nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2023. 04. 23.: A kétségek napja

Napi horoszkóp 2023. 04. 23.: A kétségek napja

Ezúttal nem lesz túl derűs a hét utolsó napja a csillagjegyek számára.

Kos

A napi horoszkóp szerint érzed a változást, így nem vagy túl boldog. Aggódsz a pénzügyeid miatt, pedig semmi okod a pánikra. Kiszámítható napok elé nézel, biztos bevételre számíthatsz. Készíts költségvetési tervet.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jó hangulatban vagy, ez pedig csak a jó kezdete. A helyzet ellenére egyenesben vagy, még akkor is, ha nem így érzed. A kilátásaid javulnak, így egy boldog és szerencsés időszak előtt állsz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Lassúnak és nehézkesnek érzed ma magad. Feladatot azonban van bőven, ez pedig pozitívum, amit nem szabad lebecsülnöd. Hidd el, lesz még jobb is.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap kitűnő hangulatban vagy, semmi okod ne lehet panaszra. Mindenkinek hiányzol, így ne lepődj meg, ha a barátok és családtagjaid felhívnak vagy írnak neked. Beszélgess velük, de később foglalkozz csak magaddal.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szerencsére a munkahelyed stabil és egy kiszámítható időszak következik, de ez persze nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hanem még intenzívebben kell dolgoznod. Ehhez azonban, pihenésre is szükség van, tehát, ma mindenképpen lazíts és töltődj fel a következő hétre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Sokan megkeresnek téged a hét utolsó napján. Akiről azt hitted, hogy megfeledkezett rólad, még ő is felkeres, ha csak telefonon is. Jól esik a társalgás, pozitív hangulatba kerülsz, hogy ennyien kedvelnek téged.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnap úrrá lehet rajtad a bizonytalanság. A megérzéseid akár jók is lehetnek, éppen ezért kell holnaptól még szorgalmasabban dolgoznod. Ne hagyd, hogy bármi is eltántorítson célodtól, neked menni fog. Soha semmit nem adsz fel, ez ezután sem lehet másképp.

Napi horoszkóp 2023. 04. 23.: A kétségek napja

(Fotó: Getty Images)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Jól teszed, ha ma figyelsz a megérzéseidre. Jó ötleteid vannak, a problémákat könnyedén meg tudod oldani. Ezt a lendületet holnap se veszítsd el, szükséged lesz rá és akkor minden feladattal könnyedén boldogulsz majd.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Ma valami különlegesre és finomra vágysz. Ha nincs kedved főzni, akkor rendelj valamit. De lehet, hogy inkább a hűtőben kéne kutakodnod egy kicsit és valami maradandót alkotni. Vasárnap előjöhet belőled a szakács-éned.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Kezd visszatérni a nyugalmad és a pozitív hangulatod. Tervezhetsz, felvázolhatod a lehetőségeidet, jövőbeli terveidet. A megvalósítás ugyan várathat még egy kicsit magára, attól azonban nem kell félned, hogy próbálkozásod kudarcba fullad.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Vasárnap a pénz körül forognak a gondolataid. A megérzéseid nem csapnak be, ez pedig nyugalommal tölti el lelked. Csinálj mindent úgy, ahogy eddig, akkor semmi baj nem lehet. Megfontoltság és koncentráció – ez legyen a két jelszavad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vasárnap különös megérzéseid támadhatnak, ez pedig nagyon érzékennyé tesz téged. Igyekezz beszélgetni pároddal, megérteni őt, a saját gondolataid pedig tedd félre. Holnapra tisztábban láthatsz mindent.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top